Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ خوش‌بختانه بسیاری از عوامل تهدید کننده سلامتی مردان اگر به موقع تشخیص داده شوند، به راحتی درمان می‌شوند. این گزارش 10 مورد از شایع‌ترین بیماری‌هایی که مردان به آن‌ها مبتلا می‌شوند را به اطلاع شما می‌رساند.

1. بیماری قلبی عروقی

بر اساس تحقیقات انجمن قلب آمریکا، از هر 3 مرد، یک نفر به نوعی از بیماری قلبی عروقی مبتلاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات نشان می‌دهند که هر ساله 2.8 میلیون از مردان دچار سکته قلبی می‌شوند و این مسأله بین مردان جوان بسیار شایع است.

چکاپ منظم می‌تواند نقش بسیار مهمی برای جلوگیری از این نوع بیماری‌ها داشته باشد.

2. بیماری‌های تنفسی

سالیانه به تعداد مردانی که با بیماری تنفسی دست و پنجه نرم می‌کنند، اضافه می‌شود. خطرات شغلی مانند قرار گرفتن در معرض آزبست و دیگر موادی که موجب آسیب دیدن ریه می‌شود، احتمال این نوع بیماری را به شدت افزایش می‌دهد. با این حال، سیگار کشیدن که اغلب به علت فشار استرس است بیشترین تأثیر را در بروز بیماری‌های تنفسی و سرطان ریه دارد.

3. مصرف الکل

بر اساس تحقیقات سازمان کنترل و پیشگیری بیماری (CDC)، مصرف الکل بین مردان نسبت به زنان شایع‌تر است. نوشیدنی‌های الکلی خطر سرطان کبد، حنجره، دهان، کولون و مری را به شدت افزایش می‌دهد. علاوه بر این مصرف الکل موجب اختلال در عملکرد بیضه و تولید هورمون می‌شود.

4. افسردگی و خودکشی

شاید عجیب به نظر برسد اما مردان به گونه‌ای متفاوت از زنان افسردگی را تجربه می‎کنند و اغلب با وجود این که از خستگی شدید و عدم تمرکز رنج می‌برند، به ندرت به بیماری‌شان توجه کرده و به دنبال درمان می‌روند. اگرچه زنان بیشتر از مردان دست به خودکشی می‌زنند اما تعداد مردانی که از این طریق می‌میرند بیشتر است.

5. اتفاقات و آسیب‌های ناخواسته

طبق آمار سازمان کنترل و پیشگیری بیماری، در سال 2009 آسیب‌های ناخواسته، بعد از بیماری‌های قلبی و سرطان، سومین دلیل مرگ و میر مردان بوده است. آسیب‌های غیر عمد علت مرگ 6.2% از مردان و 3.5% از زنان است.

6. دیابت

دیابت مشکلات پیچیده و خاصی مانند ناتوانی جنسی و کاهش سطح تستوسترون برای مردان ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به اضطراب و افسردگی شود. عدم درمان دیابت نیز منجر به آسیب رسیدن به اعصاب و کلیه، بیماری‌های قلبی، سکته و مشکلات بینایی می‌شود.

7. سرطان پوست

خطر ابتلا به سرطان پوست در مردان بعد از سن 50 سالگی به شدت افزایش می‌یابد. قرار گرفتن در معرض اشعه‌های خورشید و عدم مراجعه به پزشک ریسک این بیماری را چند برابر می‌کند.

8. ایدز / HIV

بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده توسط سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری احتمال ابتلا به عفونت HIV در مردان به شدت زیاد است. در سال 2009، 69% از بیماران مبتلا به این ویروس مردان بین سنین 13 تا 29 سال بوده‌اند.

9. آنفولانزا و ذات‌الریه

بیماری‌های دیگری که بین مردان شایع هستند مانند بیماری مزمن انسداد ریه (COPD)، دیابت، سرطان و ایدز مردان را در مقابل بیماری‌هایی مانند آنفولانزا و ذات‌الریه آسیب‌پذیرتر می‌کند. انجمن ریه آمریکا واکسن این دو بیماری را برای مردان بالای 65 سال توصیه می‌کند.

10. بیماری کبد

مصرف زیاد الکل و تنباکو، خطر ابتلا به اختلالات کبدی را در مردان به شدت افزایش می‌دهد.

بهترین راه برای جلوگیری از این بیماری‌ها یا تشخیص به موقع آن‌ها، مراجعه مرتب به پزشک و چکاپ بدن است. هرگونه علائمی که در سلامتی‌تان اختلالی به وجود می‌آورد را جدی بگیرید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رسانه زنان سلامت مردان مردان مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۳۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است

ایتنا - کارشناسان و متخصصان صدا از مراکز علمی مختلف از جمله مرکز سرطان دانمارک و دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا می‌‌گویند سروصدای ناشی از ترافیک با بیماری‌های قلبی‌عروقی و عروق مغزی مرتبط است.
طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی،‌ منظور از بیماری‌های قلبی‌عروقی مجموعه‌ای از اختلالات قلب و عروق خونی است. بر اساس توضیح کلینیک کلیولند، بیماری عروق مغزی هم به مجموعه شرایطی گفته می‌شود که بر جریان خون ورودی به مغز تاثیر می‌گذارد؛ مانند سکته مغزی، خونریزی مغزی، آنوریسم مغزی و بیماری شریان کاروتید.

به گفته محققان این پژوهشی که هفته پیش در مجله American Heart Association’s Circulation Research منتشر شد، سروصدای ترافیک باید برای هر دو مورد فوق یک خطر واقعی در نظر گرفته شود. 

دکتر توماس مونزل، نویسنده ارشد این پژوهش، می‌گوید: «تلاش برای کنترل این صدا و همچنین وضع قوانین کاهش صدا در راستای سلامتی عمومی آینده اهمیت زیادی دارد.»

او تاکید کرد: «با توجه به شواهد محکم، بسیار مهم است که صدای ترافیک به عنوان عامل خطر برای بیماری‌های قلبی‌عروقی شناخته شود.»

صدای ترافیک خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند.  شامل صدای اتومبیل، قطار یا هواپیما، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و میزان مرگ‌و‌میر را افزایش می‌دهد. 

به گفته محققان، سرو‌صدای ناشی از ترافیک به‌ویژه هنگام شب، بسیار آسیب‌رسان است، زیرا افراد را از خواب بیدار می‌کند و در نتیجه خواب بی‌کیفیتی خواهند داشت. خواب منقطع موجب می‌شود ترشح هورمون‌‌های استرس و فشار اکسیداتیو بر مغز و رگ‌های خونی افزایش یابد و بدین ترتیب رادیکال‌‌های آزاد در بدن بیشتر می‌شوند. رادیکال‌های آزاد اتم‌های ناپایدارند که به سلول‌ها آسیب می‌زنند و باعث بیماری و پیری می‌شوند.  

خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند. 

نویسندگان این تحقیق، مروری بر مطالعات بالینی گذشته را به اشتراک گذاشتند تا تاثیر صدای ترافیک بر سلامت عمومی را نشان دهند. یک پژوهشی جدید در حوزه صدای ترافیک، حاکی از آن است که به ازای هر ۱۰ دسی‌بل صدا، خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی ۳.۲ درصد افزایش می‌یابد. به گفته این نویسندگان، سروصدای ترافیک می‌تواند به طور بالقوه بر تغییر ژن‌ها نیز تاثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • پیش بینی آریتمی قلبی با هوش مصنوعی
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری