Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@06:13:13 GMT

رقبا بازار آرد ایرانی در عراق را گرفتند

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۱۴۱۶۷

رقبا بازار آرد ایرانی در عراق را گرفتند

رییس انجمن صنفی سراسری صنایع آرد ایران اعلام کرد که در سال گذشته حدود ۵۰۰ هزار تن به عراق صادر کردیم و توانستیم سهم بزرگی از واردات ۱.۷ میلیون تنی این کشور را از آن خود کنیم اما در سال جاری رقبا این سهم را ازما گرفتند که انتظار داریم دولت در راستای باز پس گیری این سهم به ما کمک کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، حسین یزدجردی امروز (یکشنبه‌) در نشستی خبری اظهار کرد: در کارخانجات آرد بالغ بر ۲۵ میلیون تن ظرفیت تولید وجود دارد و از ظرفیت‌های خالی می‌توانیم برای توسعه صادرات و ارزآوری کشور استفاده کنیم؛ کما اینکه در سال گذشته حدود ۵۰۰ هزار تن آرد به عراق صادر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گرفتن سهم بازار در چنین شرایطی از کشورهای دیگر کار آسانی نیست، خاطر نشان کرد: پس از تلاطم‌های ارزی اخیر با مشکل مواجه شدیم و سهم ۵۰۰ هزار تنی که از بازار ۱.۷ میلیون تنی واردات آرد به عراق دریافت کرده بودیم را کشورهایی مانند ترکیه، روسیه و ازبکستان از ایران گرفتند و جای خودشان را محکم کردند.

رئیس انجمن صنفی سراسری صنایع آرد ایران اضافه کرد: امسال تصور می‌کردیم که بتوانیم سهم بیشتری از بازار عراق بگیریم، کما اینکه به هیچ وجه گرفتن همین سهم ۵۰۰ هزار تنی به راحتی حاصل نشد و تمامی تاجران و فعالان حوزه تجارت این مساله را می‌دانند اما به دلیل مشکلاتی مانند نوسانات ارزی و دیگر موانع که در گمرک برای بازگشت ارز، عبور موقت گندم و … به وجود آمده بود سهم‌مان در بازار کم شد.

وی اظهار امیدواری کرد که مسئولان به تولیدکنندگان و صادرکنندگان آرد کمک کنند تا بتوانیم این سهم را از رقبایمان پس بگیریم و بتوانیم مانند گذشته نقش مناسبی در بازار عراق ایفا کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آرد و نان صادرات عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۴۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده اصلی کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود ۴۲ درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام ۵۳ درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود ۱۱۲ درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع ۱۲۳ درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی ۵۲درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات ۱۴۰۲ واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون ۲۳۶ درصد افزایش یافته است.

چندی قبل بانک مرکزی هم اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکت های مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست می تواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز به شرکت ها و بنگاه های اقتصادی را شفاف کند و از این طریق می توان یک برآورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکت ها در دست داشت.

کد خبر 847365 برچسب‌ها ارز - بازار داخلی خبر مهم وزارت دفاع بانک مرکزی

دیگر خبرها

  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • سرمربی تایلند: ایران نتوانسته راحت رقبا را شکست دهد
  • سرمربی تایلند: ایران مثل قبل، رقبا را آسان نمی‌برد
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار