Web Analytics Made Easy - Statcounter

قسم، داستان فروپاشی است. فروپاشی یک همسر. فروپاشی یک خواهر. فروپاشی یک باور. تازه‌ترین فیلم محسن تنابنده، هشتاد دقیقه روایت نابودی است.

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو-محمد شاهرودی؛ قسم، داستان فروپاشی است. فروپاشی یک همسر.  فروپاشی یک خواهر. فروپاشی یک باور. تازه‌ترین فیلم محسن تنابنده، هشتاد دقیقه روایت نابودی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روایت اضمحلال خانواده‌ای که برای گرفتن انتقام آماده می‌شود. خانواده از هم گسیخته‌ای که اعدام و قصاص آن‌ها را دور هم جمع کرده و در یک مسیر طولانی، به اضمحلال کامل می‌کشاند. قسم، یک نمایش تمام‌عیار از نابودی است. نابودی همه‌چیز. اخلاق، شرف، انسانیت، صداقت، عشق و چیزهای دیگر.

 

قسم، داستان فروپاشی است. داستان فروپاشی زنی که تصور می‌کند برای مجازات قاتل خواهرش دست به کار بزرگی زده، اما آرام‌آرام، در جاده‌ای که انگار انتها ندارد، همه‌چیز را بر باد رفته می‌‎بیند. زنی رنج‌‍کشیده که می‌خواهد حق خود و خواهرش را پس از پنج سال دوندگیِ ناتمام، در آیین «قسّامه» بدست بیاورد؛ اما جاده کاری با او می‌کند که هرچه تاکنون داشته را به یک‌باره از دست بدهد.

 

قسم، داستان فروپاشی است. داستان فروپاشی باورهای ما در قاب دوربین محسن تنابنده. بازیگر دوست‎‌داشتنیِ تلویزیون، در قسم کمر به نابودی باورهای ما بسته. بی آن‌که پیِ دلیل و برهان باشد، شماری از احکام اسلام را زیر سوال می‌برد. آن قدر هم هنرمندانه این کار را می‌کند که کسی نمی‌تواند معترضش باشد و کسی نمی‌تواند متهمش کند. او، زبرکانه و در بستر قصه، تردیدهایی جدی در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند و در ناخودآگاه- شاید هم خودآگاه- مخاطبش؛ تصویری زن‌ستیز و مردسالار از دین اسلام می‌کارَد. تصویری آن‌قدر موثر  که در میانه‌ی تماشای فیلم با خودت فکر می‌کنی نکند تنابنده اصلا این فیلم را ساخته که همین بذر تردید‌ها را در ذهن مخاظبش جا بگذارد؟

 

قسم ، داستان فروپاشی است. فروپاشی علاقه و عشقی که به محسن تنابنده داشتیم. او، در «قسم»، مایی که از 1390 تا همین امروز با قهرمانی که او در قاب تلویزیون خلق کرده زندگی کرده‌ایم را ناامید می‌کند. با فیلمی سیاه، تلخ و در لحظاتی توهین‌آمیز که اعتقادات‌ دینی را به ریشخند می‌گیرد و دست آخر، در نمایی کنایه‌آمیز، مخاطب فیلمش را کنار گاوهایی می‌نشانَد که مشغول تماشای رفتنِ «راضیه» و دخترش به سمت ناکجاآباد هستند. ناکجاآبادی که فیلم، با سنگدلیِ تمام، به قهرمانش هدیه داده .

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر فجر37 قسم محسن تنابنده مهناز افشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۱۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه عکس تلخی که جهانی شد/ گونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟

به گزارش قدس آنلاین پنجشنبه ۱۸ آوریل، محمد سالم عکاس فلسطینی خبرگزاری رویترز جایزه معتبر بهترین عکس سال بنیاد عکس‌های مطبوعاتی جهان (World Press Photo) را از آن خود کرد.

ایناس ابومعمار زنی ۳۶ ساله است که پیکر بی‌جان خواهر زاده پنج ساله خود را در آغوش گرفته در حالی که تمام اقوام این کودک در پی اصابت موشک رژیم غاصب اسرائیلی به خانه‌شان جان باختند. این عکس نمادی از مقاومت و اندوه عمیق اتفاقات غزه است که دل هر بیننده‌ای را به درد می‌آورد.

محمد سالم عکاس برگزیده درباره انتشار این عکس می‌گوید: این عکس را روز دوم نوامبر سال گذشته با عنوان «لحظه‌ای قدرتمند و اندوهناک که بیانگر مفهوم گسترده رویدادهای نوار غزه است گرفته‌ام.»

وی درباره ثبت این لحظه توصیف می‌کند: «مردم با سردرگمی به این طرف و آن طرف می‌رفتند و با اضطراب به دنبال عزیزان خود می‌گشتند. در لحظه‌ای به این زن که پیکر دخترک را در آغوش گرفته بود و از خود جدا نمی‌کرد، خیره شدم و این فرم را ثبت کردم.»

این عکاس برای دومین بار است که موفق به دریافت این جایزه شده است. او بیش از ده سال پیش نیز با تصویری دیگر از تلفات انسانی غزه موفق به دریافت این جایزه شده بود.

هیات داوران بنیاد عکس‌های مطبوعاتی جهان درباره انتخاب این عکس می‌گویند: این تصویر ترکیبی از توجه و تکریم است که نگاهی همزمان استعماری و واقعی به فقدانی تصور ناپذیر می‌اندازد.

تلخی‌های ماندگار تاریخ

قاب‌های تصاویر ماندگارترین بازمانده‌ها در تاریخ هستند. از اتفاقات اخیر غزه تصاویر زیادی ثبت شده است که باعث‌تر شدن دیدگان بینندگان می‌شود. در برخی از عکس‌ها دردها به تصویر کشیده شده است و در تصاویر دیگر تفاوت شهر غزه در این چند ماه اخیر. اما در میان ثبت این حقایق هستند تصاویری که در اوج جنگ و بمب باران امید به افراد تزریق می‌کند، مانند لبخند آن ۳ کودک که به دوربین خیره شده‌اند.

شاید با دیدن خیلی از این تصاویر ته دلمان امید داشتیم تا هوش مصنوعی آنها را به تصویر کشیده باشد، اما در واقعیت این نبود و برخی از این این قاب‌ها از وضعیت آخرالزمانی آسمان غزه به ثبت رسیده بود. 

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • میرزازاد: فصل تلخی را پشت سر می‌گذاریم
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • تصویری از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت
  • تصویری دیده نشده از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت
  • نظم جهانی در آستانه فروپاشی است
  • لوکاشنکو: پرستیژ بین‌المللی واشنگتن و لندن در حال افول است
  • قصه عکس تلخی که جهانی شد/ گونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟
  • رادیو هشتاد و چهار ساله شد
  • کابینه نتانیاهو در آستانه فروپاشی