Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ملی حفاری ایران همزمان با ایام دهه مبارک فجر از پایان عملیات پروژه حفاری هفت حلقه چاه در میدان نفتی آذر در استان ایلام به عنوان یکی از سخت‌ترین و شگفت‌انگیزترین میدان‌های نفتی جهان خبر داد.

 

 به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی نفت ایران، حسین رحیمی، مدیر پروژه حفاری هفت حلقه چاه میدان نفتی آذر در شرکت ملی حفاری ایران در این باره گفت: بر اساس اطلاعات موجود، در جهان سه میدان نفتی با ویژگی‎های منحصر‌به‌فرد از نظر تنوع سازندها، کشف و شناسایی شده که یکی از آنها میدان آذر در جنوب غرب ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: پروژه حفاری هفت حلقه چاه در این موقعیت در سال ۹۰ از سوی شرکت سروک آذر به عنوان مجری طرح توسعه میدان به شرکت ملی حفاری ایران واگذار شد و عملیات حفاری نخستین حلقه چاه در سال ۹۱ کلید خورد.

 

 وی گفت: با توجه به نبود اطلاعات جامع از مخزن، متنوع بودن سازندها و متغیر بودن دما و فشار  در واقع نخستین چاه در قالب توصیفی و توسعه‎ای در مدت ۶۲۷ روز حفر شد.

 

رحیمی ادامه داد: با کسب اطلاعات زمین شناسایی و شناخت بیشتر از رفتار مخزن، مدت حفاری چاه‎های دیگر کاهش و میانگین مدت زمان حفاری هفت حلقه چاه ۴۷۰ روز رقم خورد که با توجه به شرایط و محدودیت‎ها قابل قبول است.

 

مدیر پروژه حفاری هفت حلقه چاه  میدان نفتی آذر در شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: هم‎اکنون  هفتمین و آخرین حلقه چاه این پروژه در مراحل تکمیل نهایی و پایان کار قرار دارد و این در حالی است که ۶ حلقه چاه پس از پایان حفاری و تولیدی شدن برای بهره‎برداری در اختیار کارفرما گذاشته شده بود.

 

وی با اشاره به اینکه این پروژه به صورت کلید در دست  (EPDS) انجام شد و از صفر تا ۱۰۰ اجرای آن از سوی شرکت ملی حفاری بود، افزود: در اجرای این پروژه دو دستگاه حفاری سنگین ۳۵ و ۳۷ فتح و دستگاه حفاری فوق سنگین ۶۰ فتح به کار گرفته شد و هم‌اکنون تنها دستگاه ۳۵ فتح در منطقه استقرار دارد.

 

رحیمی در بیان تاریخچه حفاری در این میدان که از میدان‌های مشترک است، گفت: حفاری ۱۶ حلقه چاه در این میدان در دهه ۸۰ در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت، این میدان از میدان‌های توسعه‎ای شرکت مهندسی و توسعه (متن) است که به شرکت سروک آذر محول شد.

 

مدیر پروژه حفاری هفت حلقه چاه میدان نفتی آذر در شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: حفاری این چاه‎ها نخست به شرکت نروژی نورسک هیدرو واگذار شده بود که این شرکت دو حلقه چاه حفاری کرد و حفاری یک حلقه ناتمام متوقف و چاه دوم به صورت اکتشافی حفر شد.

 

وی افزود: با توقف کار از سوی شرکت هیدرو، حفاری هشت حلقه چاه به شرکت ایرانی پترو گلوبال کیش و هفت حلقه به شرکت ملی حفاری ایران واگذار شد.

 

رحیمی یکی از نکات برجسته در اجرای این پروژه را راندن لوله جداری ۲۰ اینچ در عمق ۲ هزار متری عنوان کرد که در نوع خود در جهان کم نظیر بوده است و نکته دیگر استفاده از تجهیزات سرچاهی و درون‌چاهی ۱۰ هزار پوند بر اینچ مربع (پام) مربوط به چاه‎های پرفشار است.

 

مدیر پروژه حفاری هفت حلقه چاه میدان نفتی آذر در شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: موضوع بسیار مهم دیگر کسب تجربه‌های علمی و عملی متخصصان این شرکت از حفاری در این میدان منحصربه‌فرد است که در جای خود ارزشمند تلقی می‌شود و از توانمندی‎های ملی حفاری در اجرای پروژه‎های سخت و خاص حکایت دارد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در پی انتشار خبری مبنی بر اعلام ساکنان محله سلطان‌منش به ویژه خیابان‌های پشت انبار هلالی منطقه هفت شهرداری اهواز در خصوص نشتی و سرایت بنزین به آب‌های جاری خیابان، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز جمعه شب بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: در بارندگی شدید اخیر به علت ارتباط کانال‌های فاضلاب ایستگاه آتش‌نشانی پشت جایگاه با زمین نسبتا آلوده باند مخازن جایگاه، آلودگی‌هایی در فاضلاب ایستگاه و خیابان مجاور جایگاه ایجاد شد.

در ادامه آمده است: طرح کهاب (جمع آوری بخارات فرآورده نفتی) و تغییر سیستم لوله‌کشی تخلیه قدیمی در این جایگاه به منظور جلوگیری از این مشکل در حال اجرا است.

این بیانیه می‌افزاید: مشکل در حال رفع است و ضمن رعایت اصول ایمنی از آلودگی زیست محیطی کاسته خواهد شد.

بر اساس این گزارش بارش باران از روز سه‌شنبه در استان خوزستان آغاز شده و همچنان بر شدت این بارش‌ها افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • حمله راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • گزیده‌های نفتی هفته