Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@19:28:50 GMT

برخی طلاب با صدقه روزگار می گذرانند

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۱۰۰۳۹

برخی طلاب با صدقه روزگار می گذرانند

به گزارش ایکنا، شفقنا نوشت: حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رضوانی، مبلغ حوزه علمیه و طلبه درس خارج می‌گوید: من شغل غیر از طلبگی ندارم و تنها حقوق غیر طلبگی ام یارانه است، پنج فرزند دارم و تنها نکته مثبت زندگیم این است که مستاجر نیستم.

او که حافظ قرآن است، از میزان پائین شهریه ها گلایه مند است و با بیان این مطلب که شهریه اش حدوده ۲۰۰ هزار تومان از طلاب همسطح او بالاتر است، بیان می کند: گرانی های اخیر باعث شده که دچار مشکلات فراوانی شویم، البته خانواده من قانع بوده و مستقیما نمی‌گویند که فلان چیز را بخر و ممکن است چند ماه پیاپی گوشت نخریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طلبه درس خارج حوزه ادامه می‌دهد: طلابی که مستاجر هستند مشکلات بیشتری نسبت به ما دارند و شهریه کفاف هزینه های آنان را نمی‌دهد، پدر و مادر و اقوام قبلا هر از چند گاهی ما را به مهمانی دعوت می‌کردند، اما امروز اینها بسیار کم شده و من همیشه به همسرم می‌گویم که زندگی ما در حال حاضر قطره چکانی بوده و درخواست‌های شما را در وهله نخست باید بررسی کنیم که تا چه حد نیاز بوده و بعد مقدار بسیاری کمی از اقلام را خریداری کنیم.

او از طلابی سخن می گوید که با صدقه روزگار را سپری می کنند و خاطرنشان می‌کند: در حال حاضر در پردیسان طلابی وجود دارد که برای آن‌ها صدقه جمع می‌شود و همسایه ها برای آنان پول جمع می‌کنند، منتها به دلیل این آبروداری آن‌ها، ابراز نمی‌کنند.

رضوانی تصریح می‌کند: برخی از طلاب به شغل دوم متوسل شدند، شغل هایی که متناسب با طلبگی نیست اما چاره ای هم نیست و نمی‌شود طلاب را به دلیل شاغل شدن ملامت کرد.

او با بیان اینکه حقوق طلاب در بیمه بر اساس حداقل حقوق کارگری محاسبه می‌شود، عنوان می‌کند: حدود ۱۳ سالی می‌شود که طلاب بیمه شده اند ولی هنوز راجع به بازنشسته شدن طلاب صحبت کردن زود است.

این مبلغ حوزه علمیه تاکید می‌کند: مراجع عظام تقلید بیان می‌کنند که عموم وجوهات را به صورت شهریه به طلاب می‌دهند منتها در حال حاضر به مراجع نیز وجوهات کمتری نسبت به گذشته می‌رسد و نمی‌توانند آن طور که باید از طلاب حمایت مالی داشته باشتد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟

احمد محمود زاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که الگو شهریه مدارس بر اساس قانون  باید در شورای نظارت مرکزی تعیین می‌شد؛ گفت: الگوی شهریه مدارس غیردولتی تعیین و به استان‌ها ارسال شده است.

وی  با بیان این که تعیین شهریه مدارس غیردولتی در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده، افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می‌یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

او ادامه داد: اواخر اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی استانی ابلاغ می‌شود و در صورت اعتراض مدارس ما پاسخگو خواهیم بود.

وی افزود: براساس ماده ۱۵ و ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی، دوره تحصیلی، کیفیت آموزشی و پرورشی، فضا، امکانات و تجهیزات آموزشی، فوق برنامه‌ها، تورم و آمایش منطقه به ازای هر مدرسه افراد عضو کارگروه شهریه هر منطقه که شامل رئیس منطقه، معاونین تخصصی، نمایندگان موسسان مراکز و مدارس، انجمن اولیا و مربیان مدیر مشارکت‌های منطقه و استان براساس الگو ارسال شده‌ مبلغی را به عنوان شهریه انتخاب کرده و به مراکز  ارسال می‌شود.

محمود زاده ادامه داد: پس از ارسال و تایید شهریه، مبلغ مورد نظر در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود. بر این اساس ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

او با بیان این که به مدارسی که کف شهریه را دارند کمک می‌شود تا مشکلی نداشته باشند؛ تصریح کرد: شهریه برخی از مناطق مناسب نیست. بر این اساس، ما توازن و متناسب سازی شهریه میان سقف و کف را دنبال کرده و شهریه بالای مدارس را نیز دنبال می‌کنیم.

محمود زاده با بیان این که مدارس هیئت امنایی شهریه ندارند؛ اظهار کرد: این مدارس در صورت برگزاری کلاس‌های فوق برنامه از والدین شهریه دریافت می‌کنند و برای دروس اصلی( کتب درسی) هیچ شهریه‌ای از اولیا گرفته نمی‌شود.

او ادامه داد: دانش‌آموزان در صورت علاقه و به صورت اختیاری می‌‌توانند در کلاس فوق برنامه درسی شرکت کنند. شهریه کلاس‌های فوق‌ برنامه مدارس هیئت امنایی براساس بخشنامه ثبت‌نام در کمیته‌ها تعیین ‌می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • ‌چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • جزئیات یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی مازندران در بهشهر برگزار شد
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت