Web Analytics Made Easy - Statcounter

دلخوش: برخوردی که در روزهای اخیر با رییس مجلس شورای اسلامی شد در شأن مجلس نیست

سید کاظم دلخوش، در تذکر شفاهی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس، بیان‌ کرد: برخوردی که در روزهای اخیر با رییس مجلس شورای اسلامی شد در شأن مجلس نیست. امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به شأن مجلس توجه ویژه‌ ای داشتند. در آیات قرآن نیز تذکرات مکرری در خصوص احترام و رعایت ادب مسلمانان آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه اظهار کرد: رییس مجلس شورای اسلامی برای سخنرانی روز ۲۲ بهمن کرج دعوت شده بود ولی برخوردی که با ایشان صورت گرفت، در شأن مجلس نبود. چرا در برابر این برخورد سکوت کردید؟

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، تصریح کرد: مقام معظم رهبری مسئولان را به رعایت اخلاق و ادب و حفظ وحدت در جامعه دعوت می‌کنند و بر این موضوع تاکید دارند. برخورد با رییس مجلس شورای اسلامی، برخورد با تک تک نمایندگان است. هیات رییسه این موضوع را پیگیری کرده و به مجلس شورای اسلامی گزارش دهد.

محمود صادقی، عضو شاخص فراکسیون امید مجلس درباره لغو سخنرانی لاریجانی در کرج می گوید:‏ برخی از دوستان چارچوب تنگی دارند که این چارچوب روزبه روز بسته‌تر ‏می شود و به همین دلیل به خودشان اجازه می‌دهند تا وجهه و سابقه ‏افراد را به راحتی نادیده گرفته و در نتیجه، هر رفتاری که دل شان بخواهد ‏را انجام بدهند. کارنامه آقای لاریجانی برای همه مشخص است و معلوم ‏است که بر اساس چه نوع نگاهی فعالیت می‌کند. ‏

محمود صادقی: عده‌ای در کشور اصرار به تندروی دارند؛ ظاهرا ‏منافع شان در این است

محمود صادقی عضو فراکسیون امید مجلس با اعلام اینکه نه به عنوان ‏عضوی از فراکسیون امید، بلکه به عنوان نماینده تهران نظر می‌دهد، ‏منتفی شدن سخنرانی علی لاریجانی در مراسم ۲۲ بهمن را در تداوم ‏افراطی گری تندرو‌ها عنوان کرده و اذعان دارد که باید ‏همه در راستای تجلی ملی و همبستگی تلاش کنند. ‏

گفت و گوی محمود صادقی با «انتخاب» را در ذیل می خوانید

‏*درباره چرایی طومارنویسی در مخالفت با سخنرانی ‏علی لاریجانی چه نظری دارید؟
معلوم است، عده‌ای در کشور اصرار به تندروی دارند و ظاهرا ‏منافع شان از این راه تامین می‌شود. انگار نه انگار که شرایط دشواری ‏داریم و گذر از وضعیت فعلی نیاز به آرامش دارد. ‏

*اینکه رییس مجلس واکنش خاصی نشان نداد و از سخنرانی ‏منصرف شد، چه دلیلی می‌تواند داشته باشد؟
وقتی میزبان دعوت اش را پس می‌گیرد، برای میهمان چاره دیگری می ‏ماند؟

‏*وقتی میهمان رییس مجلس است، این رخداد هزینه ساز نمی شود؟
به هر حال آقای لاریجانی نشان داده است، مصلحت برایش مهمترین ‏مساله است و به همین دلیل اعلام انصراف کرد. البته همه می‌دانند، ‏چنین تحرک‌هایی چه تبعات منفی‌ای می‌تواند داشته باشد. نمایندگان ‏مجلس امروز (یکشنبه) به این رویداد معترض شدند و من فکر می‌کنم ‏خودِ شورای هماهنگی اسلامی باید درباره این مساله پاسخگو باشد و ‏توضیح‌های لازم را ارایه بدهد. به هرحال وقتی شانِ یک مقام عالی رتبه ‏هدف قرار می‌گیرد، نمی‌توان بی تفاوت شد. چون بی تفاوتی موجب ‏تداوم چنین رفتار‌های هزینه سازی خواهد شد. ‏

‏*به نظر شما بین لاریجانی و اصولگرایان فاصله‌ای افتاده است؟
برخی از دوستان چارچوب تنگی دارند که این چارچوب روزبه روز بسته‌تر ‏می شود و به همین دلیل به خودشان اجازه می‌دهند تا وجهه و سابقه ‏افراد را به راحتی نادیده گرفته و در نتیجه، هر رفتاری که دل شان بخواهد ‏را انجام بدهند. کارنامه آقای لاریجانی برای همه مشخص است و معلوم ‏است که بر اساس چه نوع نگاهی فعالیت می‌کند. ‏

‏*شما به عنوان یکی از مجلس نشینان درباره رفتار و گفتارِ ‏سیاسیِ رییس مجلس چه دیدگاهی دارید؟
من البته نه به عنوان عضو فراکسیون امید، بلکه به عنوان یکی از نمایندگان ‏مجلس، رویکرد ایشان در قوه مقننه و سایر مسایل موضوعات مثبت می ‏دانم و برخورد‌هایی از این قبیل را شایسته ایشان نمی‌دانم. در ضمن، ‏این اصل را هم باید در نظر داشته باشیم که در همهِ کار‌های مان باید در راستای تجلی ملی و همبستگی باشد ‏و رویکرد‌هایی که حذفی هستند را کنار بگذاریم. البته تا به حال رویکرد ‏حذفی همیشه متوجه اصلاح طلبان بوده است که به نظر می‌رسد، دامن ‏خودِ اصولگرایان را گرفته است. وقتی با آقای لاریجانی در شهری مانند کرج چنین برخوردی می‌شود، نگرانی‌ها به اوج می‌رسد که ‏تندرو‌ها برای آینده چه فکر‌هایی در سر می‌پرورانند. البته مهم، این است ‏که اذهان عمومی تشخیص شان همیشه صحیح است و به خوبی می ‏دانند که گروه‌ها با چه هدفی و بر اساس چه نوع برنامه‌ای فعالیت می-‏کنند. 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۲۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - آرزو کرمی: بعد از تصویب قانون اساسی و تأیید آن در همه پرسی سال ۱۳۵۸، تکمیل ساختار سیاسی کشور با برگزاری انتخابات و تشکیل مجلس که از ارکان مهم نظام جمهوری اسلامی ایران بوده در دستور کار قرار گرفت و انتخابات نخستین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۴ اسفند همان سال برگزار شد و از آن زمان تاکنون دوازده دوره آن برگزار شده است.

در برخی از این دوره‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی به‌دلیل عدم کسب ۲۰ درصد از مجموع آرا توسط فرد منتخب در مرحله اول، به دور دوم کشیده شده است که نمونه آن انتخابات ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در برخی از حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور بود.

یکی از این حوزه‌های که انتخابات مجلس شورای اسلامی در آن به دور دوم کشیده شد حوزه انتخابیه شهر کرمانشاه است.

استان کرمانشاه با دارا بودن ۱۴ شهرستان تابعه جمعیتی بالغ بر ۲ میلیون نفر در را خود جای داده است و هشت کرسی سبز رنگ مجلس شورای اسلامی نمایندگی این جمعیت را عهده دار است. این هشت کرسی در گستره ۶ حوزه انتخاباتی این استان تقسیم شده که سهم حوزه شهرستان کرمانشاه ۳ کرسی و مابقی از هر حوزه یک کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.

انتخابات دور اول مجلس شورای اسلامی اسفند سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های انتخاباتی استان کرمانشاه در حالی به پایان رسید که از ۶ حوزه تکلیف پنج حوزه انتخابیه مشخص و نمایندگان منتخب مردم در این حوزه‌ها به بهارستان راه یافتند و در تنها حوزه باقی مانده یعنی حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه که شامل شهر کرمانشاه، بخش مرکزی، سر فیروزآباد، ماهیدشت و کوزران می‌شود، تنها تکلیف یک کرسی مشخص شد و رقابت برای تصاحب ۲ کرسی باقی مانده به دور دوم کشیده شد.

انتخابات دور نخست مجلس در کرمانشاه

در دور اول این انتخابات از مجموعه ۲۴۳ هزار و ۷۴۵ رأی مأخوذه محمد رشیدی با کسب حد نصاب آرا به تعداد ۶۱ هزار و ۵۸ رأی برای بار دوم به عنوان منتخب مردم شهرستان کرمانشاه مستقیماً به بهارستان راه یافت و دیگر کاندیداها به ترتیب بیشترین آرا کسب شده؛ عبدالرضا مصری با ۴۷ هزار و ۶۷۱ رأی، فضل الله رنجبر با ۳۴ هزار و ۱۳۸ رأی، جهانبخش امینی با ۳۱ هزار و ۷۸۲ رأی و ابراهیم رحیمی زنگنه با کسب ۲۹ هزار و ۹۸۶ رأی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه به دور دوم راه یافتند تا تکلیف ۲ کرسی باقی مانده از بین این چهار نفر مشخص شود.

تعیین زمان برگزاری دور دوم انتخابات بر اساس قانون بر عهده وزارت کشور است که با هماهنگی شورای نگهبان زمان انجام مرحله دوم انتخابات را ظرف مدت یک‌ماه پس از اعلام نتیجه مرحله اول و تأیید صحت انتخابات توسط شورای نگهبان، تعیین و اعلام می‌کند. بر این اساس با اعلام زمان برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه همزمان با حوزه‌های راه یافته به دور دوم در سراسر کشور در ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، فعالیت‌های تبلیغاتی کاندیداهای راه یافته به دور دوم کم کم ساماندهی و شکل گرفت تا با آغاز رسمی این فعالیت‌ها از ۱۳ اردیبهشت ماه مصادف با بامداد پنجشنبه هفته گذشته شکل پُر رنگ‌تری به خود بگیرد.

با گذشت چهار روز از زمان رسمی آغاز تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به دور دوم، چهره شهر کرمانشاه با آذین‌بندی به بنرها و پوسترها انتخاباتی شده و حتی با وجود بارش‌های سیل‌آسا شور و شوقی فراتر از آنچه انتظار بود فضای این حوزه انتخاباتی را در بر گرفته است.

این چهار کاندیدای راه یافته به دور دوم با راه‌اندازی ستادهای انتخاباتی در معبر اصلی شهر کرمانشاه معرفی خود و برنامه‌هایشان را در معرض دید مردم قرار داده و با حضور در میان هواداران خود در ستادها و محافل انتخاباتی به‌صورت چهره به چهره برنامه‌هایشان را برای رفع مشکلات و معضلات همشهریان‌شان تشریح می‌کنند.

در کنار این فضا، تبلیغات در فضای مجازی از جمله پیام رسان‌های گروهی بر داغی تنور رقابت انتخاباتی این چهار کاندیدا افزوده و به فضای انتخاباتی را رنگ و بویی دیگر داده است تا سرانجام با پایان این رقابت و برگزاری یک انتخابات پر شور در ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، پرونده برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه بسته شود.

رصد دقیق رفتار تبلیغاتی کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه

رئیس دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به آغاز تبلیغات رسمی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه شهرستان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با دقت همه رفتارهای تبلیغاتی چهار کاندیدای این حوزه مورد رصد قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین محسن مفید اظهار کرد: بر اساس قانون جدید انتخابات همه رفتارهای تبلیغاتی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی رصد می‌شود.

وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه بی‌اخلاقی و جرمی که ناقص صلاحیت کاندیداها باشد پرونده جرم انگاری تشکیل شده و پرونده آن کاندیدا به شعبه خاص جرایم انتخاباتی استان کرمانشاه ارجاع داده می‌شود.

فرآیند رأی‌گیری در کرمانشاه الکترونیکی است

فرماندار کرمانشاه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از چهار کاندیدای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه این شهرستان تنها ۲ نفر به بهارستان راه می‌یابند، گفت: تبلیغات رسمی این دوره از انتخابات از بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد.

محمدرضا آمویی اظهار کرد: این تبلیغات رأس ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه مصادف با ۲۰ اردیبهشت ماه یعنی ۲۴ ساعت قبل از برگزاری انتخابات پایان می‌یابد.

وی با اشاره به تعداد شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه کرمانشاه، افزود: تعداد ۶۴۵ شعبه اخذ رأی شامل ۵۴۵ شعبه شهری و ۱۰۰ شعبه روستایی برای دور دوم انتخابات در نظر گرفته شده است.

فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه این انتخابات در هشت حوزه انتخاباتی کشور به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، گفت: بر اساس ابلاغ وزارت کشور فرآیند برگزاری انتخابات در دور دوم این انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه کاملاً الکترونیکی است و شهروندان به راحتی می‌توانند رأی خود را ثبت کنند.

آمویی با اشاره به اسامی کاندیداهای راه یافته به دور دوم، خاطر نشان کرد: کد انتخاباتی برای این چهار کاندیدا به ترتیب حروف الفبا جهانبخش امینی کد ۱۱، ابراهیم رحیمی زنگنه کد ۲۲، فضل الله رنجبر کد ۳۳ و عبدالرضا مصری کد ۴۴ در نظر گرفته شده است.

وی با قدردانی از مردم متعهد و ولایتمدار کرمانشاه، ابراز امیدواری کرد که در این دوره نیز شاهد مشارکت حداکثری و حضور پر شور و شعور مردم در پای صندوق‌های رأی باشیم.

کد خبر 6097637

دیگر خبرها

  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • راند دوم
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد
  • سوخت و بیمه لنج‌داران باید پیگیری شود