Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@19:32:41 GMT

بهترین زمان برای خوردن صبحانه

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۱۸۲۶۳

بهترین زمان برای خوردن صبحانه

 محدوده زمانی که برای مصرف صبحانه در نظر گرفته می‌شود، بین ساعت 6 تا 5/8 صبح است و چه بهتر که در فرصتی میان این ساعت صبحانه خورده شود.
به گزارش صدای ایران از تبیان، وقتی زود صبحانه خوردن به یک ارزش از دیدگاه سلامت، بهداشت و پزشکی تبدیل می‌شود که با زودتر شروع کردن فعالیت‌های زندگی، زودتر ناهار خوردن، زودتر شام خوردن و زودتر خوابیدن و خواب خوب داشتن همراه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر فقط به یک بعد توجه کنیم، مثلاً ساعت 6 صبحانه بخوریم اما بعد از آن بخوابیم و ناهار را دیر بخوریم، این عادت مفید نخواهد بود.

ساعت صرف صبحانه زمانی از دیدگاه سلامت مفهوم پیدا می‌کند که در کل برنامه زندگی فرد تأثیر داشته باشد. در برخی از مشاغل، افراد مجبورند کار خود را صبح زود آغاز کنند؛ مثلاً رانندگان شرکت واحد معمولاً دچار بی‌نظمی غذایی می‌شوند، ترجیح می‌دهند وعده صبحانه را حذف کنند یا ساعت 5/10-10 با سایر همکاران لقمه‌ای بخورند. البته محدوده زمانی که برای مصرف صبحانه در نظر گرفته می‌شود، بین ساعت 6 تا 5/8 صبح است و چه بهتر که در فرصتی میان این ساعت صبحانه خورده شود.

بهترین زمان برای خوردن صبحانه
کارشناسان علوم تغذیه، صبحانه را مهم‌ترین وعده غذایی روز نامیده‌اند. دین عزیز و کامل ما در این مسائل نیز ساکت ننشسته و در کلام معصومین (ع) که زبان گویای دین خدا هستند سفارش‌های فراوانی به خوردن صبحانه شده است به طوری که آن را یکی از عوامل طول عمر ذکر کرده‌اند.

پیشوای ششم ما امام صادق (ع) درباره زمان خوردن صبحانه و فواید این وعده غذایی فرمودند: «چون نماز صبح را خواندی، پاره نانی بخور تا با آن دهان خویش را خوش‌بو سازی، حرارت خود را فرو بنشانی، دندان‌هایت را استوار سازی، لثه‌ات را استحکام بخشی، روزیِ خویش را به چنگ آوری و خوی خود را نکو سازی». 
امام علی (ع) نیز فرمودند: «هر که خواهان جاودانگی است - و البته جاودانگی‌ای برای غیر خدا نیست - زود صبحانه بخورد، دیرتر شام بخورد و ردای سَبُک برگیرد ».

همچنین از امام صادق (ع) نقل شده که شخصی نزد امام از دردها و بدگواری‌هایی که داشت، اظهار ناراحتی کرد، حضرت فرمود: «صبحانه بخور و شام بخور و در فاصله میان آن‌ها چیزی مخور؛ چرا که موجب تباهی تن است. مگر نشنیده‌ای که خداوند عزوجل می‌فرماید: (و آنان، صبحگاهان و شامگاهان، روزیِ ویژه خویش را دارند)».

پیامبر خدا نیز در حدیثی از مواردی که بر طول عمر می‌افزاید را خوابیدن بر شانه چپ و خوردن سیب در سحرگاهان ذکر فرموده‌اند »

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صبحانه صبح رژیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریبا به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • اعلام زمان برگزاری دومین حراج سکه در ۱۴۰۳ | جزئیات و نحوه واریز وجه
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • دانشمندان ساعت اتمی جدید بسیار دقیق و مقاوم ساختند
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • واکنش ۲ امام جمعه به مسمومیت الکلی پزشکان /مگر مضرات مشروب خوردن را نمی‌دانند؟