Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های اماراتی همچنان با پافشاری روی اتهاماتی که به ستاره‌های دو ملیتی قطر وارد کرده اند در تازه ترین حرکت با استناد به اسناد منتشر شده خواستار رسیدگی به این ماجرا شدند.

 روزنامه الاتحاد در ادامه اتهاماتی که رسانه های اماراتی از روز بعد از شکست مقابل قطر در نیمه نهایی جام ملت های آسیا به دشمن دیپلماتیک خود وارد کردند، این بار با اشاره به اسناد به دست آمده از تخلف محرز عنابی ها در اعطای تابعیت به برخی بازیکنان خود پرده برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش روزنامه الاتحاد آمده است: «کمیته انضباطی ای اف سی درخواست کرده است تا بسام الروای و المعز علی با حضور در این نشست به دفاع از خود در مقابل اتهامات بپردازند. در ابتدا فدراسیون فوتبال قطر اکتفا به پاسخ رسمی در مقابل شکایت امارات کرد اما این پاسخ در قبال مستندات ارائه شده چندان قابل قبول نبوده است».

بنا به ادعای مطرح شده صبح روز جمعه گذشته جلسه ای در هتل فرمونت بابل البحر جلساتی برگزار و ای اف سی تصمیماتی در خصوص این پرونده اتخاذ کرده است. علاوه بر این تصمیمات حقایق و مستندات جدیدی به پرونده تابعیت قطری ارائه شده تا پرونده تکمیل شود. تاکید شده که تقلب صورت گرفته است و فدراسیون فوتبال قطر شرافت و عدالت در فوتبال را زیر سئوال برده است.

ای اف سی در حالی پرونده شکایت امارات را دریافت کرده است که در این پرونده برگه هایی است که به طور رسمی از سودان و عراق صادر شده و اثبات می کرد که اجداد و پدر مادر بسام الرآوی و المعز علی متولد عراق و سودان هستند و هیچ ارتباطی با قطر و غرابت خونی از خانواده های قطری در آنها وجود ندارد. براساس این مستندات فدراسیون قطر مجوز کار و بازی را صادر و به فیفا ارائه داده است.

الاتحاد مدعی شده فدراسیون قطر با هزینه میلیارد دلاری در حال جمع آوری بازیکنان دو ملیتی در سراسر دنیا در آکادمی اسپایر است تا با پرورش آنها نسلی جدیدی را به فوتبال خود معرفی کند. این استعدادها در حالی راهی دوحه می شوند که تابعیت قطر را دریافت می کنند تا بتوانند مجوز بازی برای این کشور را دریافت کنند.

الاتحاد اشاره کرده فدراسیون امارات از قطر به ای اف سی در روز پنجشنبه شکایت کرده است. در این شکایت که روز قبل از فینال بود آمده است حضور عنابی ها به دلیل استفاده از 18 بازیکن با تابعیت از 9 کشور که 10 نفر از آنها زیر 23 سال هستند در این تورنمنت عادلانه نبوده است. در این پرونده تاکید روی تقلب صورت گرفت چون به ادعای اماراتی ها بازیکن دو ملیتی باید زیر 23 سال باشند نه بزرگسال.

روزنامه اماراتی در افشاگری از پرونده تقلب قطر در جام ملت ها به بندهای جنجالی قانون تابعیت در فیفا اشاره و نوشت:« این بازیکنان باید کمتر از 23 سال باشند طبق ماده 7 از قانون فیفا که به قضیه تابعیت بازیکنان دلالت می کند. اولا این که باید 5 سال از اقامت شان در کشور دوم بگذرد و سن آنها از 18 سال نیز گذشته باشد. تا با این شرایط بتوانند در تیم زیر 23 سال آن کشور بازی کرده باشند. این حالت تابعیت هم به شرطی است که یکی از اجداد پدر یا مادر در کشور ثانوی به دنیا آمده باشد یا اقوامی نزدیک داشته باشند که با این شرایط فیفا با تابعیت موافقت می کند».

روزنامه الاتحاد در گزارش منتشر شده اسناد خود را نیز منتشر کرد که از کشورهای عراق و سودان به دست آورده است. در ادامه این گزارش آورده است: «فساد بزرگی صورت گرفته است. فدراسیون قطر به بازیکنان شناسنامه مستقیم ارائه داده است. گواهی تولد در دوحه صادر و شناسنامه صادر شده است. با وجود این که پدر و مادر آنها در کشورهای خود متولد شده اند. اسناد 9 برگی به دست آمده نشان می دهد این شناسنامه ها تقلبی هستند چون هر دو بازیکن در عراق و سودان متولد شده اند».

کنفدراسیون فوتبال آسیا این شکایت ها را به کمیته انضباطی ارائه داده است تا با حضور دو بازیکن و شنیدن دفاعیات بسام و المعزعلی در این خصوص تصمیم گیری کند. اما فدراسیون قطر با وقت کشی در این خصوص سعی دارد با دخالت وکلای اروپایی مقابل این شکایت بایستد. اما در نشستی که عصر دیروز برگزار شد حالا همه در انتظار پاسخ نهایی به شکایت امارات و حکمی هستند که صادر خواهد شد.
الاتحاد در خصوص روند صدور حکم نوشت: «قرار انضباطی صادر و در اختیار کمیته انضباطی قرار می گیرد. نتیجه نهایی بعد از نشست برگزار شده تا 36 ساعت به طرفین اعلام می شود تا اگر اعتراضی وجود داشت پرونده به CAS ارسال شود». این روزنامه اماراتی مدعی شد اگر کمیته انضباطی تقلب را تایید کند قهرمانی از قطر بازپس گرفته می شود تا به ژاپن برسد.

هدف اماراتی ها از ابتدای پیگیری این شکایت نه تنها برای حضور در فینال بلکه برای بردن آبروی دشمن دیپلماتیک این روزهای این کشور است. هدف واقعی این شکایت برملا کردن تقلب قطری ها در تابعیت دادن به بازیکنان همین طور تقلب در راه به دست آوردن میزبانی جام جهانی 2022 است. اثبات دروغ و تقلب قطری ها در حال حاضر هدف اول امارات بیان شده چون این موضوع برای آنها از قهرمانی جام ملت ها ارزشمند تر قلمداد شده است.

بر طبق مستندات موثقی که الاتحاد به آنها دست پیدا کرده ممکن است پرده از یک مافیای بزرگ در فوتبال جهان برداشته شود. این مافیا با ارائه مدارک جدید به استعدادهای ناب سعی در فروش آنها به کشورهایی مثل قطر دارد. الاتحاد در تایید این اتهام خود مدعی شد تمام مستندات دو ستاره قطر در جام ملت ها کاملا مشخص می کند که یک گروه بسیار حرفه ای زمینه تبعیت آنها را فراهم کرده است و این کار یک یا چند نفر نیست./ ورزش سه

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۳۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس

بنر مربوط به مراسم «آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی» پشت سر وزرای ورزش و اقتصاد این جلسه را پرحاشیه کرد.

به گزارش مشرق، در حالی که طرفداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیگیر ماجرای چندین و چندساله موضوع تکراری خصوصی‌سازی و واگذاری مالکیت دو باشگاه سرخابی از وزارتخانه ورزش و جوانان (و حالا در این چند سال امور اقتصادی و دارایی) به بخش خصوصی بودند، دیدن تصویر لوگوی جدید(!) باشگاهشان پشت سر دو وزیر موجب تعجب‌شان شد.

این موضوع بلافاصله در فضای مجازی و البته فضای رسانه بین خبرنگاران فوتبالی به مهم‌ترین حاشیه نشست سهامداران جدید با مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره دو باشگاه تبدیل شد و هنوز هم مطالبی از این دست در ارتباط با چرایی محو شدن ستاره‌های طلایی آسیایی استقلال و قهرمانی‌های پرسپولیس در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شوند. اما سوال اینجاست که آیا لوگوی باشگاه باید ستاره داشته باشد؟

لوگوی بزرگان آسیا استاندارد است

با نگاهی به لوگوی باشگاه‌های عنوان‌دار در ادوار گذشته لیگ قهرمانان آسیا به موارد جالب توجهی برخورد می‌کنیم. برای مثال باشگاه الهلال عربستان که با کسب ۴ عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاه‌ها بیشترین عنوان از این حیث را در اختیار دارد با یک لوگوی ساده بدون ستاره در آسیا شناخته می‌شود. همچنین باشگاه پوهانگ استیلرز کره جنوبی با سه بار قهرمانی در آسیا و با وجود ستاره در لوگوی رسمی باشگاهش بی‌اعتنا به قهرمانی‌های آسیایی از ابتدا لوگوی خود را با ۵ ستاره طلایی (مربوط به ۵ قهرمانی که در کی‌لیگ کره‌جنوبی دارد) ثبت کرده و با همین وضعیت در قاره آسیا شناخته می‌شود. همچنین باشگاه اوراوردز ژاپن نیز با ۳ بار عنوان قهرمانی نماد ستاره را روی لوگوی خود ثبت نکرده است. الاتحاد عربستان نیز با دو عنوان قهرمانی لوگوی بدون ستاره دارد.

سرخابی‌ها از کدام باشگاه تقلید کردند؟

اما در همین قاره آسیا باشگاه‌های دیگری همچون السد قطر و العین امارات که به ترتیب ۲ و یک بار قهرمان آسیا شده‌اند با قرار دادن ستاره به تعداد قهرمانی‌های‌شان در لیگ قهرمانان آسیا لوگوی خود را ثبت کرده و با این شرایط شناخته می‌شوند. اطلاع از این‌که استقلال و پرسپولیس از این طیف باشگاه‌ها تقلید کرده‌اند یا برعکس چندان اهمیتی ندارد اما بی‌شک لوگو ذاتا از ابتدا ستاره نداشته است!

لوگوی بدون ستاره غول‌های اروپا

این در حالی است که نگاهی به باشگاه‌های مطرح و قهرمانان لیگ قهرمانان اروپا شرایط دیگری را مشخص می‌کند. برای مثال باشگاه‌هایی مثل رئال مادرید اسپانیا با ۱۴ بار قهرمانی در قاره اروپا، میلان ایتالیا با ۷ عنوان قهرمانی و یا باشگاه‌های بایرن‌مونیخ آلمان و لیورپول انگلیس هر کدام با ۶ عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، هیچ‌یک در لوگوی رسمی باشگاه‌شان ستاره‌ای ندارند و به نظر می‌رسد که این شرایط بیشتر در قاره آسیا و بعضا تعدادی از تیم‌های آمریکای جنوبی از اهمیت برخوردار است که لوگوی باشگاه را به ستاره قهرمانی قاره‌ای مزیّن کنند.

لوگوها با ستاره ثبت شده‌اند!

اما نگاهی به صفحه رسمی هر دو باشگاه در مرکز ثبت شرکت‌ها یا کودال بازار بورس مشخص می‌کند انتقاد طرفداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نسبت به چرایی نبودن ستاره بالای لوگوی باشگاه محبوبشان در مراسم واگذاری بی‌دلیل نیست. چرا که هر دو باشگاه لوگوی رسمی خود را با ستاره ثبت کرده‌اند نه بدون ستاره.

حذف ستاره‌ها و پیام برای مالکان جدید!

در این باره قطعا نقد اول به مسئولان وزارت ورزش و جوانان، وزارت اقتصاد و البته فدراسیون فوتبال است که نمادهای هر دو باشگاه را هر روز و به عناوین مختلف دیده‌اند ولی دقت کافی در این زمینه وجود نداشته است. شاید هم تعمدی در این زمینه وجود داشته تا مالکان جدید با دور شدن از فضای احساسی و کری‌خوانی برای رقیب یک‌بار برای همیشه و با تأسی از باشگاه های بزرگ جهان و حتی قاره آسیا، لوگوی این دو باشگاه را که ذاتا نباید ستاره‌ای داشته باشد به شکل استاندارد تغییر بدهند.

نقد دیگر هم به افرادی مربوط است که لوگوی دو باشگاه را به این شکل ثبت کرده‌اند تا به نظر برسد که یا امیدی به تکرار قهرمانی و افزایش ستاره این تیم‌ها نداشتند و یا حاضرند هربار که قهرمانی تازه به‌دست آمد لوگوی ثبت‌شده باشگاه را تغییر دهند! اقدامی که به خودی خود می‌تواند در آینده و در حین بررسی تاریخچه دو باشگاه دردسرساز باشد. چرا که پس از گذشت چند سال لوگوی استقلال و پرسپولیس با تفاوت‌های مشهود در اسناد مربوط به دو باشگاه در فضای مجازی باقی خواهد ماند که شباهتی به هم ندارند.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس
  • اظهارات تازه وکیل توماج صالحی درباره پرونده موکلش
  • ادامه روزهای کابوس وار مدافع عنوان قهرمانی در لیگ عربستان
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • شکایت ۱۵ میلیاردی علیه پورتو به خاطر طارمی
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران
  • احضار ستاره های سه تیم به کمیته انضباطی بسکتبال