Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتشار تصویری جنجالی از فرماندار ویرجینیا موجب انتقاد گسترده اعضای حزب دموکرات آمریکا از وی و فشار برای کناره گیری او از این سمت شده است. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، در پی انتشار عکسی نژادپرستانه از سال ۱۹۸۴، از فرماندار دموکرات ایالت ویرجینیا، این مقام ارشد ایالتی با فشار‌های فزاینده‌ای برای کناره‌گیری روبه‌رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«رالف نورتم» فرماندار ایالت جنوبی ویرجینیا می‌گوید او پس از بررسی‌ها متوجه شده، عکس منتشر شده عکس او نیست و قصد کناره‌گیری ندارد.

آقای نورتم، نخست، روز اول فوریه (۱۲ بهمن) گفته بود «از این که تصمیم گرفتم تا در آن عکس حضور پیدا کنم و از این که این عکس دیگران را در آن زمان و اکنون آزرده، عمیقا متاسفم».

عکسی که نخست توسط وب‌سایت «بیگ لیگ پالتیکس» منتشر شده بود، دو نفر را نشان می‌دهد که یکی صورتش را سیاه کرده و دیگری لباس «کو کلاکس کلان‌ها»، یک تشکل نژادپرست در آمریکا را پوشیده است.

این عکس در کتاب سال دانش‌آموختگان دانشکده پزشکی در سال ۱۹۸۴ منتشر شده بود و در آغاز مشخص نبود، رالف نورتم کدام‌یک از دو نفر است.

هر دو سناتور دموکرات ویرجینیا فورا خواستار آن شدند که فرماندار گزینه کناره‌گیری از مقام خود را در نظر بگیرد.

دو سناتور دیگر، «کامالا هریس» از ایالت کالیفرنیا و «کوری بوکر» از ایالت نیوجرسی، از مقام‌های ارشد حزب دموکرات هستند که از این عکس انتقاد کرده و خواستار استعفای او شده‌اند. سناتور هریس و سناتور بوکر، هر دو از جمله دموکرات‌هایی هستند که اعلام کرده‌اند برای رقابت‌های درون‌حزبی جهت انتخاب نامزد این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری نامزد می‌شوند.

شورای دموکرات‌های سنا در ایالت ویرجینیا نیز خواستار کناره‌گیری نورتم شده‌اند.

جو بایدن معاون باراک اوباما در دوره ریاست‌جمهوری، همچنین الیزابت وارن، سناتور دیگر نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۲۰۲۰، از دیگر چهره‌هایی هستند که خواستار استعفای نورتم شده‌اند.

با این حال آقای نورتم روز شنبه گفته است او وقتی بیشتر در مورد عکس تحقیق کرده و به آن نگاه کرده، متوجه شده که قطعا تصویر متعلق به او نیست.

او در جریان کنفرانس خبری خود اظهار کرده پیشتر اقدام مشابهی را انجام داده و زمانی صورت خود را به تقلید از مایکل جکسون، سیاه کرده بود تا در یک مسابقه رقص شرکت کند و از این بابت متاسف است، اما عکس فعلی ربطی به او ندارد.

رالف نورتم گفته قصد جبران گذشته خود را دارد و «تا زمانی که احساس می‌کنم قادر به رهبری (امور اجرایی) هستم، به کار خود ادامه خواهم داد».

در هر صورت فشار‌ها برای کناره‌گیری فرماندار، از داخل حزب دموکرات، نیز شهروندان و معترضانی که در برابر ساختمان فرمانداری ویرجینا تجمع کرده‌اند، ادامه پیدا کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نامزدهای حزب دموکرات جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۷۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فشارها برای استعفای سوناک

 پس از شکست سنگین حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات شوراهای شهر، نتایج یک نظرسنجی صورت گرفته نشان می‌دهد که نیمی از مردم این کشور خواهان استعفای ریشی سوناک از مقام نخست وزیری هستند.

به گزارش ایرنا، یافته‌های موسسه یوگاوو نشان می‌دهد که ۳۹ درصد از مردم انگلیس معتقدند سوناک باید پیش از برگزاری انتخابات سراسری، کناره‌گیری کند؛ ۴۰ درصد چنین عقیده‌ای ندارند و ۲۱ درصد هم بی‌تفاوت هستند.

سوناک در واکنش به شکست سنگین حزب حاکم محافظه‌کار در انتخابات شوراهای شهر انگلیس که پنجشنبه گذشته برگزار شد، اعتراف کرده است که در انتخابات آتی پیروز نخواهد شد.

او با بیان این پیش‌بینی که حزب کارگر به رهبری «کی‌یر استارمر» کرسی‌های پارلمانی بیشتری را در انتخابات تصاحب خواهد کرد، اما مدعی بروز پدیده «پارلمان معلق» شده است.

پارلمان معلق در شرایطی پدید می‌آید که هیچ‌کدام از احزاب سیاسی انگلیس نتوانند اکثریت ۶۵۰ کرسی مجلس عوام (۳۲۶ کرسی) را به دست آورند. در صورت بروز این وضعیت، حزبی که بیشترین کرسی‌های مجلس عوام را به دست آورده است برای تشکیل دولت باید با یک حزب دیگر ائتلاف کند.

سوناک در گفت‌ وگو با نشریه تایمز چاپ لندن ادعا کرد که ائتلاف حزب کارگر با یکی از احزاب لیبرال دموکرات، سبز و یا حزب ملی اسکاتلند برای کشور «فاجعه‌بار »خواهد بود. وی گفت: کشور به تجارت سیاسی نیاز ندارد، بلکه به اقدام نیاز دارد. ما تنها حزبی هستیم که برای تحقق اولویت‌های مردم برنامه داریم.

نخست وزیر انگلیس همچنین در یادداشتی برای نشریه دیلی‌تلگراف ادعا کرد که کلید آبادانی و رونق اقتصادی کشور تنها در دست محافظه‌کاران است.

وی مدعی شد: تحولات چند هفته اخیر انتخاب روشنی را در برابر مردم قرار داده است؛ برنامه حزب محافظه‌کار در مقابل بی‌برنامگی حزب کارگر، اقدامات اصولی و جسورانه محافظه‌کاران در برابر عقب‌نشینی‌های حزب کارگر، سابقه عمل به وعده‌ها در مقابل بازی‌های سیاسی، رهبری متمرکز بر آینده کشور در مقابل حزبی که وسواس زیادی به صحبت در مورد گذشته دارد.

سوناک ادعا کرد: خواه اقتصاد، مهاجرت، رفاه یا دفاع از قلمرو انگلیس باشد، محافظه‌کاران برنامه‌ای دارند که کار می‌کند، اما حزب کارگر هیچ‌ برنامه‌ای ندارد.

با این حال رهبر حزب کارگر خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شده است. او هفته پیش در جمع خبرنگاران و حامیان حزب کارگر گفت: «ما خواهان برگزاری انتخابات سراسری هستیم. می‌خواهیم در انتخابات پیروز شویم و کشور را در مسیر پیشرفت قرار دهیم». استارمر تصریح کرد که نتیجه انتخابات شوراهای شهر نشان می‌دهد که حزب محافظه‌کار حتی یک روز هم نباید در دولت بماند.

بر اساس نتایج اعلام شده، حزب کارگر در انتخابات شوراهای شهر موفق به کسب یک هزار و ۱۵۸ کرسی شد که ۲۳۲ کرسی نسبت به انتخابات دور قبل افزایش نشان می‌دهد. در مقابل حزب حاکم محافظه‌کار با از دست دادن حدود ۵۰۰ کرسی، شکست سنگینی را تجربه کرده است.

نخست وزیر انگلیس هنوز زمان برگزاری انتخابات سراسری را که باید حداکثر تا پیش از ۲۸ ژانویه ۲۰۲۵ (۹ بهمن) برگزار شود اعلام نکرده است. انتخابات در انگلیس طبق یک سنت دیرینه، در فصل بهار یا پائیز برگزار می‌شود اما سوناک می‌گوید که این رویداد سیاسی زمانی خواهد بود که گزینه‌ها برای مردم روشن باشد.

این اظهارات او گمانه زنی‌ها درباره احتمال برگزاری انتخابات تا پیش از تعطیلات تابستانی پارلمان را افزایش داده است. سوناک هم این ایده را نه رد و نه تائید کرده است.

به هر روی مردم انگلیس ظرف ماه‌های آینده پای صندوق‌های رای خواهند رفت تا درباره سرنوشت سیاسی این کشور تصمیم‌گیری کنند و طبق بیشتر نظرسنجی‌ها حزب حاکم محافظه‌کار روزهای پایانی خود را در قدرت سپری می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش فشارها برای استعفای سوناک
  • نامه تهدیدآمیز 12 سناتور آمریکایی به دیوان بین المللی کیفری/ به مقامات اسرائیل گیر بدهید خدمت تان می رسیم!
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • نویدکیا: باید حساب‌شده به باخت مقابل صنعت نفت نگاه کنیم
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!