Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز بعد از گذشت40 سال از انقلاب، آموزش و پرورش همچنان با مشکلات50 سال پیش خود روبه روست.

به گزارش ایرنا، سیدمحمد بطحایی روز دوشنبه در شورای آموزش و پرورش استان در خانه معلم شماره سه اصفهان افزود: بعد از این مدت، همچنان مشکل معیشت معلمان، فضاهای آموزشی، نیروی انسانی و سیستم های گرمایشی در آموزش و پرورش وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که با روش های40 سال پیش نمی توان مشکلات آموزش و پرورش را حل کرد، افزود: حتی اگر دولت بودجه 53 هزار میلیارد تومانی آموزش و پرورش را 2 برابر هم کند بازهم مشکل آموزش و پرورش حل نمی شود.

بطحایی تصریح کرد: همه هنر مدیران آموزش و پرورش باید این باشد که مسائل را از زاویه دیگر نگاه کنند و روش های مدیریتی قبلی خود را تغییر دهند.

وی با بیان این که احساس تبعیض معلمان نسبت به سایر کارکنان دولت بیشتر است، اظهار داشت: بخشی از این تبعیض، طبیعی و واقعی و بخشی هم فقط احساسی است.

وی بااشاره به این که این احساس تبعیض، حساسیت معلمان را دو چندان کرده است، تاکید کرد: با توجه به حساسیت معلمان باید تا حد ممکن مسائل آنها را در سریعترین زمان ممکن حل و از بروکراسی اداری زائد خودداری کرد.

بطحایی با بیان این که دشمن بدنبال ایجاد نارضایتی از نظام و مسوولان در اقشار مختلف بویژه معلمان است، تصریح کرد: کسانی که شرایط حساس امروز کشور را درک نمی کنند باید حداقل یک سال به مرخصی اجباری بروند.

وی با بیان این که امروز خدمات رفاهی در آموزش و پرورش بطور تقریبی صفر است، افزود: باید نارضایتی و عواملی که موجب بروز نارضایتی مردم می شود را کاهش دهیم تا خودمان، ناخواسته وارد استراتژی دشمن نشویم.

وزیر آموزش و پرورش، مدرسه محوری را اصلی ترین سیاست در تحول آموزش و پرورش توصیف کرد و افزود: نخستین دستوالعمل و شیوه نامه این سیاست بزودی ابلاغ می شود.

وی خاطرنشان کرد: روش اداره آموزش و پرورش را باید تغییر دهیم که واگذاری اختیارات به مدارس، نخستین گام در این راه است.

بطحایی با اشاره به این که مدارس باید بتوانند مشکلات خود را برطرف کنند، گفت: پنج برنامه در حوزه مدرسه محوری از سال گذشته شروع شده که بعضی از آنها به ضرر آموزش و پرورش و ستاد است.

وی تصریح کرد: اداره های آموزش و پرورش بتدریج فقط باید به سمت کارهای نظارتی بروند.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: مدیر مدرسه، حلقه اول تحول در آموزش و پرورش محسوب می شود و سال آینده، ساعت تدریس به مدیران مدارس داده نمی شود.

وی گفت: تحول در محتوای برنامه های آموزشی نیز بعنوان نخستین موضوع باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

بطحایی، ماموریت آموزش و پرورش را تقویت مهارت زندگی کردن دانش آموزان توصیف کرد و افزود: دانش آموزان در مدارس باید هنر زندگی کردن و مهارت های صبوری، صداقت، گذشت و ایثار را بیاموزند.

وی گفت: آموزش روش حفظ فرمول های مختلف وظیفه آموزش و پرورش نیست و تا امروز هم این راه را اشتباه رفته ایم اما همچنان اصرار به پیمودن این راه خطا را داریم.

وی گفت: الگوبرداری ناصحیح از برنامه های درسی دانشگاهی در آموزش و پرورش انجام شده و حتی به پیش دبستانی ها هم رسیده، در صورتی که ماموریت این سازمان با آموزش عمومی متفاوت است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اکنون کارهای عبث و بیهوده ای در مدارس انجام می شود اما از اصلی ترین هدف خود که همانا آموزش مهارت زندگی کردن به دانش آموزان است، غافل مانده ایم.

بطحایی افزود: تبلیغات تلویزیونی و رسانه ای ریشه به تیشه فرهنگ و تربیت کشور می زند و در زمان حاضر با فضای رقابتی ایجاد شده، آموزش و پرورش رو به تباهی می رود.

وی اضافه کرد: رقابت فردی در آموزش و پرورش عمومی، بعنوان سَم محسوب می شود و اینگونه فعالیت ها باید بصورت جمعی و گروهی انجام شود.

به گفته وی، دانش آموزان باید با هم پیروز شوند و طعم تلخ شکست را نیز با هم بچشند.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: اصلاح امور آموزش و پرورش، اقدام سختی است و کار یک یا دو روز و کار یک وزیر نیست بلکه باید مسیر تعلیم و تربیت بتدریج اصلاح شود.

وی گفت: هنگامی تحول در آموزش و پرورش اتفاق می افتد که دانش آموزان از تعطیلی مدرسه ناراحت شوند.
بطحایی افزود: دانش آموزان باید باور کنند که مدرسه محل زندگی آنهاست و از بودن در مدرسه احساس نشاط، و شادابی کنند.

وی با بیان این که برگزاری آزمون های آموزشی در مدارس ابتدایی ممنوع است، افزود: خط قرمز آموزش و پرورش در مدارس ابتدایی، استفاده از کتاب های کمک درسی، تستی و کتاب های حل المسائل است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش مشکلات آموزش و پرورش معلمان تبعیض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: هدف اصلی این طرح تجهیز سیستم گرمایشی مدارس مناطق محروم و کم‌برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، حمید شیرازیانی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی طرح شهید عرب اظهار کرد: در ابتدای کار، مدارسی در سطح استان شناسایی و بررسی می‌شود، این شناسایی نخستین مرحله از اجرای طرح شهید عرب است.

وی افزود: سهمیه تعیین شده از سوی آموزش و پرورش برای اجرای این طرح، ۸۱ مدرسه است که ضرورت دارد کارشناسان ما برای بررسی و برآورد هزینه از این مدارس بازدید داشته باشند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان خاطرنشان کرد: سیستم گرمایش و سرمایش بیشتر این مدارس دارای نواقص و ایرادات کوچک و جزئی است؛ بعضی مدارس نیاز به تعویض شمعک و بعضی دیگر نیاز به تعویض رادیاتور دارند.

شیرازیانی اضافه کرد: قرار است از محل استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز خریداری و تحویل پیمانکار تعیین شده از سوی آموزش و پرورش شود.

در ادامه مجتبی قمری، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان و مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی با اشاره به کلیات طرح، تصریح کرد: ارگان‌ها و نهادهای مختلفی پشتیبان این طرح هستند.

وی تصریح کرد: بعضی از این نهادها با تأمین بخشی از هزینه‌ها، بعضی با تأمین تجهیزات با کیفیت و ارزان قیمت، بعضی با کمک در اجرا و عملیاتی کردن طرح و بعضی نیز با معرفی و شناسایی مدارس، نقش خود را ایفا می‌کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان اضافه کرد: از جمله این نهادها می‌توان به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، جامعه خیران مدرسه‌ساز، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و قرارگاه جهادی عدالت تربیتی اشاره کرد.

قمری گفت: بسط فرهنگ نیکوکاری، ترویج روحیه جهادی، ایجاد بستر آشنایی دانش‌آموزان با گروه‌های جهادی و بهینه‌سازی و استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی از اهداف طرح شهید عرب است.

به گزارش ایمنا، شهید علی عرب ملقب به ققنوس دفاع مقدس، سال ۱۳۴۹ در زرند کرمان متولد شد و در روز دوم عملیات کربلای یک در حالی که تنها ۱۶ سال داشت، با افتادن در آتش خود را فدای هم‌رزمانش کرد.

کد خبر 747856

دیگر خبرها

  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است