Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، عصر روز گذشته، سیزدهم بهمن در دیدار جمعی از اساتید برجسته کشورهای مختلف جهان در سالن جلسات ستاد مرکزی المصطفی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران امروز چهل ساله شده است، اظهار کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران به دست‌آوردهای عظیمی دست یافته است که در اختیار داشتن جایگاه نخست رشد علمی، کسب رتبه شانزدهم تولید علم در جهان، رشد چشم‌گیر جمعیت دانشجویان، افزایش سن امید به زندگی، پیشرفت‌های عظیم علمی در ساحت‌های پزشکی، سلول‌های بنیادی، هوافضا و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، بخشی از آنها به شمار می‌آید و همگی در کوران دشمنی ، تهدید، تحریم و فشار اقتصادی به دست آمد.
وی افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی این کشور همیشه در مقابله با فتنه ها و دسیسه‌های دشمنان بوده است که در گذشته جنگ نابرابر هشت ساله با حمایت قدرت‌های بزرگ جهان از رژیم متجاوز بعثی به ایران اسلامی تحمیل شد و در این سال‌ها، ایران قربانی جنایات هولناک گروه‌های تروریستی بود که هم‌اکنون در پناه برخی کشورهای مدعی حقوق بشر قرار دارند و در کنار آن، شاهد تحریم‌ها و فشارهای سنگین اقتصادی هستیم که تاکنون ادامه دارد.
عباسی، ایجاد و حمایت گروه های تفکیری و سلفی در منطقه را در راستای مبارزه با ایران اسلامی و انقلاب آن توصیف کرد و ادامه داد: یکی از اهداف ایجاد فتنه بزرگ جنگ مذهبی و تکفیری در منطقه، مقابله با انقلاب اسلامی بود، فتنه گروه‌های تکفیری مانند داعش، همان گونه که برخی از حامیان آنان اعتراف کردند، با هدف مقابله با گسترش گفتمان انقلاب اسلامی به وجود آمد و با وجود آسیب‌هایی که بر جای نهاد، به همت جبهه مقاومت اسلامی در هم شکسته شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود جامعه المصطفی العالمیه را مولود مبارک انقلاب اسلامی دانشت و افزود: جامعه‌المصطفی یکی از مراکز مهم علمی بین‌المللی در حوزه علوم اسلامی و انسانی می باشد که هم اکنون عضویت اتحادیه‌های بزرگ دانشگاهی را در اختیار دارد، میزبان ده‌هاهزار دانشجو از 132 ملیت در واحدهای داخل و خارج کشور است و 150 رشته و گرایش در حوزه علوم اسلامی، انسانی و زبان وفرهنگ ارائه می‌کند.
عباسی، دانش‌آموختگان جامعه‌المصطفی را پیام‌آوران معنویت، عقلانیت، عدالت و صلح در جهان دانست و تصریح کرد: تحصیل همزمان مذاهب مختلف اسلامی، اهتمام ویژه به آموزش بانوان، همکاری با بیش از دویست مرکز دانشگاهی و علمی در سراسر جهان، انتشار بیش از 3700 عنوان کتاب و...، بخشی از ویژگی‌های جامعه‌المصطفی به شمار می‌آید.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه در ادامه قم را مرکز و کانون اندیشه و تفکر اسلامی در ایران برشمرد و ابراز کرد: مراکز علمی و پژوهشی متعددی در قم به فعالیت علمی اشتغال دارند که حوزه علمیه و جامعه‌المصطفی، از مهم‌ترین این مراکز به شمار می‌آیند.
وی، در ادامه، به تشریح ویژگی‌های گفتمان انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: از مهم‌ترین ویژگی‌های گفتمان انقلاب اسلامی، عقلانیت و اتخاذ نگاه عقلی در برابر نگاه ظاهرگرایانه به دین است. بین مراکز علمی جهان اسلام، تفکر فلسفی و عقلی از رونق خاصی در حوزه علمیه قم و جامعه‌المصطفی برخوردار است و با وسعت فراوانی به آن پرداخته می‌شود.
رئیس المصطفی، ویژگی دوم گفتمان حوزه علمیه قم را توجه به معنویت و عرفان اسلامی دانست و افزود: حوزه علمیه قم از معدود مراکز آموزشی در جهان اسلام است که در آن، متون و منابع عرفانی تدریس می‌شود.
وی توجه به نظام اجتماعی دین و نقش اجتماعی اسلام را در جامعه و روابط بین‌المللی در گفتمان انقلاب اسلامی برجسته خواند و یادآور شد: در حالی که در تمدن جدید غرب، دین به ساحت فردی اختصاص یافت و مجالی برای ظهور در مناسبات اجتماعی نیافت، در گفتمان انقلاب اسلامی، دین از کنشگری ویژه‌ای در تعاملات اجتماعی برخوردار است. انسان و جامعه مطلوب در این گفتمان، انسان و جامعه برخوردار از ایمان و رشدیافته با اخلاق و معنویت است.
عباسی برخورداری از تفکر عدالت‌خواهی را در کنار صلح‌جویی، از دیگر ویژگی‌های مهم گفتمان انقلاب اسلامی برشمرد و تأکید کرد: جهانی همراه با صلح و آرامش، مطلوب و خواسته همه انسان‌هاست، به شرط آن که مناسبات و روابط عادلانه‌ای بین ملت‌ها استوار باشد؛ برای نمونه، امروز میلیون‌ها زن و کودک یمنی در حالی از ظلم و ستمی بزرگ رنج می‌برند که این جنایات با سکوتی تأسف‌آور مدعیان حقوق بشر همراه شده است. انقلاب اسلامی، براساس گفتمان عقلانیت، معنویت و عدالت شکل گرفته است.
لازم به ذکر است، استادان حاضر در این دیدار، در قالب دوره آشنایی با ایران پس از انقلاب اسلامی، از نوزده کشور جهان شامل مالزی، اندونزی، سوئیس، گرجستان، عراق، آلمان، ترکیه، رومانی، لتونی، پاکستان و... به جمهوری اسلامی ایران سفر نموده‌اند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری قرآن جامعه المصطفی العالمیه المصطفی ستاد مرکزی اساتید دانشگاه های جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۵۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت

رئیس دانشگاه جامع امام‌ حسین (ع) گفت: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار محمدرضا حسنی‌آهنگر بعدازظهر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب و که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، اضافه کرد: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به چهار کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و تاکید کرد: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرأت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر اضافه کرد: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی‌آهنگر افزود: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 749111

دیگر خبرها

  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • شرایط ایران با عملیات «وعده صادق» در جهان تغییر یافت
  • مدیریت انقلاب اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را در جهان منزوی کرد
  • هوش مصنوعی و حجیت فتوا
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است