Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@11:47:17 GMT

رقابت ناسالم برخی مراکز درمانی برای کسب درآمد

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۰۷۴۵۱

رقابت ناسالم برخی مراکز درمانی برای کسب درآمد

به گزارش ایکنا از لرستان، جعفر بدری، رئیس‌کل دادگستری لرستان شنبه، 13 بهمن در جلسه شورای اداری بیرانشهر، با بیان این‌که گزارش‌های زیادی در ارتباط با غیراستاندارد بودن فعالیت بعضی مراکز درمانی دولتی وجود دارد، اظهار کرد: متاسفانه در چند سال اخیر به‌دلیل سوءتدبیر در اجرای طرح سلامت بین مراکز درمانی برای کسب درآمد بیشتر رقابت ناسالمی شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: به‌دلیل استفاده از کادر درمانی غیرمجرب و تشخیص غیردقیق و درمان نادرست یا ناقص بیماری و یا عدم مراقبت از بیمار بعد از عمل، آسیب‎های جدی به بیماران وارد شده و گاهی منتهی به فوت بیمار شده و آمار خطاهای پزشکی رو به افزایش است.
رئیس کل دادگستری لرستان اضافه کرد: ایران در سال‌های گذشته در زمینه بهداشت و درمان موفقیت‎های چشم‌گیری داشته و می‎تواند به قطب درمانی جهان تبدیل شود ولی بر اثر سیاست‌های نادرست، بعضی مراکز درمانی دولتی و خصوصی به‌واسطه کثرت مراجعات و اشتباه در عملکرد کادر درمانی صدمات غیرقابل جبرانی به برخی بیماران وارد کرده‎اند و ادامه این وضع می‎تواند اعتماد مردم را به معالجات پزشکی از بین ببرد.
تجارت و کسب سود توسط برخی مراکز درمانی حتی به قیمت جان انسان‎ها
بدری تأکید کرد: با اجرای طرح سلامت انتظار می‎رفت با بودجه کلانی که در اختیار دانشگاه‎های علوم پزشکی قرار گرفته کیفیت درمان و خدمات پزشکی نیز ارتقا داده شود اما با کمال تاسف در برخی مراکز نه‌تنها به درمان درست و جدی بیماران توجه نمی‎شود بلکه به تجارت و کسب سود به قیمت جان انسان‎ها رقابت می‎کنند.
وی بیان کرد: مشکل اساسی کجاست؟ چرا با وجود تلاش‎های صورت گرفته و اختصاص بودجه کلان هنوز وضعیت درمان و فضای درمانگاه‎ها و کلینیک‎های استان مناسب و قابل اعتماد نیست.
رئیس شورای قضایی لرستان اضافه کرد: از زبان مسئولان شنیده می‎شود که می‎گویند هنوز زود است که استان پزشک متخصص به پایه کلان شهرها داشته باشد. این مسئله زمان می‎طلبد تا متخصصانی تربیت شوند ولی به‌طور قطع باید بگویم این تصور اشتباه است. استان لرستان دارای پزشکان متخصص و ماهر زیادی است که می‌توانند نیازمندی‎های مردم استان را تامین کنند.
بدری ادامه داد: این مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی است که شرایط و وضعیت را طوری فراهم کند که پزشکان متخصص تشویق شوند با خدمت در مراکز درمانی به درمان شهروندان مشغول شوند.
وی گفت: انتظار می‌رود که دانشگاه علوم پزشکی بر شاخصه‌ها و معیار استانداردها را نظارت کند و نیز بیمارستان‎های دولتی و خصوصی را مورد ارزیابی دقیق و کیفی قرار دهد و چنانچه بر اثر کمبود تجهیزات پزشکی انجام برخی معالجات مخاطره‌آمیز باشد آن را متوقف کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان اجتماعی رئیس کل دادگستری لرستان مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد

امتداد - معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت 2250 میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت ماه خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ – در مجموع ۲۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: ۱۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.
دکتر اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ  ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته