Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@16:26:44 GMT

میزان تولید خرمای کشور 21 درصد رشد داشته است

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۳۲۸۶۴

میزان تولید خرمای کشور 21 درصد رشد داشته است

بندرعباس - ایرنا - مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت: میزان تولید خرما ظرف 10 سال گذشته در جهان 18 درصد و در ایران 21 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایرنا، اسکندر زند دوشنبه شب در مراسم گشایش پنجمین نمایشگاه تخصصی خرما و فرآورده های خرمایی کشور و جشنواره خرمای پیارم حاجی آباد اظهار داشت: سطح زیر کشت خرمای جهان هم در مدت یاد شده 10 درصد و در ایران پنج درصد افزایش یافته است
وی ادامه داد: عملکرد تولید خرما (تن در هکتار) هم در مدت یاد شده در جهان 6 و 2 دهم درصد و در ایران 12 درصد است که این آمار و ارقام نشان دهنده حرکت خرماکاران به سمت کیفی شدن تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: با توجه به این شاخص ها روند رشد تولید خرمای کشور نسبت به جهان امیدوار کننده است و فعالان خرمای کشور هم به دنبال اتفاق های خوب و ارقام جدید صادراتی هستند.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: صنعت خرما با توجه به اشتغال زایی که دارد برای امنیت و اشتغال و درآمد زایی کشور حایز اهمیت است.

**امسال 350 هزار تن خرما صادر شد
نایب رییس انجمن ملی خرما گفت: امسال با صادرات 350 هراز تن خرما 300 میلیون دلار درآمد ارزی برای کشور حاصل شد.
ابراهیم پور حیدری نیز درحاشیه این مراسم در گفت و گو با ایرنا پیش بینی کرد: صادرات خرما تا پایان سال به 400 هزار تن برسد.
وی ادامه داد: سالانه 30 درصد محصول خرمای تولیدی کشور به کشورهای اروپایی، شرق آسیا، روسیه، هند و کانادا صادر می شود.
نایب رییس انجمن ملی خرما تصریح کرد: 240 هزار هکتار سطح زیر کشت در خرما در کشور است و سالانه یک میلیون و 50 هزار تن خرما تولید می شود و ایران رتبه دوم تولید خرمای جهان را به خود اختصاص داده است
حیدری در خصوص ورود ملخ صحرایی از عربستان به کشور هم به خبرنگار ایرنا گفت: حضور این ملخ هشداری برای کشور است که در صورت مدیریت نکردن وزارت جهاد کشاورزی می تواند تبدیل به تهدید برای استان ها بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان و در نهایت استان فارس شود.

** آغاز 2 نمایشگاه و یک جشنواره در بندرعباس
2 نمایشگاه شامل نمایشگاه روزهای سبز هرمزگان و پنجمین نمایشگاه تخصصی خرما و فرآورده های خرمایی به همراه جشنواره خرمای پیارم حاجی آباد در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی بندرعباس گشایش یافت که این رویدادها تا 19 بهمن ادامه می یابد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی بندرعباس در مراسم گشایش این نمایشگاه ها به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرکت های مختلف محصول های خود را در این نمایشگاه عرضه کرده اند.
غلامعی زرینی ، هدف از برگزاری این نمایشگاه ها را بازاریابی و معرفی محصولات شرکت ها با رویکرد صادراتی عنوان کرد.
وی اضافه کرد: هم اکنون هیات های تجاری از کشورهای عراق، افغانستان، قطر و سریلانکا در این نمایشگاه حضور دارند و با محصول ها و توانمندی های تولید کنندگان و شرکت های ایرانی که در 100 غرفه به نمایش گذاشته شده آشنا می شوند.
3219 /6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي خرما مشاور وزير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد