Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار و ارقام جدید نشان می‌دهند که از هر ۱۰ نظامی انگلیسی که از میادین عملیاتی خارج و به انگلیس برگردانده می‌شوند، یک مورد از مشکلات روحی روانی رنج می‌برد. آفتاب‌‌نیوز : در آمار و ارقام نشان می‌دهد که در طول سال گذشته میلادی بالغ بر ۱۲۱ نظامی زن و مرد ارتش انگلیس که در عملیات‌هایی در خارج از این کشور حضور داشته‌اند، در نتیجه‌ مشکلات سلامت روان نظیر افسردگی، اضطراب، استرس و اختلال PTSD مجبور به ترک حوزه عملیاتی و بازگشت به کشور شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش تلگراف،  این در حالی است که بر اساس این گزارش، مشکلات روحی روانی دومین دلیل اصلی برای خارج کردن این نظامیان و بازگرداندن آنها به انگلیس از عملیات‌ها است و رده اول مربوط به جراحت‌های اعضای بدن است.
در همین حال آمار نشان می‌دهد که تعداد نظامیان بیشتری به دلیل مشکلات روحی روانی نسبت به مسائل دیگر شامل اختلال در اعضای بدن، مشکل قلبی یا جراحت در ستون فقرات از میادین عملیاتی خارج گردیده و به انگلیس برگردانده می‌شود.
معمولاً پرسنل نظامی که در جریان عملیات‌ها از سوی مقامات فاقد صلاحیت برای ادامه شرکت در عملیات تشخیص داده شوند، از طریق هلی کوپتر و یا هواپیماهای ترابری به انگلیس باز گردانده می‌شود تا مورد معالجه قرار گیرند.این پرسنل یا ممکن است نیاز به معالجه اورژانسی داشته باشد یا اینکه برای مشکلات بلند مدت‌تر که اجازه به اجرای وظایف از سوی آنها را نمی‌دهد مورد معالجه قرار بگیرند. پس از معالجه نیز این نظامیان زن و مرد یا به عملیات‌های قبلی خود باز خواهند گشت و یا در همان انگلیس باقی می‌مانند.
سرویسی تحت عنوان سرویس خارج سازی امداد هوایی پزشکی ارتش انگلیس برای خدمات ۲۴ ساعته خارج کردن پرسنل نظامی در صورت لزوم در نظر گرفته شده است.
این آمار و ارقام مربوط به مشکلات روحی روانی در میان نظامیان انگلیسی در عملیات‌های خارجی صرفاً مربوط به آنهایی است که به اجبار از آنجا خارج و به کشور باز گردانده شده‌اند و شامل افراد مشکل داری که در همان حوزه خود و بدون بازگشت در معرض معالجه قرار می‌گیرند نمی‌شود.
همین طور این آمار شامل نظامیان دارای مشکل روانی که با پروازهای تجاری سفر کرده‌اند نیز نمی‌شود.
موارد نظامیانی که در عملیات‌ها و مانورهای در داخل خاک انگلیس دچار این مشکلات می‌شوند از سوی سازمان بهداشت ملی انگلیس مورد معالجه قرار می‌گیرند.
این آمار مربوط به زمان اکتبر ۲۰۱۷ تا سپتامبر ۲۰۱۸ می‌شود. در میان پرسنل بازگردانده شده مذکور ۶۹ نفر از نظامیان زمینی، ۳۵ نفر عضو نیروی دریایی و ۱۷ نفر عضو نیروی هوایی ارتش انگلیس بوده‌اند.
مقایسه آمارها نشان می‌دهد که میزان نظامیان دچار مشکلات روانی که از میادین عملیاتی خارج و به انگلیس باز گردانده شده‌اند، از دوره مابین ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ زمانی که انگلیس در عراق و افغانستان مستقر بود، دو برابر شده هر چند که مجموع آمار کمی کمتر شده است.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نظامیان انگلیسی مشکلات روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پلیس انگلیسی به خاطر حمایت از حماس دادگاهی می‌شود

یک مامور پلیس انگلیس به دلیل انتشار تصاویری در حمایت از حماس، به «حمایت از تروریسم» متهم شد!

به گزارش ایسنا، پلیس انگلیس اعلام کرد یک مامور پلیس این کشور به دلیل انتشار تصویری در حمایت از جنبش مقاومت فلسطین (حماس) به حمایت از تروریسم متهم شده است.

در نوامبر سال گذشته در پی تحقیقات پلیس مبارزه با تروریسم انگلیس، «محمد عادل» مامور پلیس ۲۶ ساله در منطقه «برادفورد» انگلیس بازداشت شد.

اداره مستقل نظارت بر رفتار پلیس انگلیس اعلام کرد تحقیقات پلیس مبارزه با تروریسم این کشور درباره پیام‌هایی تحقیق کرده که «محمد عادل» در پیام‌رسان واتساپ منتشر کرده است.

این نهاد انگلیسی امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در روز دوشنبه، محمد عادل ۲۶ ساله به دو فقره انتشار تصویر در حمایت از یک سازمان ممنوعه (حماس) متهم شده است؛ اقدامی که ناقض ماده ۱۳ قانون تروریسم انگلیس است. گفته می‌شود این جرایم ادعایی در ماه‌های اکتبر و نوامبر ۲۰۲۳ روی داده‌اند.»

دولت انگلیس حماس را یک «سازمان تروریستی» می‌داند و به همین دلیل مامور پلیس مذکور را از خدمت تعلیق کرده است. او قرار است در روز پنجشنبه برای رسیدگی به اتهامات خود در دادگاهی در لندن حاضر شود.

از هفتم اکتبر تا امروز پلیس انگلیس چندین نفر را به دلیل شرکت در تظاهرات علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت از فلسطینیان بازداشت کرده است. همچنین پلیس مبارزه با تروریسم این کشور اعلام کرده که چندین پرونده در رابطه‌ با حمایت از حماس در فضای مجازی دریافت کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گواردیولا و حمایت از واکنش کلوپ: حذف تیم‌های انگلیسی دلیل دارد
  • تعویق بررسی جنایات جنگی انگلیس در افغانستان برای یک سال دیگر
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • درخواست کلوپ: به داد فوتبال انگلیس برسید!
  • ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس شمال یمن را بمباران کرد
  • یک پلیس انگلیسی به خاطر حمایت از حماس دادگاهی می‌شود
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • هشدار ستاره انگلیسی: حرف از خداحافظی نزنید