Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش ایلنا از وزارت نیرو، "ایرج حیدریان" افزود: پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و در چهل سال گذشته، طرح‌های تامین و انتقال آب با هدف ذخیره و انتقال بیش از 96.97 میلیون متر مکعب آب مورد نیاز در نقاط مختلف استان سمنان اجرا و به‌بهره‌برداری رسیده، که از این مقدار 40.97 میلیون متر مکعب در حوزه تامین آب و 53 میلیون متر مکعب در حوزه انتقال اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: اولین پروژه انتقال آب در استان سمنان پس از انقلاب اسلامی ایران، در سال 1369 با اجرای طرح کانال انتقال آب سیمین دشت به گرمسار با ظرفیت 15 متر مکعب بر ثانیه و با هدف انتقال آب کشاورزی اراضی دشت گرمسار و تأمین آب شرب شهر گرمسار کلید خورد، مطالعات طرح طی چهار سال از سال 69 تا سال 73 انجام و عملیات اجرایی آن نیز در سال 1383 پایان یافت.

حیدریان اضافه کرد: طرح انتقال آب از چشمه روزیه به شهر سمنان با هدف انتقال آب شرب به حجم 12 میلیون متر مکعب در سال اجرا شده و در سال 1385 به بهره‌برداری رسید، همچنین مطالعات طرح آبرسانی به شهر دامغان با هدف انتقال آب شرب شهر دامغان با ظرفیت انتقال 5 میلیون متر مکعب نیز در سال 1387 انجام و عملیات اجرایی آن در سال 1393 خاتمه و بهره‌برداری از آن آغاز شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان خط انتقال آب از بند سیمین‌دشت به گرمسار و خط انتقال آب از تصفیه‌خانه گرمسار تا ایوانکی را دو پروژه اجرا شده در سال‌های اخیر عنوان کرد و با اشاره به اینکه این طرح در دولت تدبیر و امید به‌طور ویژه پیگیری شده و بخشی از آن در سال 96 به بهره‌برداری رسیده است، طرح را شامل دو بخش عنوان کرد.

وی ادامه داد: بخش اول خط انتقال آب از بند سیمین‌دشت به گرمسار به‌طول 42 کیلومتر با هدف انتقال آب به میزان 21.06 میلیون متر مکعب در سال جهت مصارف شرب شهرستان‌های گرمسار، آرادان، شهر ایوانکی و صنعت منطقه اجرا می‌شود. مطالعات این طرح از سال 1389 آغاز و در سال 1393 خاتمه یافت و عملیات اجرایی طرح توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی از سال 1394 آغاز و در حال حاضر 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

حیدریان ادامه داد: بخش دوم خط انتقال آب از تصفیه‌خانه گرمسار تا ایوانکی به‌طول 32 کیلومتر نیز با هدف انتقال آب جهت مصارف شرب شهر ایوانکی از سال 1393 آغاز و در سال 1396 خاتمه یافته است و هم‌اکنون در حال بهره‌برداری است.

وی همچنین از اجرای طرح‌های تأمین آب به حجم 40.97 میلیون متر مکعب در استان سمنان بعد از انقلاب اسلامی ایران خبر داد و گفت: سد مخزنی دامغان با حجم مخزن 21 میلیون متر مکعب در سال و با هدف تأمین آب کشاورزی اراضی دشت دامغان به میزان 11 میلیون متر مکعب در سال و شرب شهر دامغان به میزان 4 میلیون متر مکعب احداث شد که از سال 1384 تاکنون در حال بهره‌برداری است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان تصریح کرد: سد مخزنی کالپوش در شهرستان میامی نیز با حجم مخزن 16.5 میلیون متر مکعب در سال و با هدف تأمین آب شرب شهر شاهرود به میزان 5 میلیون متر مکعب و صنعت منطقه به میزان یک‌میلیون متر مکعب آب در سال از دیگر پروژه‌های تأمین آب پس از انقلاب است که عملیات اجرایی طرح در سال 1396 خاتمه یافته و از آن زمان در حال بهره‌برداری است.

حیدریان از سد تنظیمی- مخزنی تازه افتتاح شده مجن شاهرود نیز به‌عنوان یکی دیگر از طرح‌های تأمین آب در استان سمنان اشاره کرد و اذعان داشت: این سد با حجم مخزن 3.47 میلیون متر مکعب در سال به‌منظور تأمین آب اراضی کشاورزی دشت مجن احداث شد، مطالعات این طرح در سال 1388 خاتمه یافته و سد در سال 1397 افتتاح و به‌بهره‌برداری رسید.

وی همچنین از اجرای بالغ بر 32 هزار و 968 هکتار شبکه‌های آبیاری و زهکشی در استان سمنان خبر داد و خاطرنشان کرد: مطالعات شبکه آبیاری دشت گرمسار با هدف آبیاری اراضی کشاورزی در مساحتی بالغ بر 32 هزار هکتار، در سال 1337 انجام و اجرای آن نیز در سال 1354 آغاز شد، عملیات اجرایی این طرح پس از انقلاب اسلامی ایران در سال 1365 تکمیل و بهره‌برداری از آن آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان افزود: شبکه آبیاری و زهکشی دشت دامغان نیز با هدف آبیاری اراضی کشاورزی در مساحتی بالغ بر 968 هکتار است، که با خاتمه مطالعات طرح در سال 1388 عملیات اجرایی آن آغاز و در سال 1393 طرح تکمیل و هم اکنون در حال بهره‌برداری است.

وی خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب اسلامی، استان سمنان فاقد شبکه آبیاری مکانیزه در دست بهره‌برداری بوده است و کلیه اقدامات انجام شده در خصوص مکانیزه کردن شبکه‌های آبیاری پس از انقلاب اسلامی انجام پذیرفته است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان سمنان انقلاب اسلامی ایران بخش خصوصی سمنان منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۲۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • استحصال ۴۸۷ میلیون متر مکعب آب با اجرای عملیات آبخیزداری در کرمانشاه
  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان