Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز ، محمدحسین فرهنگی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت درمان و آموزش پزشکی، گفت: در وحله اول لازم است بگویم که رئیس جمهور در اظهارات خود بعضاً موضوعاتی را خارج از بحث مطرح کرد و اگر قرار بود که از بحث خارج شود، بهتر بود اشاره ای به رفع مشکلات معیشتی مردم، مایحتاج عمومی آنان و بازار ارز می کرد تا بلکه آرامشی برای آنان ایجاد شود اما در اظهارات بعضاً نامربوط خود به موضوع رای اعتماد، هیچ اشاره ای به بحث معیشت مردم نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مخالفت با «نمکی»، افزود: علت مخالفت بنده، نگرانی هایی است که از گذشته درباره این وزارتخانه دارم و در اینجا مواردی را مطرح می کنم که انتظار است وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان در اظهاراتش اشاره ای به برنامه های خود در این موارد کند چرا که برنامه های ارائه شده وی بسیار کلی بود.

نماینده مردم تبریز در مجلس تصریح کرد: نمکی سوابق خوبی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی دارد اما متاسفانه در شرایط فعلی وضع کشور در این زمینه خوب نیست و حتی این مسئله منجر شده که بیماری، صرفاً به دلیل نبود یک وسیله جزئی سه بار به اتاق عمل رفته اما وی را برگردانده اند و لازم است وی به حل این موضوع توجه ویژه ای کند.

فرهنگی با تاکید بر اینکه جان انسان ها باید برای همه ما اهمیت زیادی داشته باشد، اظهارداشت: در چند دوره اخیر مجلس بودجه بخش بهداشت و درمان از ۱۲ هزار میلیارد تومان به ۳۸ هزار میلیارد تومان رسیده یعنی ۳ برابر شده اما متاسفانه این افزایش بودجه آثار خود را برجا نگذاشته است.

وی افزود: ما برای افزایش بودجه بخش بهداشت و درمان دنبال آن بودیم که این بودجه صرف دارو و بهبود تجهیزات و امکانات بهداشتی شود اما متاسفانه بیش از ۸۰ درصد این بودجه به بخش حقوق و دستمزدها سوق پیدا کرد و لازم است نمکی بخش سلامت را به سمت حل مشکلات مردم سوق دهد.

فرهنگی با بیان اینکه متاسفانه عملکرد سازمان غذا و دارو در طی سالهای گذشته بسیار ناموفق بوده و اختلالات فراوانی برای مردم به وجود آورده است،اظهارداشت: این مسئله منجر به افزایش مراجعات مردم به بخش های پزشکی شده و بیماری هایی چون سرطان در میان آنان شایع شده اما درمان درخوری هم برای آنان صورت نگرفته است.

نماینده مردم تبریز در مجلس ادامه داد: متاسفانه دسترسی مردم به پروتئین های مورد نظرشان بسیار کم است و بیشتر بیماری های آنان ریشه در تغذیه دارد که باید راهکارهایی برای اصلاح این ایرادات در این وزارتخانه اندیشیده شود.

وی با اشاره به مشکلاتی که در بخش تربیتی و آموزشی سلامت وجود دارد، گفت: جای تاسف دارد که برخوردهای نامناسبی در دانشگاه ها و حتی بیمارستان ها با دانشجویان می شود و این مسئله صرفاً شامل حال دانشجویان نیست و حتی این برخوردهای نامناسب با متخصصان هم صورت گرفته است که باید فکری هم برای این موضوع شود.

فرهنگی متذکر شد: در برنامه پنجم توسعه تصویب شد که پزشک خانواده و نظام ارجاع عملیاتی شود اما متاسفانه این مسئله صرفاً به یکی دو استان اختصاص یافته است در حالی که اگر تجربه خوبی است باید برای همه اجرا شود و اگر ناموفق است، باید جمع شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس با تاکید بر اینکه باید بسته های پزشکی و پرونده الکترونیک راه اندازی شود، اظهارداشت: طرح تحول سلامت با ادعاهای فراوانی آغاز شد اما آثار چندانی نداشت و لازم است وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان بگوید که چه برنامه هایی برای رسیدن به اهداف طرح تحول سلامت دارد.

وی تصریح کرد: نمکی فردی است که به پاکدستی شهرت دارد و انتظار این است که قوانین را اجرا کند و در وحله اول به علت تخصصی که در بخش دارو و تجهیزات پزشکی دارد، با مافیای دارو و تجهیزات پزشکی برخورد کند.

فرهنگی ادامه داد: همچنین انتظار این است که بخش سلامت کشورمان جایگاه خود در جهان و منطقه را حفظ کند و باید به سمت رفع آلام مردم، کاهش مشکلات آنان و ایرادات ساختاری در نظام سلامت حرکت کنیم.

نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به مشکلاتی که برای پرستاران وجود دارد، گفت: پرستاران نیاز به توجه شما دارند و علی رغم اینکه قانون نظام تعرفه گذاری تصویب شده است، اجرایی نمی شود که لازم است به این مسئله هم توجه شود.

156 / 156 مجلس شورای اسلامی رای اعتماد سعید نمکی وزارت بهداشت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی رای اعتماد سعید نمکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۰۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود

«محمد ناظمی اردکانی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس اظهار کرد: اهمیت دور دوم انتخابات نباید کمتر از دور اول تلقی شود؛ در دور دوم چون فضای کشور چندان انتخاباتی نیست، باید تلاش ویژه‌ای برای مشارکت بیشتر مردم صورت بگیرد. بنابراین رسانه ملی در این‌باره باید با برنامه‌ریزی جامع‌تر نقش بیشتری ایفا کند.

وزیر تعاون در دولت نهم ادامه داد: راهبرد تعیین‌شده رهبر انقلاب برای انتخابات با چهار واژه کلیدی رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت مطرح شده است که مسؤولین ذی‌ربط برای آن باید برنامه‌ریزی داشته باشند.

ناظمی اردکانی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم گفت: اولین اولویت مجلس آینده، مباحث معیشتی است. امروز مردم به شدت از گرانی ناراحت هستند، لذا باید اقداماتی صورت بگیرد که معیشت مردم به ویژه برای قشر حقوق‌بگیر و بازنشسته آسان‌تر شود.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در راستای تحقق شعار سال که رهبر انقلاب آن را «افزایش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، گام بردارد. مجلس دوازدهم باید تلاش کند تا تاثیر دلار روی اقتصاد ملی را ریشه‌کن کند. اینکه اقتصاد ایران دلاریزه باشد باعث عدم ثبات در اقتصاد کشور شده است.

ناظمی اردکانی با بیان اینکه نظام مالیاتی، نظام پولی و بانکی کشور و قواعد و مقررات بازرگانی باید به نفع تولید و صادرات اصلاح شوند تصریح کرد: تولید در کشور باید به سمت وضعیت انبوه هدایت شود چراکه تولید انبوه است که تکنولوژی به همراه دارد و این موضوع برای کشور مفید خواهد بود.

وزیر تعاون در دولت نهم با بیان اینکه مشارکت مردم برای افزایش تولید زمانی حاصل می‌شود که دولت در اقتصاد، تصدی‌گری نکند گفت: مأموریت تولید ثروت و فضای کسب و کار باید با مردم باشد و دولت صرفاً سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت را عهده‌دار شود. بنابراین اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی که در این زمینه کمک حال است، باید با جدیت پیگیری شود.

وی با بیان اینکه وحدت در مجلس دوازدهم برای رفع مشکلات کشور بسیار پُر اهمیت است، گفت: همگرایی میان مجلس و دولت باید جهت مرتفع‌شدن مشکلات و معیشت مردم ایجاد شود.

ناظمی اردکانی با اشاره به لزوم اراده کافی برای اجرای برنامه هفتم توسعه گفت: اجرای برنامه‌های سالیانه کشور حتماً باید مبتنی بر برنامه هفتم باشد.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران تاکید کرد: طبق نظر سنجی‌ها مردم از عملکرد مجلس یازدهم رضایت نداشتند؛ لذا مجلس دوازدهم با انجام اقدامات مؤثر باید برای افزایش محبوبیت خود در میان مردم تلاش کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6086347 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • چرا رونالدو زیادی مهربان شده است؟!
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • جمعیت سالم عامل اقتدار هر کشور است
  • (ویدئو) واکنش مسعود ده‌نمکی به پیشنهاد وزیر شدن!
  • واکنش مسعود ده‌نمکی به پیشنهاد وزیر شدن! |‌ ویدئو