Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-05@04:49:34 GMT

لاغری فوری را با خوراکی های چربی سوز تجربه کنید

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۱۱۹۰۷

لاغری فوری را با خوراکی های چربی سوز تجربه کنید

رکنا: برای رسیدن به لاغری و وزن ایده آل این خوراکی ها را در سبد غذایی تان قرار دهید.

برای کاهش وزن، علاوه بر داشتن فعالیت بدنی، باید یک رژیم غذایی سالم و کم کالری داشت.

کاهش وزن سالم، با ورزش و یک رژیم غذایی سلامت، ممکن است در نظر برخی افراد چالش بزرگی باشد. اما تنها یک رژیم غذایی سالم نیست که در کاهش وزن مفید است، بلکه مقدار و کیفیت غذا بر سلامت کلی بدن و کاهش وزن تاثیر زیدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین در این مطلب قصد داریم شما را با بهترین خوراکی های دنیا برای لاغری و کاهش وزن آشنا کنیم.

اسفناج : برگ های سبز اسفناج، یک خوراکی بسیار مغذی و موثر در کاهش وزن است. این سبزی محبوب و شیرین، کلروفیل بالایی دارد، سم زداست و با کاهش میزان عناصر فلزی خون شما باعث اکسیژن رسانی بهتر می شود.

دارچین : داشتن حتی کمی اضافه وزن، کلسترول بد خون را افزایش می دهد و این ادویه بسیار خوش طعم و بو، برای کاهش کلسترول مضر و افزایش کلسترول مفید بدن ، فوق العاده است. از طرفی دیگر، افزایش قند خون می تواند منجر به چاقی شود و دارچین می تواند با تنظیم قند خون در کنترل چاقی مفید باشد.

روغن نارگیل :‌ روغن گیاهی نارگیل،‌حاوی یک ترکیب شگفت انگیز به نام لوریک اسید است که در بدن به عنوان یک ضد باکتری قوی عمل می کند. این روغن از نوع چربی اشباع شده است و با افزایش سوخت و ساز بدن، می تواند در کاهش وزن بسیار مفید باشد.

هندوانه : با مصرف آب بیشتر، فعالیت همه سیستم های بدن از جمله متابولیسم، به حداکثر ظرفیت خود می رسند و این میوه خوشمزه و کم کالری، حاوی مقدار زیادی آب و آنتی کسیدان است.

انار: انار حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است و علاوه بر کاهش سرعت روند پیری در کاهش وزن بسیار موثر است. این میوه کالری کمی دارد و غنی از مواد مغذی و حیاتی از جمله فیبرو ویتامین C است.

شکلات تلخ : اگر به شکلات علاقه دارید، دیگر می تونید با خیال راحت آن را در رژیم غذایی خود جای بدهید. شکلات تلخ سرسار از آنتی اکسیدان است و در کاهش بیماری های قلبی و چربی انباشته شده بدن بسیار مفید است. بر خلاف شکلات شیری، شکلات های تلخ بالای 70 درصد، شکر و کالری کمتری دارند.

فلفل قرمز : اگر طرفدار غذاهای تند هستید، این خوراکی به نفع شما کار می کند. ترکیباتی که در فلفل قرمز و تند یافت می شود، در افزایش متابولیسم بدن بسیار موثر است و می تواند سیستم عصبی سمپاتیک شما را فعال کند که باعث کنترل آدرنالین و استرس می شود.

فلفل دلمه ای: این سبزی خوشمزه در رنگ های سبز، زرد، نارنجی و قرمز تونع زیادی در مصرف و نحوه پخت دارد، از حمله آبپز و کبابی. این خوراکی حاوی مقادیر زیادی از ویتامین های E ، B2 ،B، C و A، فیبر، فولات و پتاسیم است. بر اساس مطالعه ای، افرادی که ویتامین C بیشتری مصرف می کنند، شاخص توده بدنی آن ها کاهش می یابد و در نتجیه وزن کمتری دارند.

عدس : عدس منبع غنی برای پروتئین است و کلسترول بدن را کنترل می کند. بر اساس مطالعات انجام شده یک فنجان عدس، حاوی 16 گرم فیبر و 18 گرم پروتئین است و می تواند جایگزین گوشت شود که به راحتی باعث افزایش وزن می شود. اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: ورزش غذا سلامت لاغری چاقی ورزش غذا سلامت لاغری چاقی لاغری وزن تند چربی منبع عکس فیلم بیمارستان زن مرد امام خمینی فراری مردان دختر قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از اکوایران، در فروردین ۱۴۰۳، کالا‌های غیرخوراکی در کل کشور تاثیر بیش‌تری بر افزایش تورم ماهانه نسبت به کالا‌های خوراکی گذاشته‌اند. این در حالی است که اگر به بررسی دهک‌های هزینه‌ای به صورت مجزا بپردازیم نتایج متفاوتی حاصل می‌شود و در برخی دهک‌ها کالا‌های خوراکی نقش جدی‌تری در افزایش تورم ماهانه آن دهک ایفا کرده‌اند.

به بیان دیگر، هر چه از سمت دهک‌های فقیر به سمت دهک‌های غنی حرکت کنیم، سهم کالا‌های خوراکی در تورم ماهانه آن دهک کاهش می‌یابد و در مقابل سهم کالا‌های غیرخوراکی و خدمات بیش‌تر می‌شود. بر این اساس، کالا‌های خوراکی بیشترین سهم از تورم ماهانه را در دهک اول داشته‌اند. در مقابل، بیشترین اثرگذاری کالا‌های غیرخوراکی و خدمات در تورم ماهانه در دهک دهم دیده شده است.

سهم ۵۰ درصدی خوراکی‌ها در تورم فقرا

داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد که در فروردین ۱۴۰۳، خوراکی‌ها ۳۶ درصد از تورم ماهانه کل کشور را ایجاد کرده‌اند. به بیان دیگر، اگر قیمت کالا‌های خوراکی در فروردین افزایش نمی‌یافت، تورم ماهانه کل کشور به جای ۲.۶۳ درصد، ۱.۶۷ درصد برآورد می‌شد.

از میان هر ۱۰ دهک هزینه‌ای، خوراکی‌ها بیش‌ترین اثرگذاری را در تورم دهک اول داشته‌اند. به عبارت دیگر، تورم ماهانه این دهک در فروردین امسال ۲.۴۴ درصد بوده و ۵۰ درصد آن ناشی از افزایش قیمت مواد خوراکی بوده است. یعنی اگر خوراکی‌ها افزایش قیمت را تجربه نمی‌کرد، تورم ماهانه دهک اول تقریبا ۱.۲۲ واحد درصد کمتر از رقم فعلی می‌شد.

هر چه به سمت دهک‌های ثروتمند نزدیک‌تر شویم، سهم کالا‌های خوراکی از تورم ماهانه کم می‌شود. برای مثال، این کالا‌ها در دهک هفتم ۴۲.۵ درصد از تورم ماهانه را ایجاد کرده‌اند. این کاهش تا جایی ادامه می‌یابد که در دهک دهم، اثرگذاری کالا‌های خوراکی روی تورم ماهانه تنها ۲۷ درصد بود. یعنی اگر در صورت چشم‌پوشی از افزایش قیمت خوراکی‌ها، تورم دهک دهم به جای ۲.۷۷ درصد، ۲.۰۲ درصد برآورد می‌شد.

سهم ۷۵ درصدی غیرخوراکی‌ها در تورم سبد ثروتمندان

گزارش مرکز آمار نشان می‌دهد که ۶۳ درصد از تورم ماهانه کل کشور در فروردین سال جاری ناشی از افزایش قیمت کالا‌های غیرخوراکی و خدمات بود. هر چه از سمت دهک‌های فقیر به سمت دهک‌های ثروتمند حرکت کنیم، سهم کالا‌های غیرخوراکی از تورم بالاتر می‌رود. برای مثال، در دهک اول تنها ۴۹.۶ درصد از تورم ماهانه دهک مربوط به افزایش قیمت کالا‌های غیرخوراکی و خدمات است.

این در حالی است که با نزدیک‌شدن به دهک دهم و افزایش سطح درآمد خانوارها، اثرگذاری کالا‌های غیرخوراکی روی تورم افزایش یافته به طوری که ۷۳.۳ درصد از تورم ماهانه دهک سوم متاثر از این دسته کالا‌ها ایجاد شده است. برای مثال، اگر قیمت کالا‌های غیرخوراکی و خدمات در فروردین تغییری نمی‌کرد، تورم دهک دهم به جای ۲.۷۷  درصد، تنها ۰.۷۴ درصد برآورد می‌شد.

به نظر می‌رسد علت این رفتار متفاوت کالا‌های خوراکی و غیرخوراکی در دهک‌ها به ترکیب سبد مصرف خانوار‌های فقیر و ثروتمند مربوط باشد. خانوار‌های فقیر به دلیل درآمد محدود بیش‌تر در پی تامین نیاز‌های خوراکی هستند و بخش کمی از درآمد آن‌ها برای خرید کالا‌های غیرخوراکی باقی می‌ماند به همین علت تغییر قیمت این کالا‌ها تاثیر چندانی بر تورم ماهانه آن‌ها نمی‌گذارد.

 

دیگر خبرها

  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده/ طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • این دو نوشیدنی چربی‌های شکمتان را ذوب می‌کنند
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید