Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سعیدی در نشست خبری ظهر دوشنبه خود با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات با اشاره به تولید ۲۰۸ قلم انواع داروهای دامی در استان سمنان، بیان کرد: این داروها در تولیدات مختلف شامل داروهای تزریقی و پودرهای افزودنی و کلسیم فسفات، لوسیلون و امولوسیون محلول، پودر قرص، پماد و ... به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با دستان پرتوان تولد کنندگان بومی داخل استان سمنان خوشبختانه ۳۸ میلیون و ۴۴۳ هزار قلم انواع قرص، پودر و داروی تزریقی طی ۱۰ ماه امسال تولیدشده است.

ضرورت تحقق امنیت غذایی

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان درباره سیاست‌های این اداره کل نیز تأکید کرد: تحقق امنیت غذایی سالم، هویت‌بخشی به محصولات دارویی و افزایش بهره‌وری تولید دام سالم و تضمین رشد کمی فرآورده‌های دامی در سطح استان سیاست اداره کل دامپزشکی است.

سعیدی بابیان اینکه دامپزشکی استان سمنان در برنامه‌ای پنج‌ساله ارتقای شاخص‌های سلامت و بهداشت فرآورده‌های دامی را دنبال می‌کند، گفت: از بدو اخذ سیاست مذکور تاکنون با حمایت‌های مردمی هفت واحد سنتی و غیربهداشتی کشتارگاه دام در استان تعطیل‌شده که گام مهمی در رشد امنیت غذایی است.

وی بابیان اینکه امروز در استان سمنان کشتارگاه سنتی وجود ندارد، ادامه داد: تأکید دامپزشکی تعطیلی دائمی واحدهای کشتارگاهی سنتی است و اگر مالکان این واحدها اصرار به ادامه کاردارند می‌بایست برای تغییر کاربری کشتارگاه‌ها به مدرن اقدام کنند در این رابطه البته اقداماتی نیز در استان صورت گرفته و به دلیل اینکه عمده مالکان کشتارگاه‌های استان شهرداری‌ها هستند، این امر امکان‌پذیر خواهد بود.

ایجاد ۵ کشتارگاه صنعتی

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بیان کرد: هم‌اکنون ایجاد پنج کشتارگاه ‌صنعتی در استان شامل دو کشتارگاه در شاهرود و دو کشتارگاه در سمنان و یک کشتارگاه در دامغان در دستور کار قرار دارد، گفت: زمین مناسب برای این کشتارگاه‌ها در نظر گرفته‌شده و به دنبال جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای این امر هستیم تا کم‌کم شاهد تعطیلی کامل کشتارگاه‌های نیمه‌صنعتی نیز در استان سمنان باشیم که هم‌اکنون تعدادشان به پنج باب می‌رسد.

سعیدی بابیان اینکه استان سمنان فعلاً از حیث کشتارگاه صنعتی محروم است اما سیاست دامپزشکی به‌تدریج تعطیلی تمام واحدهای نیمه‌صنعتی و حرکت به سمت صنعتی سازی کشتارگاه‌ها است، بیان کرد: برآوردها نشان می‌دهد که روند اجرا و احداث این طرح در اوایل سال ۹۸ می‌تواند رقم بخورد از سوی دیگر ما باید تلاش کنیم تا نهایتاً یک سال دیگر بتوانیم شاهد افتتاح این واحدها باشیم.

وی افزود: در صورت اجرای این طرح و آغاز فعالیت این کشتارگاه، حدود چهار کشتارگاه از مجموع پنج کشتارگاه نیمه‌صنعتی استان تعطیل خواهد شد.

وجود ۵۱۱ واحد مرغداری

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در ادامه سخنان خود، گفت: ۵۱۱ واحد مرغداری صنعتی در استان فعال است که در کنار فعالیت ۴۳۱  واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی ۱۰ میلیون قطعه در سال، نشان‌گر ظرفیت‌های خوب استان در بخش مرغ و تخم‌مرغ است.

سعیدی بابیان اینکه ۱۲ واحد پرورش شترمرغ در استان سمنان فعالیت دارد، تاکید کرد: ۱۳ واحد پرورش مرغ پلت تخم گذار، شش مزرعه تولید بوقلمون و دو مرغ اجدادی گوشتی در استان سمنان فعالیت دارند که اگر بتوانیم موانع صادرات تولیدات این واحد ها را از میان برداریم قطعاً شاهد تحول خوبی در زمینه تولیدات مرغ و تخم مرغ در استان خواهیم بود که اشتغال خوبی را نیز به دنبال خواهد داشت.

کد خبر 4533423

منبع: مهر

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران دامپزشکی دامپزشکی استان سمنان سمنان محمد سعیدی کشتارگاه دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۴۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه

محسن دارابی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان، گفت : در سفر رئیس جمهور به استان ۶۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنعت و معدن کرمانشاه مصوب شد که تا دی ماه ۱۴۰۱ تنها ۵۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف شده بود، اما با عزم جدی که در مجموعه مدیریت استان در این خصوص شکل گرفت، اکنون ۴۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات مصوب، انعقاد قرارداد و پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون حدود ۶۰ درصد این تسهیلات پرداخت شده، ابراز امیدواری کرد ۴۰ درصد مابقی این تسهیلات نیز که پرونده‌های مربوط به آن در بانک‌ها قرار دارد، تا پاییز امسال تعیین تکلیف شود.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه تاکید کرد: تلاش شده این تسهیلات در اختیار واحد‌هایی قرار بگیرد که هم سرمایه‌گذار آن توانمندی مالی و فنی داشته باشد و هم پروژه برای اقتصاد استان مفید و اثرگذار باشد.

دارابی خاطرنشان کرد: در کنار تسهیلات بانکی مصوب سفر رییس جمهور، آورده قابل توجی نیز از سوی سرمایه‌گذاران طرح‌ها داریم و می‌توان گفت با این تسهیلات حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه خواهد رسید.

وی به وضعیت محدوده‌های معدنی استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون دیگر چیزی به عنوان پهنه معدنی که متقاضی نتواند درخواستی برای آن ثبت کند در استان نداریم، خاطرنشان کرد: ۹۰ محدوده معدنی قابل مزایده در استان داریم که سال گذشته ۵۷ مورد آن به مزایده رفت و از این تعداد ۱۹ مورد واگذار شد. امسال نیز بنا داریم مابقی محدوده‌ها را به مزایده بگذاریم.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه چنانچه بعد از دو دوره مزایده هیچ برنده‌ای برای یک محدوده معدنی وجود نداشته باشد، طبق قوانین موجود به اولین متقاضی - که شرایط کافی و صلاحیت فنی و مالی متناسب با نوع ماده معدنی آن محدوده را دارد- واگذار خواهد شد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه در ادامه از صادرات حدود ۳.۵ میلیارد دلاری کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: از این میزان حدود نیمی از آن مربوط به واحد‌های تولیدی استان و یا فعالیت تجار ما بوده و نیم دیگر آن فقط از مرز‌های ما عبور کرده و خدمات گرفته است.

وی از هدفگذاری برای رشد ۲۳ درصدی صادرات استان در سال جاری یاد و ابراز امیدواری کرد صادرات سال ۱۴۰۳ کرمانشاه به بالغ بر چهار میلیارد دلار برسد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار صادرات باید به واردات و برقراری موازنه بین صادرات و واردات نیز توجه داشته باشیم، گفت: بر اساس قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، تخفیفاتی برای واردات در نظر گرفته شده که استان کرمانشاه نیز باید از این ظرفیت استفاده کند و این امر می‌تواند در رونق واردات استان موثر باشد.

نکته مهم دیگری که مدیرکل صمت استان کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم ثبت آمار تولید واحد‌های صنعتی در سامانه جامع تجارت برای «ثبت سفارش» بود و گفت: چنانچه واحد‌های صنعتی آمار تولید خود را ثبت نکنند، امکان ثبت سفارش برای مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات را نخواهند داشت.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه، هدف از این طرح مدیریت ذخایر ارزی کشور و اختصاص ارز به واحد‌هایی است که واقعا در زمینه تولید فعال هستند.

دارابی در ادامه از نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» یاد کرد و افزود: جهش تولید یعنی کار‌هایی متفاوت با آنچه که در گذشته بوده را انجام دهیم.

وی رونق تولید، اشتغال و صادرات را از وظیفه یک دستگاه به تنهایی خارج دانست و با بیان اینکه تمام ارکان اجرایی استان باید برای تحقق جهش تولید و اشتغال پای کار بیایند، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها در حوزه مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، دستگاه‌های خدمت رسان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی، بانک‌ها و ... در این خصوص مسئولیت دارند.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و بخشی نگری و اهمیت وجود نگاه سیستماتیک و پیوسته برای پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: مسیر توسعه هر استان از دیدگاه مدیران آن استان می‌گذرد و هرچقدر این نگاه به سمت بهبود فضای کسب و کار و تسهیل‌گری باشد، کار آسانتر خواهد شد و قطعا با تنگ کردن فضا راه به جایی نخواهیم برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام