Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهل سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دستاوردهای مختلفی را در حوزه آموزش‌وپرورش شاهد هستیم؛ آموزش و پرورشی که پیش از انقلاب حتی در چاپ کتب درسی دانش‌آموزان خود نیز وابسته به یک انتشارات آمریکایی بود! ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۵ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، رصد بخش‌های مختلف آموزش‌وپرورش دستاوردهای مختلفی را به نمایش می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش پوشش تحصیلی دانش‌آموزان دوره ابتدایی به عنوان یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی مطرح است؛ دایر کردن مدارس برای یک یا 5 دانش‌آموز به عنوان اقدامی بیسابقه برای نخستین‌‌ بار بعد از انقلاب اسلامی رخ داد که این کار در راستای عدالت آموزشی است همچنین 202 مدرسه در کشور فقط یک دانش‌آموز دارند که با هدف تحقق عدالت آموزشی برای آنها معلم اعزام می‌شود تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند.

افزایش جمعیت باسوادان نیز از دستاوردهای مهم آموزش‌وپرورش بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است؛ بر این اساس کاهش قدر مطلق بی‌سوادان از 14.2 میلیون نفر در سال 1355 به 8.8 میلیون نفر در سال 1395 در گروه سنی 6 ساله و بالاتر و به 2.7 میلیون نفر در گروه سنی 49-10 ساله، افزایش درصد باسوادی از 47.5 درصد در سال 1355 به 87.6 درصد در سال 1395 در گروه سنی 6 ساله و بالاتر و به 94.7 درصد در گروه سنی 49-10 ساله از دستاوردهای سازمان نهضت سوادآموزی در چهار دهه اخیر است.

 همچنین در راستای کاهش اختلاف درصد باسوادی بین زنان و مردان، بیش از 75 درصد از فعالیت سوادآموزی به زنان اختصاص‌ یافته است؛ به‌عبارت‌دیگر با ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی بین زنان و مردان، تفاوت نرخ باسوادی از23.4 درصد سال 1355 به 6.8 درصد در سال 1395 کاهش‌ یافته است.

در فیلم زیر بخشی از دستاوردهای آموزش‌وپرورش در 40 سال پس از انقلاب را مشاهده می‌کنید:

عضو کمیسیون آموزش مجلس: آموزش و پرورش ‌به هیچ وجه نباید ‌پاتوق احزاب سیاسی شودبدهی 1500 میلیارد تومانی دولت به "صندوق ذخیره فرهنگیان"

انتهای پیام/

 

R1014132/P/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط دهه فجر وزارت آموزش و پرورش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دهه فجر وزارت آموزش و پرورش دهه فجر وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۷۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • بازدید اژه‌ای از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • واکنش خبرگزاری تسنیم به ادعای اسرائیل درباره ترور یک نیروی وابسته به سپاه
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند