Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار پارس‌آباد گفت: بهره‌برداری از ۱۳۴.۵ میلیارد تومان از طرح‌ها و پروژه‌های متعدد در سطح شهرستان پارس‌آباد از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما، به مناسبت آغاز چهلمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در شهرستان پارس‌آباد چندین پروژه و طرح های عمرانی و اقتصادی در بخش های تابعه این شهرستان با حضور فرماندار و سایر مسئولین شهرستانی افتتاح و به مرحله بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سفر فرماندار که با حضور روسای دستگاه‌های اجرایی شهرستان به بخش های تابعه صورت گرفت طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری نظیر کارخانه تولید کاغذ و مقوا، کارخانه پنبه پاک کنی و گاو داری تعاونی مغان دام با هدف اشتغالزایی برای جوانان منطقه افتتاح شدند.

به علاوه در این سفر بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی نیز همچون طرح هادی و زیر سازی، آسفالت و جدول گذاری خیابان‌های روستاها، دفتر نمایندگی اداره ثبت احوال بخش اسلام‌آباد، مجتمع بهزیستی امید بخش خصوصی اصلاندوز، پایگاه جامع سلامت اجتماعی در اصلاندوز و غیره به بهره برداری رسیدند.

علی علایی فرماندار شهرستان پارس‌آباد، در آیین رونمایی از تجهیزات کمک آموزشی اداره آموزش و پرورش منطقه اصلاندوز با بیان اینکه بهره‌برداری از 134.5 میلیارد تومان از طرح‌ها و پروژه‌های متعدد در سطح شهرستان پارس‌آباد از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران است اظهار داشت: دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی به هیچ عنوان با یکدیگر قابل مقایسه نیست و 99 درصد بسیاری از زیرساخت‌ها و امکانات حاصل این انقلاب شکوهمند است.

وی با بیان اینکه تعامل، وحدت و یکدلی از مهمترین مولفه‌های توسعه منطقه است افزود: اتحاد و انسجام میان مسئولان و مدیران دولت سبب پیشبرد اهداف توسعه و ارتقا هر چه سریع تر منطقه خواهد شد.

علایی در ادامه ارتقای بخش اصلاندوز را به فرمانداری از مهم‌ترین اهداف فرمانداری پارس‌آباد دانست و افزود: امیدواریم در سال آینده به عنوان یک میهمان در این مکان مقدس حضور یافته و با تلاش و مساعدت و پیگیری های بخشداری، فرمانداری، استانداری و نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی که طرح آن اخیرا در هیئت دولت نیز مصوب شده است، شاهد تحقق فرمانداری اصلاندوز باشیم.

سید عباس مینایی بخشدار اصلاندوز نیز در ادامه این سفر و در حاشیه رونمایی از طرح‌ها و پروژه‌های این بخش با اعلام اینکه بیش از 15 میلیارد تومان برای پروژه های این منطقه اختصاص یافته است گفت: اگر چه اعتبار هزینه شده برای این بخش به لحاظ ظرفیت بالای بخش اصلاندوز ناچیز است اما همچنان اعتبار هزینه شده برای این بخش، از برخی شهرستان های استان بیشتر است که این هم در سایه تدابیر فرماندار و زحمات مسئولین به وقوع پیوسته است.

وی بر افتتاح پروژه‌های دیگری هم در ایام آتی اشاره کرد و تصریح کرد: یکی از خبر های خوش برای مردم این بخش که دارای اهمیت بیشتری بوده است تخصیص چهار هزار هکتار از اراضی سد پایاب خدافرین به افراد واجد شرایط است که موجب خرسندی مردم و مسئولان می شود.

مینایی با اعلام اینکه 52 قشلاق منطقه اصلاندوز از نعمت گاز برخوردار شده اند اضافه کرد: هم اکنون دولت آخرین قدم های خود را برای صد در صد سازی گاز رسانی و برخورداری دورترین نقاط بخش از نعمت گاز بر می دارد و امیدواریم که اوایل سال آینده گازرسانی صد درصدی منطقه را در کنار مردم جشن بگیریم.

 

انتهای پیام/ ه

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود

نماینده مردم شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و کوهسرخ،گفت: شست‌وشوی مغز و عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود و به عبارتی دیگر کتاب موجب می‌شود انسان نمیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشمر،حجت الاسلام جواد نیک بین در آیین افتتاح کتابخانه عمومی برکتِ حاج سید مجتبی حسینی که در روستای شفیع آباد شهرستان بردسکن برگزار شد، گفت: دوست خوب، آدم را در مسیر خوب و رفیق بد، انسان را به مسیر بد هدایت می‌کند.

وی تصریح کرد: انسان برای حرکت در یک مسیر ابتدا باید هدف و سپس همسفر خود را انتخاب کند، به عبارتی همسفر نقش به سزایی در انجام کارها و موفقیتهای کلان ایفا می‌کند.

نیک بین ادامه داد: شستشوی مغز و عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود و به عبارتی دیگر کتاب موجب می‌شود انسان نمیرد. اگر از کتاب دوری کنیم بدون شک بدانید که از دایره عقل خارج می شوید؛ لذا برای به روز رسانی اطلاعات و دانش خود نیازمند مطالعه مستمر هستیم.

نماینده مردم شریف شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و کوهسرخ توصیه کرد: برای جلوگیری از زوال عقل و افزایش دانایی و آگاهی شهریار، حافظ، سعدی و مثنوی و در آخر کتاب خوب بخوانید.

حجت الاسلام جواد نیک بین، ضمن تقدیر از بانیان افتتاح کتابخانه در منطقه ترشیز اظهار امیدواری کرد در آینده شاهد حضور جمعیت کثیری از کتابخوانان در این کتابخانه باشیم.

حسین نوربخش، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی نیز ضمن ابراز خرسندی از افتتاح کتابخانه در منطقه ترشیز کهن، گفت: این دومین کتابخانه عمومی است که در سال 1403 افتتاح شده است.

وی تصریح کرد: جهش کتابخوانی و کتابخانه سازی را از این منطقه شروع کرده ایم و امیدوارم این جهش با حضور شما در این کتابخانه امتداد پیدا کرده و رشد کند.

نوربخش با بیان اینکه امروز شاهد 153مین کتابخانه عمومی استان هستیم، اظهارکرد: کتابخانه های عمومی امروز با هویت ایرانی و اسلامی نقش ارشادی را در جامعه ایفا می کنند. هدف ما بر این است تا با ارائه خدمات کتابخانه ای بتوانیم نسلی آگاه و دانا را پرورش دهیم.

وی افزود: امیدواریم هر روز بیش از پیش بتوانیم در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی گامهای موثرتر و مفیدتری برداریم.

علی دهقان زاده، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن نیز گفت: بنای کتاب و کتابخوانی، مسئله ای است که در دین اسلام به آن تاکید شده است و خداوند به واسطه یکی از شایسته ترین بندگان خود انسانها را به کتابت و کتاب راهنمایی کرد.

وی با بیان اینکه باید به کتاب، غذای روح نیز توجه شایسته و بایسته داشته باشیم، افزود: به عنوان خادم مردم این شهرستان، سپاسگذار فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی هستم.

دهقان زاده عنوان کرد: ما قدردان حضور پررنگ خیرین بومی در حوزه های مختلف فرهنگی و عمرانی در حوزه کتابخانه‌ها هستیم و امیدواریم در آینده شاهد افزایش بیش از گذشته تعداد کتابخانه در این خطه فرهنگ دوست باشیم.

مهدی زارعی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن نیز گفت: تلاش ما بر این است تا این کتابخانه را به مرکزی برای اجرای برنامه ها و فعالیتهای متنوع فرهنگی در راستای حمایت از کسب و کارهای کوچک، برگزاری دوره های آموزشی، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و ... تبدیل کنیم.

گفتنی است؛ کتابخانه عمومی برکتِ مرحوم حاج سیدمجتبی حسینی با مساحت 1500مترمربع و زیربنای 265مترمربع و بخشهای کودک، مخزن کتاب، دو سالن مطالعه ویژه خانمها و آقایان، نشریات و ... در شهرستان بردسکن، روستای شفیع آباد، خیابان ولیعصر(عج) 13 واقع شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • زمان مناظره‌ کاندیداهای پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز
  • ۲۷۶ شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار
  • تدارک ۲۷۶ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار