Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@07:57:28 GMT

یک قدم تا بازپس گیری حق شاهزاده حسین(ع)

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۰۸۶۶۸

یک قدم تا بازپس گیری حق شاهزاده حسین(ع)

به گزارش ایرنا، تنها یک قدم مانده تا پرونده شاهزاده حسین(ع) به نتیجه دلخواه برسد و این بقعه متبرکه حق از دست رفته دیرینه اش را پس بگیرد.
شاهزاده حسین(ع) از بقاع شاخص همدان به شمار می رود که به عموی امام زمان (عج) شهرت دارد و در قلب شهر همدان آرمیده است. نشانی اش را از هر کسی بگیرید پشت بانک ملی را نشانتان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گفته می شود که احداث ساختمان بانک ملی در حریم موقوفه این بقعه متبرکه تخلفی است که اداره کل اوقاف و امور خیریه همدان سالهاست برآن پافشاری دارد و پیگیری های مستمر از این موضوع پرونده ای قطور ساخته که تا روی میز وزیر اقتصاد و معاون حقوقی رئیس جمهوری هم رسید و این روزها خبر از به نتیجه رسیدنش به گوش می رسد.
به گفته مدیرکل اوقاف و امور خیریه همدان احداث ساختمان بانک ملی، این حرم مطهر را در انزوا و مهجوری قرار داده و از محوریت مراجعات مردمی دور کرده و مهمتر اینکه مانع گسترش و توسعه عمرانی و فرهنگی این بقعه شده است.
اگر چه سایه سرد بنای بانک ملی دیرزمانی است که این امامزاده را احاطه کرده اما این سردی و مهجوری هرگز از ارزش و اعتبار این آستان قدسی نکاسته بلکه روز به روز اعتقاد و ارادت مردم همدان به پیر و مرداشان بیشتر هم می شود.

** پا درمیانی وزیر اقتصاد در پرونده موقوفه همدان
حجت الاسلام محمد کاروند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به آخرین وضعیت پرونده احقاق حقوق شاهزاده حسین اشاره کرد و گفت: تنها یک قدم مانده تا این پرونده به نتیجه دلخواه برسد و ساختمان بانک ملی به موقوفه بازگردانده شود.
به گفته وی جلسه های متعددی در حیطه استان با امام جمعه و مسئولان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مقامات بانک ملی برگزار و موضوع بررسی شد اما نتیجه مطلوبی حاصل نشده و کار به وزارت اقتصاد و دارایی کشید.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه همدان اضافه کرد: نشست با وزیر اقتصاد مثمر ثمر واقع شد و مقرر گردید استانداری همدان زمین و یا ملکی را به عنوان جایگزین در اختیار بانک ملی قرار دهد و همه اعضای جلسه به ویژه مسئولان بانک موافقتشان را با این مصوبه اعلام کرده و پای آنرا امضا کردند.
وی ادامه داد: هم اینک مصوبه فوق برای تائید به معاونت حقوقی رئیس جمهوری ارجاع شده که پس از اخذ این تائیدیه، مالکیت ساختمان بانک ملی به اوقاف برمی گردد، اما به شرط و شروطی که اوقاف پذیرفته است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه همدان به پیگیری نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: اسناد و مدارکی از ما خواسته شد که پس از تهیه به معاونت حقوقی رئیس جمهوری ارسال شده و منتظر نتیجه نهایی هستیم و از نمایندگان مردم همدان در خانه ملت خواستار رسیدگی و مساعدت در این زمینه هستیم.

** بافت با ارزش بانک ملی دست نخورده می ماند
وی با بیان اینکه ساختمان بانک ملی به لحاظ معماری و تاریخی بافت با ارزشی برای شهر همدان محسوب می شود، تاکید کرد: تخریب و تغییر در بنای این ملک شایسته و سزاوار نیست و براساس قولی که داده ایم این بنا با حفظ ظاهر کنونی به عنوان مرکز فعالیت های فرهنگی و مذهبی به بقعه متبرکه الحاق شود.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر رفع تصرف از املاک موقوفه شاهزاده حسین(ع) گفت: تا کنون چند بار برای میانجی گری و رسیدگی به اختلاف بین اوقاف و امور خیریه و بانک ملی گردهم آمدیم و به نتایج خوبی رسیدیم و اکنون منتظر اعلام نظر کمیسیون حقوقی هستیم.
حمیدرضا حاجی بابایی الحاق ساختمان بانک ملی به این بقعه متبرکه را حق از دست رفته ای دانست که نمایندگان استان برای احقاقش می کوشند و از هیچ پیگیری و کمکی دریغ نمی کنند.
وی خاطرنشان کرد: در آخرین مصوبه طوری توافق شده که بانک ملی نیز متضرر نشده و با واگذاری ملک یا زمین به جای بنای فعلی بتواند به فعالیت خود ادامه بدهد.

** به قانون تمکین می کنیم
مدیر شعب بانک ملی استان همدان نیز در این زمینه به خبرنگار ایرنا توضیح داد: سالهاست ما و اوقاف و امورخیریه درگیر این موضوع و خواهان پایان یافتن این پرونده حقوقی هستیم.
محمد طوماسی گفت: اقاف و امور خیریه مدعی تصرف و تخلف بانک ملی است، ما هم در مقابل مدارک و مستندات موجود را ارائه داده ایم و چنانچه برابر قانون تخلف ما ثابت شود به آن تمکین می کنیم.
وی تاکید دارد که هر تصمیمی که در چارچوب مقررات گرفته شود، قابل احترام و لازم الاجراست و ما هم متواضعانه تابع قانون هستیم.
گزارش از: زهرا زارعی
7527/2090
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اداره کل اوقاف و امور خیریه اوقاف و امور خیریه حرم مطهر زهرا مجلس شورای اسلامی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟

تین نیوز

همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، یکی از شهرهای باستانی کشور است که در دامنه های کوه الوند قرار دارد. افراد علاقه مند به جاذبه های تاریخی و طبیعی، شهر زیبای همدان را برای مسافرت انتخاب می کنند.

ایستگاه راه آهن همدان کجاست؟

همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، یکی از شهرهای باستانی کشور است که در دامنه های کوه الوند قرار دارد. افراد علاقه مند به جاذبه های تاریخی و طبیعی، شهر زیبای همدان را برای مسافرت انتخاب می کنند. با افتتاح ایستگاه راه آهن همدان در سال ۱۳۹۶ مسیر ریلی همدان به مشهد به یکی از پر ترددترین مسیرهای ریلی کشور تبدیل شده است. هرسال تعداد زیادی از مردم همدان با خرید بلیط قطار همدان مشهد به پایتخت معنوی ایران سفر می کنند. در این مطلب، قصد داریم درباره محل قرار گرفتن ایستگاه راه آهن همدان و امکانات موجود در آن صحبت کنیم.

 

ایستگاه راه آهن همدان به عنوان ایستگاه مرکزی راه آهن غرب کشور در ۱۲کیلومتری میدان امام در مرکز شهر همدان و در نزدیکی روستایی به نام رباط شورین قرار دارد. این ایستگاه نوپا که در زمینی به مساحت ۱۱ هزار و ۳۱۲ مترمربع ساخته شده است، در ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۹۶ با حضور حسن روحانی، رئیس جمهور وقت ایران، افتتاح شد. با توجه به فاصله زیاد ایستگاه راه آهن همدان با مرکز این شهر، در آینده قرار است این ایستگاه مسافربری به داخل شهر همدان انتقال پیدا کند و ایستگاه فعلی به عنوان ایستگاه باربری مورد استفاده قرار بگیرد. مسافرانی که بعد از اعلام تاریخ فروش بلیط قطار اقدام به خرید بلیط قطار همدان مشهد می کنند، باید قبل از حرکت قطار خود را به ایستگاه راه آهن همدان برسانند.

ایستگاه راه آهن همدان از چه ساختمان هایی تشکیل شده است؟

ایستگاه راه آهن همدان دارای زیربنای وسیع و بزرگی است و از ساختمان های مختلفی تشکیل شده است. ساختمان های موجود در ایستگاه راه آهن همدان عبارت اند از:

ساختمان اصلی ترمینال مسافربری ساختمان نگهبانی ساختمان نمازخانه ساختمان پلیس ساختمان پست برق ساختمان منبع زمینی آب ۱۰۰۰مترمکعبی ساختمان خوابگاه لوکوموتیوران ها ساختمان علائم و ارتباطات ساختمان دپوی تعمیرات ساختمان منابع سوخت و سکوی سوخت گیری قطارها ساختمان سالن اصلی، اداری و خدماتی ساختمان تاسیسات ساختمان فضای سرپوشیده اطراف ساختمان

مالک ایستگاه راه آهن همدان، وزارت راه و شهرسازی و گرداننده آن، راه آهن جمهوری اسلامی ایران است.

در ایستگاه راه آهن همدان امکانات رفاهی خوبی در اختیار مسافران قرار دارد. فرقی نمی کند که ساکن همدان باشید و بعد از اعلام پیش فروش بلیط قطار و خرید آنلاین بلیط قطار همدان مشهد به ایستگاه راه آهن بروید تا عازم مشهد شوید یا از شهرهای دیگر با قطار به همدان سفر کنید؛ در هر حال، می توانید از امکانات رفاهی موجود در ایستگاه راه آهن همدان استفاده کنید. از امکانات رفاهی موجود در این ایستگاه مسافربری می توان به مواردی مانند نمازخانه، سرویس بهداشتی، باجه فروش بلیط، تلفن عمومی، بوفه فروش خوراکی، دستگاه خودپرداز، سکوهای سوارشدن یا پیاده شدن مسافران از قطار، پارکینگ و … اشاره کرد. وجود پارکینگ در این ایستگاه یکی از مهم ترین امکانات رفاهی است. تمام ایستگاه های راه آهن باید دارای پارکینگ باشند؛ اما با توجه به دور بودن و فاصله زیاد ایستگاه راه آهن همدان با مرکز این شهر وجود پارکینگ در آن اهمیت بیشتری دارد. پارکینگ این ایستگاه در ابتدای خروجی آن واقع شده است.

 

راه های دسترسی به ایستگاه راه آهن همدان کدام اند؟

با توجه به زیاد بودن فاصله ایستگاه راه آهن همدان از مرکز این شهر، مسافران برای دسترسی به این ایستگاه باید از خطوط تاکسیرانی استفاده کنند. به مسافران همدانی که سفر با قطار را انتخاب می کنند، پیشنهاد می کنیم که برای رفتن به ایستگاه راه آهن این شهر از تاکسی های اینترنتی کمک بگیرند و قبل از حرکت، قطار خود را به جاده رباط شورین برسانند. برخلاف هواپیماها که گاهی پروازشان با تأخیر همراه است، قطارها تاخیری ندارند و درست در زمان مشخص شده در بلیط قطار، حرکت خود را در مسیر ریلی مورد نظر آغاز می کنند؛ بنابراین، در صورت دیر رسیدن مسافران به ایستگاه راه آهن، ممکن است از قطار جا بمانند. به تمام مسافران خطوط ریلی کشور توصیه می شود که حداقل نیم ساعت قبل از حرکت قطار، در ایستگاه راه آهن شهر مبدأ حضور داشته باشند.

در مسیر ریلی بین همدان و مشهد قطار از چه شهرهایی عبور می کند؟

مسافت مسیر ریلی همدان-مشهد ۱۲۰۵ کیلومتر و قطارهای معمولی آن را در حدود ۱۶ ساعت طی می کنند. قطار بعد از خروج از ایستگاه راه آهن همدان به ایستگاه ساوه می رسد. این ایستگاه نیز جزو ایستگاه های نوپای ایران است و در سال ۱۳۹۶ افتتاح شده است.

قطار بعد از ایستگاه ساوه در ایستگاه راه آهن تهران توقف می کند و بعد از تهران به سمنان می رسد. شاهرود و نیشابور شهرهای بعدی هستند که قطار همدان به مشهد در آن ها نیز توقف می کند و درنهایت در ایستگاه راه آهن شهر مقصد، مسافران از قطار پیاده می شوند. در طول این سفر ۱۶ساعته، مسافران می توانند از تماشای مناظر مسیر ریلی لذت ببرند، در کوپه های قطار استراحت کنند یا بخوابند و از امکانات رفاهی ارائه شده در قطار استفاده کنند.

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم