Web Analytics Made Easy - Statcounter

     

به گزارش خبرگزاری بسیج، فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در پاسخ به اینکه با توجه به رد طرح سهمیه بندی سوخت در کمیسیون انرژی، مجلس طرح جایگزینی در این زمینه دارد، گفت: علیرغم طرح بحث‌هایی پیرامون سهمیه بندی بنزین از سوی برخی نمایندگان این طرح در جلسه امروز کمیسیون انرژی با رای قاطع نمایندگان رد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

افزایش قیمت بنزین با شرایط امنیتی، اقتصادی و اجتماعی کنونی متناسب نیست

نماینده مردم اندیمشک در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه طرح سهمیه بندی سوخت با اصل 75 و 40 و برنامه ششم توسعه مغایر است، افزود: براساس برنامه توسعه هر افزایش قیمتی منوط به رعایت شرایط امنیتی، اقتصادی و اجتماعی است. به زعم اعضای کمیسیون انرژی در حال حاضر شرایط به گونه ای است که نمی‌توان قیمت بنزین را افزایش داد.

گران کردن سوخت ساده ترین راه برای ساماندهی وضعیت بنزین

وی بیان کرد: کمیسیون انرژی جلسات متعددی با مرکز پژوهش‌ها، دانشگاه‌ها، انجمن نفت و... به منظور بررسی راهکارهای کاهش مصرف و جلوگیری از قاچاق سوخت برگزار کرده است. برای ساماندهی وضعیت سوخت دست کردن در جیب مردم و گران کردن بنزین ساده ترین راه است می توان از مسیرهای دیگر این شرایط را سامان داد.

مردم نگران نباشند سهمیه بندی یا افزایش قیمتی در حوزه بنزین اتفاق نمی افتد

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه کمیسیون انرژی با همکاری سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهش ها به دنبال طرحی برای ساماندهی شرایط سوخت است، خاطرنشان کرد: مردم نگران نباشند سهمیه بندی یا افزایش قیمتی در حوزه بنزین اتفاق نمی افتد.

مجلس هیچ گونه ای برنامه ای برای افزایش قیمت بنزین در بودجه سال آینده ندارد

وی تاکید کرد: مجلس هیچ گونه ای برنامه ای برای افزایش قیمت بنزین در بودجه سال آینده پیش بینی نکرده است؛ در واقع در کمیسیون تلفیق مجلس 10 پیشنهاد در این حوزه بررسی شد که هیچ یک از آنها رای نیاورد چراکه اکثریت نمایندگان اعتقادی به افزایش قیمت و سهمیه بندی بنزین ندارند؛ دولت نمی تواند راسا قیمت بنزین را افزایش دهد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به اینکه در صورتی که دولت خودسرانه قیمت بنزین را افزایش دهد مجلس می‌تواند برخوردی انجام دهد، ادامه داد: بله؛ قطعا مجلس می تواند از این اقدام جلوگیری کند. کمااینکه دولت نیز نگاهی به افزایش قیمت بنزین ندارد براساس برخی اطلاعات، دولت معتقد است در حال حاضر شرایط برای افزایش قیمت سوخت مهیا نیست.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۰۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با جدول شماره ۱۴ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ «منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها» موافقت کردند.   در نشست علنی مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نمایندگان با جدول شماره ۱۴ هدفمندی موافقت کردند.   رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در مورد جدول ۱۴ بیان داشت: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه هاست همان مبلغ ۷۵۸ همت که دولت در این جدول در نظر گرفته بود از سوی کمیسیون تلفیق و صحن علنی مصوب و در این جدول ۳۱۵ همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد.   وی ادامه داد: کاری که مجلس انجام داد این است که در لایحه بودجه ۱۴۰۳، ۱۰ درصد به مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد. این رقم در لایحه ۲۰ درصد بود که اکنون با مصوبه مجلس به ۳۰ درصد رسیده است.   نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جدول ۴۲ همت برای کمیته امداد، ۳ همت برای بهزیستی و ۱۴۳ همت یارانه نان و ۷۴ همت برای یارانه دارو و شیرخشک در نظر گرفته شده است.   زارع اضافه کرد: در این جدول برخی موارد هزینه سرمایه گذاری در شرکت ملی نفت و پخش و پالایش و گاز مصوب شد و مبالغی که دولت برای واردات بنزین نیاز داشت هم درکمیسیون تلفیق و صحن علنی تصویب شد.   عبدالعلی رحیمی مظفری در مخالفت با این بخش از لایحه بودجه بیان داشت: با این رقم‌هایی که در این جدول دیده شده گازرسانی تعطیل خواهد شد وقتی نتوانیم در زیر ساخت‌های نفت سرمایه گذاری کنیم تولیدی نداریم.   وی افزود: دلیل مخالفت من با این جدول این است که توسعه نفت تعطیل می‌شود.   حمیدرضا حاجی بابایی رییس کمیسیون تلفیق بودجه در مورد جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: به دلیل اینکه توازن به هم نخورد تغییراتی در این جدول ایجاد نکردیم با همین کیفیت کار را به دولت سپردیم که دولت خود بتواند هدفمندی یارانه‌ها را اجرا کند.   داوود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه در مورد این جدول گفت: در این موضوع سعی کردیم با توجه به مقدوراتی که در وصول منابع داریم به گونه‌ای تنظیم شود که همه اهداف هدفمندی محقق شود.   وی با بیان اینکه این جدول نیاز به اصلاح و بازنگری دارد، گفت: ما پیش بینی کردیم که اعتبارات مربوط به کالا برگ که از محل سایر درآمد‌های داخلی وزارت نفت تامین شود و عمدتا محصولات جانبی است، این عنوان در کمیسیون به "صرفه جویی انرژی" تغییر کرده است چراکه صرفه جویی انرژی تبدیل به درآمد نمی‌شود و قابل انداره گیری نیست که ما بتوانیم منابع را ماهیانه وصول کنیم و این عنوان قابل اجرا نیست از این رو پیشنهاد می‌شود عنوان دولت لحاظ شود.   وی افزود: برای کالابرگ ردیف جداگانه پیشنهاد کردیم و برای این موضوع دو ردیف آورده شده که باید پرداخت نقدی معیشتی و کالا برگ را از هم تفکیک کنیم و با این ملاحظه با این جدول موافق هستیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟