Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود امین‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره افزایش احتمالی هزینه‌های استفاده از کالای ساخت داخل در صنعت نفت اظهار داشت: 58.3 درصد ال.سی ما باید خرج پیمانکار و سازندگان داخلی شود و این اجبار است. 

وی افزود: به همان میزان که ما برای واردات برخی کالاها با مشکل مواجهیم و کالا با تاخیر به دست ما می‌رسد سازنده داخلی هم برای ساخت برخی تجهیزات باید  متریال واردات کند و با این مشکلات درگیر است و این تطویل پروژه هم هزینه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل پالایشگاه بیدبلند با اشاره به برخی انتقادات مبنی بر اینکه از کالای ساخت داخل در پروژه‌ها استفاده نمی‌شود، گفت: بنده هم در یک بنگاه اقتصادی کار می‌کنم ما تا جایی که امکان دارد کالاهای مورد نیاز را به جای واردات از داخل تامین می‌کنیم  اما واقعیت این است که اگر وارد می‌کردیم در زمان و هزینه‌های ما صرفه جویی می شد، مثلا اتفاق افتاده که برای استفاده از کالای داخلی 1.5 میلیون یور مازاد پرداخت کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: اینقدر نگوییم که آنها مظلوم و ما که کارفرما هستیم ظالم هستیم. بنده هم باید طبق یک زمانبندی پروژه را تحویل و از آن بهره‌برداری کنم. مثلا اگر کالای مورد نیاز وارد می‌شد و تاور پالایشگاه نصب شده بود، کار گرم پروژه در سال 97 صفر می‌شد اما اکنون زمان و هزینه مضاعفی باید صرف شود.

امین نژاد بیان کرد: اینکه بنگاه‌های اقتصادی را بکوبیم و بگوییم که نیروی فلان کارخانه بیکار می‌شوند درست نیست، اینجا هم اگر کار پیش نرود و تاخیر داشته باشد تعداد بیشتری بیکار می‌شوند، اگر آنها ضرر می‌کنند ما با رقم بیشتری ضرر می‌کنیم، همه ایرانی هستیم اگر شرکت ایرانی رونق پیدا کند ما که خصومتی نداریم و دنبال این نیستیم حتما از خارج تهیه کنیم ما هم باید برآورد زمان و هزینه داشته باشیم و پروژه در یک زمان مشخص تحویل داده شود.

وی یادآور شد: مثلا ما در جایی که می‌توانستیم 30 درصد لوله را گران خریدیم و زمان دو برابر تحمل کردیم تا ایرانی کالا را بسازد اما در جایی بحث کیفیت و ریسک فنی هم هست. ما همیشه محکومیم که تولید داخل را نفی می‌کنیم و دوست داریم سفر خارجی برویم اما بنده با قاطعیت اعلام می‌کنم مدافع سرسخت ساخت داخل هستم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان خوزستان برج واردات ال سی بنگاه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد

بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور و بزرگترین جکوزی ایران، در مشهد افتتاح شد. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی در مراسم افتتاح  نیروگاه خورشیدی سقفی کشور  اظهار داشت: این پروژه نماد مشارکت مردم در حل مسائل کشور از جمله مسئله کمبود برق و استفاده از حداقل امکانات است. مثلا پشت بام‌ها فضا‌هایی هستند که کمترین استفاده را از آن‌ها می‌کنیم و به نوعی جزو فضای بلا استفاده مجموعه‌ها محسوب می‌شوند، اما دوستان در مجموعه موج‌های آبی نشان دادند با برنامه ریزی و کار کارشناسی شده می‌توان از همین فضا هم بهترین استفاده‌های در آمدی را داشت.

 نظری ادامه داد : باتوجه به باارزش بودن پروژه و ویژگی‌های آن در چند جهت قابل بررسی است و این درحالی است که اولین مورد بحث فشردگی زمان است و این اتفاق بزرگ و ویژه تنها در 45 روز انجام شده که انصافا قابل تقدیر است. دومین مورد، اما از لحاظ محصولی است که در این پروسه تولید می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌های این مدلی به کاهش هزینه‌ها و کم کردن بار مصرفی در مدار‌ها کمک شایانی می‌کند.

استاندار خراسان رضوی با اعلام آمادگی که در سطح استان افرادی که برنامه‌های این‌چنینی داشته باشند را حمایت و همراهی می‌کنیم ، اظهارکرد : زمینه‌های لازم برای اجرای این چنین پروژه‌هایی را فراهم خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ این پروژه که با هزینه 500 میلیارد ریال در فاصله تنها 45 روز ساخته شده توانایی تولید 1.2 مگاوات برق را دارد و براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته قرار شد با اجرای فاز دوم این پروژه، امکان تولید 2 مگاوات برق توسط این مجموعه فراهم شود.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • تکمیل ۴۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در یزد/ خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع
  • کتاب روسازی راه و فرودگاه
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری