Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیستم LINK۲CELL از طریق تکنولوژی BLUETOOTH کار می کند و می تواند تلفن بیسیم و تلفن همراه را به هم متصل کند. بعد از اتصال این دو به هم، شما به آسانی قادر خواهید بود تا تماس های تلفنی خود را به وسیله تلفن خانگی پاسخ دهید.

حتما برای صحبت با تلفن همراه خود نیاز دارید کنار پنجره صحبت کنید .نگران نباشید با  خرید تلفن  میتوانید این مشکل را مرتفع نمایید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه ی ما به صورت روزانه چندین ساعت را صرف استفاده از تلفن همراه خود می کنیم. صحبت کردن، پیام دادن، استفاده از اینترنت، استفاده از اپلیکیشن ها، بازی کردن و ... از جمله فعالیت هایی است که ما با تلفن همراه خود انجام می دهیم. زمانی که آنتن دهی ضعیف باشد اتفاقاتی مثل قطع شدن تماس ها، ضعیف بودن صدا، اینترنت کم سرعت اتفاق می افتد که بسیار آزار دهنده است.خبر خوب این است که حل این مشکل با استفاده از  تلفن بیسیم پاناسونیک  امکان پذیر است.

امواج الکترو مغناطیس تلفن همراه دارای رنج فرکانسی بین 900 تا 2100 مگاهرتز برای شبکه های تلفن همراه از جمله اپراتور های همراه اول، ایرانسل و رایتل هستند. این امواج با ایجاد BTS ها، در محیط منتشر می شوند. امروزه با گسترش روز افزون استفاده از تلفن های همراه تجهیزات و بستری فراهم شده تا آنتن دهی در مناطق مختلف بهبود پیدا کند اما با این وجود مشکلات آنتن دهی به طور کامل حل نشده و گاهی اوقات ممکن است با این مشکل مواجه شوید.

اگر مشکل عدم آنتن دهی در گوشی موبایل شما همیشگی است و در مناطق مختلف تغییر نمی کند حتما باید به مرکز تعمیرات موبایل مراجعه کنید تا گوشی عیب یابی شود. اما اگر این مشکل فقط در مناطقی خاص اتفاق می افتد احتمالا مشکل از عدم آنتن دهی مکانی است.

برای تقویت آنتن دهی موبایل راه حل های زیادی مانند خرید تقویت کننده های سیگنال یا ترابرد به اپراتور های دیگر وجود دارد که احتمالا در اینترنت به آن ها برخورد کرده اید. اما ما قصد داریم راه حلی تضمینی را معرفی کنیم که با استفاده از تلفن بیسیم می توان مشکل آنتن دهی مکالمه را برطرف کرد.

احتمالا شما هم با این مشکل مواجه شده اید که آنتن دهی فقط در برخی از نقاط منزل مطلوب است و به محض حرکت شما هنگام برقراری تماس، صدا قطع و وصل می شود و آنتن قطع می شود. اینکه شما تا آخر مکالمه روی همان نقطه بمانید کاری سخت است.

امکان حل مشکل آنتن دهی، بر روی تلفن های بیسیمی که قابلیت LINK-TO-CELL دارند قابل بهره برداری است. سیستم LINK2CELL از طریق تکنولوژی BLUETOOTH کار می کند و می تواند تلفن بیسیم و تلفن همراه را به هم متصل کند. بعد از اتصال این دو به هم، شما به آسانی قادر خواهید بود تا تماس های تلفنی خود را به وسیله تلفن خانگی پاسخ دهید.

برای انجام این کار باید ابتدا تلفن بیسیم و تلفن همراه را به هم متصل کنید و سپس تلفن همراه را در نقطه ای قرار دهید که آنتن دهی مناسبی دارد. بعد از آن تمامی تماس های شما روی تلفن بیسیم زنگ می خورد و می توانید بدون قطع و وصلی صدا، مکالمه ای شفاف داشته باشید. علاوه بر این، حرکت شما هنگام مکالمه هیچ مانعی ندارد و می توانید به راحتی در سراسر منزل حرکت کنید.

قابلیت LINK-TO-CELL می تواند ویژگی های دیگری را نیز در اختیار شما قرار دهد. مثلا می توانید مخاطبین تلفن همراه را به راحتی به  تلفن پاناسونیک  انتقال دهید تا لازم نباشد به صورت دستی و تک تک شماره ها را وارد کنید.

پاناسونیک ابداع کننده ی تکنولوژی LINK-TO-CELL است. در ادامه چند مدل از بهترین تلفن های پاناسونیک که از این فناوری بهره می برند را معرفی خواهیم کرد.

KX-PRL260-2 KX-PRD260-2 KX-TGF370-2 KX-TGE260-2 KX-TG9581-2 KX-TG9541-2

تلفن های مدل KX-PRD260-2 از جدیدترین تلفن های بیسیم موجود در بازار هستند که از پیشرفته ترین قابلیت ها بهره می برند. مدل KX-PRD260 دارای یک و مدل KX-PRD262 دارای دو گوشی بیسیم است.

فرکانس 1.9 گیگا هرتز بهره گیری از تکنولوژی DECT 6.0 دارای کاهش دهنده نویز قابلیت Caller ID گویا دارای قابلیت Call Waiting CID تنظیم زنگ دلخواه برای تماس گیرنده پاسخگویی با هر کلید دلخواه کلید عملکرد هوشمند قابلیت Call Share سازگار با محیط زیست مسدود کردن تماس های ورودی تا 250 شماره منشی تلفنی 16 دقیقه ای حالت شب (بیصدا)

برای اطمینان از اصل بودن کالا بهتر است محصول مورد نظر خود را از نمایندگی رسمی پاناسونیک تهیه کند. شرکت ایده آل گستر نمایندگی پاناسونیک در ایران است که محصولات خود را با یکسال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش ارائه می دهد.

تسنیم/

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000CCJ برچسب ها: موبایل ، موبایل ، گوشی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: موبایل موبایل گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • همراه پرخرج
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم