Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، ایرج حریرچی در آیین تکریم و تجلیل پروفسور حسین ملک‌افضلی با بیان اینکه همه موفقیت‌های دکتر ملک‌افضلی از تلاش‌های خودش بوده است اظهار داشت: توفیقات الهی هم در موفقیت‌های دکتر ملک‌افضلی نقش داشته است و از جمله توفیقات الهی که نصیب وی شد، خانواده خوب بوده است.

وی افزود: توفیقات و دستاوردهایی که امروز داریم با تلاش مردانی همچون استاد ملک‌افضلی حاصل شده و به‌واسطه این افراد است که ما امروز چنین پیشرفت‌هایی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم‌مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: در چهار دهه گذشته، در همین مملکت سالانه 10 هزار نفر نوزاد فقط به‌خاطر کزاز فوت می‌کردند و 10 هزار خانواده به عزای کودکشان می‌نشستند.

حریرچی عنوان کرد: مقارن با پیروزی انقلاب، از هر یک‌هزار کودکی که در کشور فوت می‌کردند، 174 مورد تا پنج‌سالگی فوت می‌کردند و چند سال قبلش این رقم بیش از 200 مورد بود و به‌ازای هر 5 کودک در ایران، یک نفر سن پنج‌سالگی را نمی‌دید.

وی با ابراز اینکه در ایران و در اوایل دهه 60 سالانه 30 هزار نفر به‌دلیل اسهال فوت می‌کردند خاطرنشان کرد: آقایان دکتر ملک‌افضلی و اینها قدم‌های اولشان این بود که ORS را به بچه‌ها برسانند که از بی‌آبی فوت نکنند.

قائم‌مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: الآن وضعیت مملکت ما این است که یک سندروم نادر مادرزادی را که هزینه ماهانه درمان نگهدارنده‌اش یک‌میلیارد تومان است اگر تأمین نکنیم اعتراض می‌شود ولی قبلاً کودکان ما به‌دلیل اسهال فوت می‌کردند.

حریرچی ادامه داد: سالانه هفتاد هزار کودک در کشور ما در همان اوایل دهه 60 مبتلا به فلج اطفال و عوارض شدید، متوسط و خفیف آن شده بودند و زمانی در مملکت ما مرگ زودرس زیر 50 تلقی می‌شد و 55 درصد مردم ما بالای 50 را نمی‌دیدند ولی الآن 52 درصد مردم ما به بالای 70 سال می‌رسند و تعریف مرگ زودرس را تغییر دادیم.

وی گفت: زمانی در این مملکت که 74 درصد جمعیت روستایی بودند، در اوایل انقلاب 1500 خانه بهداشت روستایی داشتیم ولی الآن با 25 درصد جمعیت که روستایی هستند، 17 هزار و 945 خانه بهداشت روستایی داریم که اصلاً قابل قیاس با 1500 عدد قبل از انقلاب نیست.

قائم‌مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همه اینها تلاشهایی است که اساتیدی مثل دکتر ملک‌افضلی با سختکوشی و تلاش و پشتکار انجام دادند و امیدواریم بتوانیم این اثرات ماندگار را حفظ کرده و ارتقا دهیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۳۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد

معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در این سازمان به حکومت کنونی کابل شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالسلام حنفی» معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان در دیدار با «حنان حسن بلخی» رئیس منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در این سازمان به حکومت کنونی کابل شد.

ارگ در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت حنفی خواستار بازگرداندن عضویت افغانستان در نشست‌های منطقه‌ای کمیته اجرایی این سازمان شده است.

ریشه کنی فلج اطفال (پولیو) با همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تأمین واکسن و فعال سازی آزمایشگاه‌های تشخیص فلج اطفال از دیگر موارد گفتگوی حنفی و حنان حسن بلخی بوده است.

معاون اداری نخست وزیر طالبان همچنین خواستار ایجاد مرکز درمان سرطان، کلینیک‌های بهداشتی درمانی در مناطق دوردست، همکاری برای پیشگیری از سوءتغذیه کودکان، تامین آب آشامیدنی سالم، تجهیز کلینیک‌ها و درمانگاه‌ها به تجهیزات پزشکی پیشرفته و آموزش متخصصان شدند.

وزیر بهداشت طالبان: افغانستان با کمبود پزشک زن مواجه استطالبان: جامعه جهانی با بخش بهداشت افغانستان برخورد سیاسی نکنددیدبان حقوق بشر: کاهش کمک‌های خارجی نظام بهداشت افغانستان را با بحران مواجه کرده است

عبدالسلام حنفی در این دیدار با اشاره به جاری شدن سیلاب شدید در ولایت‌های مختلف افغانستان بر حمایت و همکاری سازمان‌های بین‌المللی از فراهم‌آوری کشت و معیشت جایگزین برای کشاورزان تأکید کرد.

حنان حسن بلخی با تاکید بر این که موضوع سلامت، غیرسیاسی است، اظهار داشت امیدواریم در زمینه بهتر بهداشت و درمان شرایط آموزشی بهتری برای مردم افغانستان فراهم شود زیرا مردم افغانستان شایستۀ دسترسی به خدمات بهتر در عرصۀ مختلف از جمله بهداشت و درمان می‌باشند.

بلخی همچنین اذعان داشت با همکاری نهادهای بین المللی و اتحادیه اروپا پروژه سه ساله ایجاد مراکز بهداشت و درمان در ولایات مختلف افغانستان در دست اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور