Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل دینی با تاکید بر این موضوع که امیدواریم جامعه ما تخصصی‌تر و عملی‌تر با سیره اهل بیت (ع) آشنا شود گفت: ما هرچه بیشتر و تخصصی‌تر به زندگی حضرت زهرا (س) بپردازیم، زودتر به رشد و تعالی می‌رسیم؛ وقتی به زندگی حضرت نگاه می‌کنیم می‌بینیم در برخوردهای اجتماعی و سیاسی هر جایی که لازم است حضرت زهرا (س) حضور داشته باشد به عالی‌ترین شکل ممکن ظهور و بروز پیدا می‌کند و در هر جایی که لازم است سکوت کنند، سکوت اختیار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم بهاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بررسی ابعاد زندگی حضرت زهرا مرضیه (س) با یک نگاه امروزی نشان می‌دهد این بانو به عنوان یک بانوی نمونه و سرآمد همه بانوان عالم و آزادی‌خواهان بشری می‌تواند الگوی جامعه امروز نیز محسوب شود.

وی ادامه داد: تمام آیات قرآنی در رفتار و زندگی حضرت زهرا (س) و در تمام ابعاد پیاده شده است.

بهاری گفت: در ابعاد دیگری ما می‌توانیم زندگی حضرت زهرا (س) را مورد بررسی قرار دهیم و آن، بعد اجتماعی زندگی حضرت زهرا (س) است. زهرای مرضیه (س) تمام آداب اجتماعی و شریعت را می‌دانست و در برخوردن با مشکلات به بهترین شکل ممکن عمل می‌کرد. اگر لازم بود که از منزل بیرون بیاید، در جامعه حضور پیدا می‌کرد و تمام شئون را رعایت می‌کرد.

این کارشناس دینی ادامه داد: حضرت زهرا (س) در خطبه فد کیه هرگز نگفت که حق علی (ع) را خورده‌ای و یا این‌که فدک را گرفته‌اید. این خطبه معروف به خطبه فد کیه است، اما همه متن آن توحید، نبوت، امامت، معاد و ابعاد مختلف عدالت پروردگار عالم است که حضرت زهرا (س) آن را بیان می‌کند. حضرت می‌فرماید: ای مردم، خدا ما اهل بیت را فرستاد که نظم‌دهنده ملت و جوامع بشری باشیم. اگر رفتار و افکارتان براساس قواعد ما اهل بیت شکل بگیرد جامعه شما نظم می‌گیرد. جامعه اگر نظم داشته باشد هرچیزی به جای خودش است. حرام و حلال جای خودش و حقوق زن و مرد و حتی حقوق برده نیز در جای خود قرار دارد.

بهاری در ادامه با بیان این موضوع که حضرت زهرا (س) می‌فرمایند اگر قواعد براساس افکار اهل بیت باشد تمام افراد به حق واقعی خودشان می‌رسند، اظهار کرد: در این خطبه حضرت زهرا (س) می‌فرمایند اگر دنبال امنیت اجتماعی، فکری، اخلاق، سیاست، اقتصاد و … می‌گردید بدانید ما اهل بیت امنیت‌دهنده تمام این موضوع‌ها هستیم. حضرت زهرا (س) جامعه بشری را اینگونه تبیین می‌کند که ای جوامع بشری اگر می‌خواهید بهترین سیاست را داشته باشید سیاست ما اهل بیت را داشته باشید چرا که این سیاست نشأت گرفته از خداوند است و کوچک‌ترین ظلم و حق‌کشی در آن نیست. کوچک‌ترین تزویری در آن دیده نمی‌شود و کوچک‌ترین مساله در آن پایمال نمی‌شود.

بهاری ادامه داد: امام عصر (عج) می‌فرمایند که همانا مادرم حضرت زهرا (س) الگو برای من است و در جمله دیگری، امام عسگری (ع) می‌فرمایند که ما حجت فاطمه بر مردم هستیم. برای این‌که مادر ما فاطمه زهرا (س) حجت خداوند بر ما است. مردم حضرت فاطمه (س) را به عنوان الگوی زندگی خود می‌دانند. وقتی برخوردهای اجتماعی و سیاسی در زندگی حضرت زهرا (س) ظهور و بروز پیدا می‌کند به عالی‌ترین شکل به آن مواجه می‌شوند. در تربیت، حضور در اجتماع، همسر داری و سایر امور زندگی همواره بهترین بوده‌اند. چهار فرزند تربیت کردند که امام حسن (ع) و امام حسین (ع) معصوم بودند، اما حضرت زینب (س) و ام‌کلثوم (س) معصوم نبودند، اما تمام عالم را بگردید یک نمی‌تواند عیبی برای آنها پیدا کند دلیل اش آن بود که تربیت یک معصوم بود.

وی یادآور شد: امروز دنیای غرب دنبال این است که با ترویج آلودگی‌ها، ارزش و مقام زن را کاهش بدهد. حضرت زهرا (س) در جایی به این موضوع اشاره می‌کنند و این تذکر را به زنان و مردان می‌دهند که از فضایی که در آن حضور دارید مراقبت کنید و نگذارید که آلودگی‌ها به سراغ خانواده‌ها بیاید. اگر ما در سایه‌سایر زندگی زهرای مرضیه و در مسیر تربیت ایشان قرار بگیریم و آنچه را که مشخص کرده در زندگی خود پیاده کنیم، به عالی‌ترین مقامات می‌رسیم. در آیات قرآنی هیچ تفاوتی بین زن و مرد نیست. ما هرچه بیشتر در زندگی زهرای مرضیه (س) مطالعه و دقت داشته باشیم و به صورت تخصصی‌تر به ابعاد زندگی حضرت بپردازیم، جامعه زودتر به رشد و تعالی می‌رسد. امیدواریم جامعه ما تخصصی‌تر و عملی‌تر با سیره اهل بیت (ع) آشنا شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسلام پيامبر اكرم ص حضرت علی ع خلقت دهه فاطمیه شهادت حضرت زهرا س قرآن کريم مادر همسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!

فرارو- "سلین دیون" خواننده در دسامبر ۲۰۲۲ در میان اشک‌ها و در برابر تمام دنیا توضیح داد که از یک بیماری نادر رنج می‌برد، تور کنسرت خود را لغو کرده و دیگر بر روی صحنه اجرا نخواهد کرد بدون آن که بداند این لغو کنسرت موقت یا دائمی خواهد بود. در طول یک سال و نیم اخیر خانواده او اخباری را در مورد وضعیت این خواننده کانادایی منتشر کرده اند. با این وجود، حال و هوای او در این دوره همواره سرد بود و به سختی حتی یک کلمه درباره وضعیت اش صحبت کرد.

به گزارش فرارو به نقل از ال پائیس، دیون هم چنین به جز مهمانی‌هایی که در آن فرزندان اش را همراهی می‌کرد و به جز فوریه گذشته در مراسم اهدای جوایز گرمی هیچ گونه حضور عمومی دیگری نداشته است. با این وجود، این هنرمند اکنون تصمیم گرفته مصاحبه‌ای طولانی با نشریه "وُگ" داشته باشد و عکس‌های قوی را مقابل دوربین عکاس آن نشریه گرفته که در شماره ماه مه آن نشریه منتشر شده و دوباره در کانون توجه قرار گرفته است.

این عکس‌ها در لاس وگاس جایی که این هنرمند سال‌ها زندگی می‌کند گرفته شده، اما مصاحبه با پاریس از طریق تماس ویدئویی انجام شده است.

دیون دیگر کنسرت برگزار نمی‌کند آخرین کنسرت او پنج سال پیش بود و به دلیل بیماری‌ای که به آن سندروم فرد سفت گفته می‌شود به سختی سفر می‌کند. او در مصاحبه با نشریه "وُگ" می‌گوید که یکی از آرزوهایش "دیدن دوباره برج ایفل" است. این خواننده در پاسخ به این سوال که چه احساسی دارد پاسخ می‌دهد:"حالم خوب است، اما کار زیادی دارم". دیون می‌داند که نمی‌تواند با این بیماری مبارزه کند، زیرا به گفته خودش "این بیماری همیشه و برای همیشه در درون من است. من واقعا امیدوارم معجزه‌ای پیدا شود راهی برای درمان آن از طریق تحقیقات علمی، اما باید یاد بگیرم که با آن زندگی کنم. پس این من هستم، با سندرم فرد سفت. پنج روز در هفته درمان ورزشی، فیزیکی و صوتی را دنبال می‌کنم از انگشتان پا گرفته تا  زانو، ساق پا، انگشتان دست، آواز خواندن و صدایم".

دیون هم چنین اعتراف می‌کند که وقتی از تشخیص بیماری اش مطلع شد به ناچار از خود پرسش‌های زیادی را پرسید، اما اکنون که زمان گذشته دیدگاه متفاوتی دارد. او می‌گوید:"من با پرسیدن این پرسش از خود آغاز کردم: چرا من؟ چه شد؟ چه کار کردم؟ آیا من مسئول آن هستم؟ زندگی به شما جواب نمی‌دهد. شما به سادگی باید آن را زندگی کنید! من به دلایل نامعلوم این بیماری را دارم. من دو انتخاب دارم یا مثل یک ورزشکار تمرین می‌کنم و فوق العاده سخت کار می‌کنم یا قطع می‌کنم و تمام می‌شود در خانه می‌مانم، آهنگ هایم را گوش می‌دهم، جلوی آینه می‌ایستم و فقط برای خودم می‌خوانم. انتخاب کرده ام که با تمام جسم و روحم از سر تا پا با یک تیم پزشکی کار کنم. من می‌خواهم بهترین نسخه خودم باشم".

دیون می‌داند که علیرغم همه چیز او یک فرد ممتاز است. او می‌گوید:"افرادی که از این بیماری رنج می‌برند ممکن است شانس یا امکان دسترسی به پزشکان و درمان‌های خوب را نداشته باشند. من، اما آن امکانات را در اختیار دارم این هدیه‌ای برای من است. به علاوه، من این قدرت را در درون خود دارم. می‌دانم که هیچ چیز مانع من نمی‌شود".

این هنرمند هم چنین می‌گوید قدردان محبت خانواده، سه فرزندش و هم چنین طرفداران بسیار وفادار خود و اعضای تیم اش می‌باشد. با این وجود، او می‌گوید که هنوز نمی‌داند ایا می‌تواند به روی صحنه بازگردد یا خیر کاری که برای اولین بار زمانی که یک کودک پنج ساله بود انجام داد. او در خانواده یکی از ۱۴ خواهر و برادری بود که تقریبا می‌توانستند هر سازی را بنوازند و به خوانندگی ادامه داد. او در مورد بازگشت احتمالی به روی صحنه به خبرنگار "وُگ" می‌گوید:" نمی‌دانم... بدن ام به من خواهد گفت. از طرف دیگر، من نمی‌خواهم صرفا منتظر باقی بمانم. از نظر اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود. سخت است من خیلی سخت کار می‌کنم و فردا سخت‌تر خواهد بود. فردا روز دیگری است، اما یک چیز وجود دارد که هرگز تمام نمی‌شود: اراده برای ادامه دادن. این اشتیاق است. این رویا است. این عزم است".

این خواننده بیش از دو دهه است که به همراه سه فرزندش در لاس وگاس زندگی می‌کند. "رنه آنجلیل"  مدیر برنامه‌ها و سپس همسر "سلین دیون" در ژانویه ۲۰۱۶ در سن ۷۳ سالگی پس از سه سال رنج از سرطان درگذشت. علاوه بر بازگشت تحسین برانگیز او در مراسم جوایز گرمی در فوریه گذشته جایی که او جایزه‌ای را اهدا کرد و با انجام این مصاحبه با نشریه "وُگ" دیون قصد دارد تابستان آینده مستندی را درباره حرفه و بیماری خود با عنوان "من سلین دیون هستم" منتشر کند.


دیگر خبرها

  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است