Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به آثار انقلاب اسلامی در زمینه‌های مختلف گفت: انقلاب اسلامی دارای برکات و دستاوردهای زیادی بوده که از جمله آن راه اندازی مؤسسات و مراکز علمی و دینی است. ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۱ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محمود رجبی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه تخصصی گفتمان انقلاب اسلامی که در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه برگزار شد، اظهار داشت: حوزه‌های علمیه باید به گفتمان سازی اهمیت جدی بدهند، اگر این موضوع را در امر پژوهش در نظر بگیریم پیشرفت قطعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه مؤسسه امام خمینی (ره) تاکنون هزار و 407 کتاب در بخش پژوهش منتشر کرده و در عرصه‌های کلان پروژه فعالیت دارد، ادامه داد: این موسسه علمی و پژوهشی با هدف کار آمدسازی حوزه با هدف پاسخ گویی به نیاز روز به فرمان امام راحل راه اندازی شد و ایشان به این مسئله اهتمام ویژه داشتند.

وی با اشاره به اقدامات پژوهشی موسسه امام خمینی(ره) تصریح کرد: این مؤسسه تا کنون 12 مجله علمی، 15 رشته در بخش آموزش راه اندازی کرده و در ادامه نیز دوره آموزشی ویژه مربیان اخلاق، دوره ارائه مبانی اسلامی با فارغ التحصیلی 60 هزار طلبه، استاد دانشگاه و نخبگان حوزوی و دانشگاهی، دوره تربیت محقق عرفان ومنطق را برگزار کرده است.

200 کتاب آموزشی و پژوهشی توسط موسسه امام خمینی (ره) منتشر شده استقم| برگزاری یادواره شهدای موسسه امام خمینی (ره) به روایت تصویر

قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با تاکید بر اهمیت پژوهش در حوزه علمیه افزود: پژوهش دارای محورهای مهم است که از جمله این محورها در نظر گرفتن اولویت در امر تحقیق و پژوهش است که بزرگان حوزه از همین عنصر استفاده کرده و اثرگذار بودند.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: محور دوم ایده‌پردازی در موضوعات تفسیر، نوآوری و نظریه‌پردازی، نظریه‌پردازی در قالب نظام، طراحی الگو و نقشه راه در مسائل دینی و گفتمان علمی در مورد انقلاب اسلامی است.

آیت‌الله رجبی عنوان کرد: 90 اثر پژوهشی از موسسه امام خمینی (ره) برگزیده شده و در بخش فرهنگی نیز برنامه‌های چالشی جامعه، شناسایی فعالان کشور و تغذیه فکری، ارائه و تولید نشریات فرهنگی توسط این موسسه انجام می‌شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به آثار انقلاب اسلامی در زمینه‌های مختلف خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی دارای برکات و دستاوردهای زیادی بوده که از جمله آن راه اندازی مؤسسات و مراکز علمی و دینی است.

انتهای پیام/ ز

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۶۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • فیلم/ حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) قبل از حضور رهبر انقلاب
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا