Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، کرمعلی قندالی رئیس سازمان امور عشایر ایران، امروز در نشست خبری به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب گفت: قبل از پیروزی انقلاب تنها در 15 تا 20 درصد مسیر عشایر، راه‌های عشایری احداث شده بود که  این رقم اکنون  به 95 درصد رسیده است و 66 هزار کیلومتر راه عشایری در کشور داریم و بعد از پیروزی انقلاب توانستیم آب‌رسانی عشایر را به صد در صد برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جامعه عشایر23 میلیون راس دام دارند و 200 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه زنجیره تولید گوشت قرمز را به عنوان طرح دائمی در دستور کار داریم گفت: سالانه یک درصد از تسهیلات صندوق توسعه ملی را برای اجرای این طرح در اختیار می‌گیریم که تاکنون 500 میلیارد تومان به این طرح اختصاص یافته است که با سودهای 10 تا 15 درصدی براساس مناطق محروم و غیر محروم در اختیار عشایر قرار می‌گیرد.

قندالی تاکید کرد که بر این اساس این طرح 3 میلیون طرح در قالب زنجیره‌های تولید ایجاد شده است.

وی ادامه داد: 400میلیارد تومان نیز تسهیلات با بازپرداخت 5 ساله برای عشایر در نظر گرفته شده تا آن را برای زنجیره‌های تولید دام و بهره‌وری از منابع، مورد استفاده قرار گیرد و این قول را داده‌اند که این رقم تا پایان سال به 600 میلیارد تومان برسد. 

رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد: از ظرفیت‌های دیگر عشایر کشور فعالیت در زمینه‌هایی مانند صنایع دستی و صنایع لبنی است که برای بازاررسانی بهتر صنایع دستی پایگاه اینترنتی تهیه شده و لبنیات عشایر نیز تبدیل به یک برند صنایع لبنی شده است.

قندالی با اشاره به پروژه‌هایی که در دهه مبارک فجر در حوزه عشایر به بهره برداری می‌رسد، ، گفت: 272 پروژه با مبلغی بالغ بر 63 میلیارد تومان در دهه مبارک فجر به بهره‌برداری می‌رسد که شامل طرح‌هایی مانند آبرسانی برای عشایر، ایجاد راه‌ها،  تامین منابع انرژی و فعالیت‌های تولیدی و تشکل‌ها است.

وی در ارتباط با تامین نهادهای دامی مورد نیاز عشایر، بیان کرد: 200 هزار تن خوراک دام توسط تشکل‌ها عشایر به طور مستقیم تامین شده و در اختیار جامعه عشایری قرار گرفته است و پیش‌بینی می‌شود که این رقم تا 300 هزار تن افزایش یابد؛ به خاطر بارش‌ها، وضعیت علوفه در سالجاری شرایط بهتری در مراتع در مقایسه با سال گذشته دارد.

رئیس سازمان امور عشایر ایران خاطر نشان کرد: براساس قرارداد منعقد شده با وزارت دفاع، سازمان برنامه و بودجه و سازمان جهاد کشاورزی، ناوگان حمل آب عشایرنوسازی شده است و 146 دستگاه خودروی کمک‌فنردار و مجهز به تانکر در اختیار استان‌ها قرار گرفته است.

70 درصد عشایر بعد از انقلاب باسواد شدهاند

قندالی افزود: قبل از پیروزی انقلاب کمتر از 25 درصد از عشایر کشور باسواد بودند که این رقم اکنون به 70 درصد رسیده است و براساس برنامه ششم توسعه قرار است این رقم به 85 درصد برسد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در ارتباط با قاچاق دام، عشایر به خارج از کشور گفت: اطلاعات و مستندات دقیقی در این ارتباط نداریم، اما مانند سال‌های گذشته قاچاق دام وجود دارد، زیرا این محصول برای کشورهای عربی اطراف جذابیت زیادی دارد و آنها علاقمند به طعم گوشت ایرانی هستند، هرچند که بعد از افزایش نرخ ارز حجم قاچاق بیشتر شده است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان این که قاچاق دام زنده بخشی از دلایل افزایش قیمت گوشت در بازار است، تصریح کرد: جمعیت دقیق آمار عشایر را نداریم که بخواهیم قضاوت کنیم تعداد دام آنها کاهش یافته است و آماری برای ارائه در این باره نداریم و باید منتظر اعلام سازمان آمار بمانیم.

ستاد مبارزه با قاچاق کالا مسئول برخورد با قاچاق دام است نه عشایر

وی  در  پاسخ به سوالی درباره نقش عشایر در قاچاق دام گفت: موضوع برخورد با قاچاق کالا ارتباطی با سازمان امور عشایر ندارد و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این مورد مسئول است و من نمی‌توانم به کسی بگویم چرا قاچاق دام می‌کنید؟

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: براساس محاسبه‌ای که سازمان امور عشایر انجام داده است قیمت تمام شده هر کیلوگرم دام زنده به 25 تا 26 هزار تومان رسیده و افزایش قیمتی بیشتر از این رقم ناشی از اتفاقات ناخواسته‌ای هست که در کشور افتاده و هر کسی سعی می‌کند محصول خود را به قیمت بالاتری بفروشد.

قیمت منصفانه هرکیلوگرم دام عشایر 25 هزار تومان است

قندالی در پاسخ به سوالی گفت: من تا به امروز ندیده‌ام که عشایری اقدام به قاچاق دام کند، اما ممکن است که برخی دام عشایر را خریداری و آن را از کشور به طور غیرقانونی خارج کنند.

وی بیان کرد: قیمت دام عشایر اکنون حدود 35 هزار تومان به فروش می‌رسد اما به نظر بنده قیمت این محصول نباید بیشتر از 25 هزار تومان باشد.

60 درصد خوراک دام عشایر از بازار آزاد تهیه میشود

رئیس سازمان امور عشایر ایران در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم، خاطر نشان کرد: عشایر ما اکنون 60 درصد از خوراک دام خود را از بازار آزاد تهیه می‌کند و همچنین هزینه‌های دارو و درمان دامپزشکی آنها نیز افزایش یافته که این امر هزینه‌های تولید آنها را در  مقایسه با سال گذشته بالا برده است.

قندالی تاکید کرد: قیمت منصفانه هر کیلو لاشه دام عشایری 60 تا 65 هزار تومان برای مصرف کننده است، که این رقم به طور میانگین هم‌ اینکه در شهرستان‌ها 77 هزار تومان و در تهران 80 هزار تومان است.

کشورهای حاشیه خلیج فارس هر کیلوگرم دام عشایری ایران را 80 هزار تومان میخرند

وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد که دام عشایری در کشور های حاشیه خلیج فارش به قیمت 80 هزار تومان به فروش می رسد که این قیمت انگیزه بالایی برای خروج غیرقانونی دام از کشور ایجاد کرده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۱۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش بدون تغییر به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان کاهش یافته و ۶۵۸ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۰۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۴۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۲۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۵ میلیون تومان گران شد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۶۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۴۵ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۸۲۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903084

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • جریمه 23 میلیون تومانی قاچاق البسه در نهبندان
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا