Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل تربیت بدنی آستان قدس رضوی از اقدام این نهاد برای بهسازی گود کشتی چوخه مهدی آباد مشهد خبر داد. ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۴ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

علی‌اکبر هاشمی‌جواهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: از بدو ورود حجت‎الاسلام رئیسی به آستان قدس رضوی جمعی از متخصصان و کارشناسان تربیت بدنی طرحی عملیاتی را با عنوان «طرح تحول ورزش رضوی» برگرفته از حکم رهبر معظم انقلاب خطاب به تولیت این آستان مقدس تدوین و نگارش کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل موسسه تربیت بدنی آستان قدس رضوی گفت: این طرح 13 بند دارد که مهم‌تر از همه بر مرجعیت تربیت بدنی آستان قدس با توجه به   سخت‎افزاری که در اختیار دارد و سه رویکرد فرهنگی، زیارت و محرومان تأکید می‎کند.

هاشمی جواهری ادامه داد: این 13 بند طرح تحول ورزش رضوی ناظر بر نگاه علمی، حرکت تحولی و معرفی تربیت بدنی آستان قدس به عنوان الگوی ورزش کشور است. در مدت سه سال گذشته تمام هم و غم ما بر پیاده‌سازی طرح تحول ورزش رضوی در مؤسسه تربیت بدنی بوده است.

مدیرعامل تربیت بدنی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه نگاه ما به استفاده عموم مردم به ویژه محرومان از امکانات ورزشی این مجموعه است. خاطرنشان کرد: طبق این رویکرد جدید، استفاده عمومی از امکانات ورزشی این مجموعه را اولویت برنامه‌های کاری خود قرار دادیم، در این راستا در 30 نقطه از شهر مشهد و در 30 استان کشور رابط و کانون‌های خادمیاری ورزشی را راه اندازی کردیم.

هاشمی جواهری بیان کرد: امروز چندین هزار خادمیار رضوی عرصه خدمتی خود را ورزش انتخاب کردند. در زمینه عرصه‌های جدید خدمتی، به ویژه در بخش خادمیاری رسانه، حضور و مشارکت تمامی اصحاب رسانه را شاهد هستیم و تاکنون فعالیت‎های متفاوت و شایسته‌ای صورت گرفته است که سرکشی به مناطق محروم و نیز اهدای عواید مسابقات ورزشی به نفع دانش‌آموزان مدرسه‌های کم‌برخوردار در حاشیه شهر مشهد و توزیع آن‌ها با حضور چهره‌های سرشناس ورزش ملی، تنها نمونه‌ای از این اقدامات هستند.

وی تصریح کرد: همچنین تخفیفات ویژه‌ای را برای بهره‎مندی افراد کم‌برخوردار از امکانات این مجموعه‌های ورزشی در نظر گرفتیم و جای شکر دارد که از زمان اعمال تخفیف‌ها، از همه مجموعه‌ها اعم از استخرها، سالن‌های بدن‌‌سازی استقبال بسیار خوبی صورت گرفته است. حتی اقشار محروم در صورتی که در قالب تشکل‌ها و کانون‌های خادمیاری برای استفاده از مجموعه‌های ورزشی اقدام کنند، امکان استفاده رایگان برای آن‌ها فراهم شده است.

هاشمی جواهری گفت: در رابطه با امور علمی هم با طرح «آکادمی ورزش رضوی» که در راستای یکی از بندهای طرح تحول ورزش رضوی است، کارهای شایان توجهی انجام شده است. از دیگر اقدامات علمی صورت گرفته، ایجاد هنرستان تربیت بدنی با هدف دانش‌افزایی است.

خراسان جنوبی برسکوی نخست رقابت‌های کشتی چوخه قهرمانی کشور ایستادخراسان شمالی| مسابقات کشتی باچوخه شیروان به روایت تصویرکشتی باچوخه مشهد فاقد زمین استاندارد و رسمی است

وی خاطرنشان کرد: از جمله دیگر اقدامات شاخص این مؤسسه تربیت بدنی، تربیت مرشد از میان قاریان ممتاز مشهدی است. از هر 500 نفر ورزشکار باستانی، تنها یک نفر می‌تواند مرشد باشد، اما از آنجایی که قاریان برجسته ما پیش نیازهای مرشدی را دارا هستند، توانسته‎اند مسیرهای چندین ساله مرشدی را در مدتی کوتاه طی کنند و این حرکت موجب تحول بزرگی در جامعه قاریان قرآن کریم و نیز عرصه ورزش باستانی شده است.

هاشمی جواهری گفت: در زمینه توسعه عمرانی احداث اماکن ورزشی در حال برنامه‌ریزی است. در حال حاضر در شهرک محروم شهید رجایی مشهد بنای ساخت استخر اختصاصی بانوان زده شده و نیز احداث یک گود باستانی را با تأمین بودجه‌های مورد نیاز در نظر داریم.

مدیرعامل موسسه تربیت بدنی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه از طرف دیگر در بخش ورزش بانوان، سوله ناتمام کنار مجموعه تربیت بدنی با هدف تفکیک بخش ورزشی بانوان از آقایان در حال تکمیل شدن است بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات عمرانی ما که در نوع خود منحصربه‌فرد است، به‌‌سازی گود مهدی‌آباد است.

هاشمی جواهری تصریح کرد: با توجه به علاقه‎مندان فراوان کشتی با چوخه در خراسان، گود این منطقه در اختیار آستان قدس رضوی قرار گرفته تا امکانات اولیه را جهت بهینه‌سازی و استفاده مناسب عموم مردم از این ظرفیت ورزشی با تجهیز آن به سرویس بهداشتی و رخت‌کن سروسامان بخشد. طبیعتا در فرایند ساماندهی، اولویت ما بر حفظ فرهنگ سنتی و حضور خودجوش و فعال مردم مهدی‌آباد در این گود است.

هاشمی جواهری عنوان کرد: در کنار همه فعالیت‌های مستقل ورزشی، مؤسسه تربیت بدنی دوشادوش بسیاری از مؤسسات و سازمان‎های آستان قدس رضوی موضوعات ورزشی را هدایت و سامان داده است. با عملیاتی شدن طرح‎هایی چون اردوگاه خاتون، در فعالیت‌های اردویی و تفریحی مشارکت می‌کنیم. همین طور بازدیدهای مختلفی از زائرشهر به عمل آوردیم تا با ارائه مشورت به خادمان این بخش از مجموعه بزرگ آستان قدس رضوی کمک کنیم. 

وی تصریح کرد: تلاش کردیم تا از ظرفیت بی‌بدیل استادیوم امام رضا(ع) که به موجب برخورداری از امکانات سخت‌افزاری در کشور نمونه و کم‌نظیر است، در جهت اهداف طرح تحول ورزش رضوی بهره ببریم. هر بازی با حضور 23 هزار تماشاگر در این ورزشگاه، با ذکر ادعیه، قرائت دسته‌جمعی صلوات خاصه و در کل انتقال مفاهیم و ارزش‌های بلند فرهنگ رضوی همراه شده تا مقدمات تحول اساسی در ورزش استان و حتی کشور را مهیا کند.

مدیرعامل موسسه تربیت بدنی آستان قدس رضوی افزود: به اذعان اهالی فوتبال، توانستیم بستر تغییر رویکردهای نادرست فرهنگی را در تماشاچیان و فوتبال‌دوستان کشور ایجاد کنیم تا ارزش‌های فرهنگ رضوی در بین همه تماشاگران نهادینه شود. طوری که همگان امروز آستان قدس رضوی را به عنوان مجموعه‌ای که به دنبال اجرای اقدامات فرهنگی از مسیر ورزش است، می‌شناسند.

هاشمی جواهری گفت: امیدوارم این برنامه‌ها و اقدامات با توان و سرعت روزافزون به پیش برود و همشهریان مشهدی، مردم کشور و حتی همه مردم جهان، این مجموعه را به عنوان قطب ورزشی و فرهنگی همسو با تعالیم رضوی بشناسند که به پشتوانه تلاش‌ها و برنامه‌های صورت گرفته آرزوی چندان دور از دسترسی نیست.

انتهای پیام/ز

R41347/P/S6,1188/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۰۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد

همه ما می دانیم که باید زمان بیشتری را به فعالیت بدنی اختصاص دهیم و کمتر بنشینیم و بی تحرک باشیم. اما زمان ایده‌آل برای هر یک از این فعالیت ها در طول روز چقدر است؟

یک مطالعه استرالیایی نشان داده که ایستادن حداقل به مدت پنج ساعت در روز برای سلامتی ضروری است.

به گزارش روزیاتو، محققان دقیقاً کشف کرده‌اند که برای داشتن و حفظ قلب سالم، هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم.

کارشناسان سال‌ها هشدار داده‌اند که عدم تحرک و نشستن بیش از حد در طول روز خطر مشکلات سلامتی متعددی از جمله افزایش وزن، دیابت نوع ۲، سرطان و حتی مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد.

اکنون تیمی از محققان می گویند که ما باید فقط شش ساعت در روز بنشینیم.

تنها دو ساعت در روز را باید به ورزش های سنگین مانند ورزش در باشگاه یا پیاده‌روی سریع اختصاص دهید.

انجام ورزش های سبک، مانند انجام کارهای خانه یا درست کردن شام، باید دو ساعت دیگر را به خود اختصاص دهد.

وقتی نوبت به خواب می رسد، هشت ساعت و بیست دقیقه را برای خوابیدن کنار بگذارید.

اما به گفته محققان، افراد تنها زمانی مزایای ماندگار این اقدامات را بر سلامت قلب خود تجربه خواهند کرد که این فعالیت ها را به طور منظم انجام دهند.

دکتر کریستین برکنریج، نویسنده این مطالعه و کارشناس فیزیولوژی ورزش در دانشگاه فناوری سوئینبرن تصریح کرد:

برای نشانگرهای متنوع سلامت، از اندازه دور کمر گرفته تا سطح گلوکز ناشتا، سطوح مختلفی از هر رفتار در نظر گرفته می شود.

این تجزیه و تحلیل طیف گسترده ای از نشانگرهای سلامت را در بر می گیرد و هدف آن سلامت کلی بدن است.

البته همیشه حرکت کردن و فعالیت تا جایی که می‌توانید توصیه می‌شود. به خصوص زمانی که زندگی بسیاری از ما جلوی نمایشگرها می گذرد.

انجام فعالیت‌های بدنی و خوابیدن، به سلامت متابولیک قلبی ما کمک می‌کند.

محققان داده های بیش از ۲,۳۰۰ داوطلب ۶۰ ساله را تجزیه و تحلیل کردند. یک چهارم آنها دیابت نوع ۲ داشتند.

آنها فعالیت داوطلبین را به مدت هشت روز بررسی کرده و کل زمان نشستن، ایستادن و خوابیدنشان را محاسبه کردند.

سپس این تیم نشانگرهای سلامت را در میان شرکت‌کنندگان از جمله اندازه دور کمر، سطح گلوکز و انسولین مقایسه کردند.

آنها دریافتند کسانی که نشانگرهای «بهینه ای» دارند، به طور قابل ملاحظه ای زمان کمتری را برای نشستن و زمان بسیار بیشتری را برای انجام فعالیت های بدنی صرف می کنند.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و دارای «ترکیب بهینه به طور متوسط» نیز زمان بیشتری را به خواب اختصاص می دادند.

محققان در مقاله‌ای در مجله Diabetologia افزودند:

بی‌تحرکی روی سلامت قلب تاثیر می گذارد. زمان بیشتری که برای انجام فعالیت های بدنی صرف می شود، با حساسیت به انسولین، کاهش درصد چربی و کاهش سطوح تری‌گلیسرول و کلسترول همراه است.

با این حال، محققان اذعان کردند که این داده‌ها صرفاً یک «توصیه» است و زمان هر فعالیت باید «واقع‌بینانه و متعادل» باشد.

ممکن است مشکلاتی در جمع‌آوری داده‌ها در تمایز دقیق مدت زمان اختصاص داده شده به هر یک از انواع فعالیت‌های اندازه‌گیری شده در شرکت‌کنندگان وجود داشته باشد.

به عنوان مثال، در این پژوهش ایستادن بسیار شبیه به فعالیت بدنی سبک ثبت می شد.

این که زمان خود را به جای انجام فعالیت های بدنی با چه کاری جایگزین کنید هم به طور طبیعی بر نتایج تأثیر می‌گذارد.

به عنوان مثال، اگر خوابیدن جایگزین زمان ورزش شود، ممکن است برای سلامتی مضر باشد، اما اگر جایگزین زمان نشستن و عدم تحرک شود، مفید است.

به همین دلیل است که ما به دستورالعمل‌های یکپارچه ای با در نظر گرفتن طیف کامل رفتار انسانی نیاز داریم.

اگرچه اختصاص دادن زمان بیشتری به ورزش کردن توصیه می شود، اما انجام ۱۰ ساعت ورزش و حذف ساعات نشستن عملاً امکان‌پذیر نیست. استفاده از زمان باید واقع‌بینانه و متعادل باشد.

همچنین باید اذعان کنیم که این داده ها توصیه ای برای یک فرد بزرگسال سالم و توانا است. همه ما شرایط مختلفی داریم و مهمتر از همه، حرکت کردن و فعالیت باید سرگرم‌کننده باشد.

در حالی که محققان محاسبه کرده‌اند که بزرگسالان به طور ایده‌آل باید چه هدفی را از نظر فعالیت داشته باشند، حتی اگر به این اهداف دقیق نرسند، همچنان احتمالاً از انجام فعالیت های بدنی سود خواهند برد.

به عنوان مثال، انجام ورزش به مدت ۱ ساعت در روز همچنان برای شما مفید است، حتی اگر دقیقاً دو ساعت در روز ورزش نکنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سیزدهمین کاروان فرهنگی ورزشی جاده ولایت میهمان خوزستانی‌ها
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • برگزاری گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی سراسر کشور در مشهد
  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • سومین دور مسابقات کشتی با چوخه در شیروان برگزار شد
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟