Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر ایران در لندن گفت: جمهوری اسلامی ایران در صورت طرح هرگونه شرطی از سوی اروپایی‌ها، قطعا اصل کانال مالی را نخواهد پذیرفت و اقدام مقتضی درخصوص کل فرآیند را اتخاذ خواهد کرد.

به گزارش شریان نیوز،  حمید بعیدی‌نژاد در کانال تلگرامی خود نوشت: ‏از روزی که ثبت رسمی کانال مالی اعلام شده است، هم جریان ضد انقلاب که مرکز آن در خارج از کشور است، و هم جریانی که همه را جز خود نفی کرده و فقط خود را صاحب ارزش های انقلاب و شهداء می‌داند، با حمله به صفحات رسانه شخصی مسئولین، دولت و اعضای تیم مذاکرات هسته‌ای را با وقیحانه‌ترین ادبیات مورد اهانت و حمله قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ما حق نداریم به‌خاطر وظیفه دینی و ملی خود منافع ملی را نادیده بگیریم و وظیفه داریم پیشنهادی که آن‌هم پس از ماه‌ها تاخیر از طرف سه کشور اروپایی به ایران شده است را، در وهله اول برای افکار عمومی تبیین کنیم. البته پذیرش یا رد آن برعهده مقامات عالی کشور است.

آنچه سه کشور اروپایی در این مرحله پیشنهاد کرده‌اند، این است که برای عملیاتی شدن سریع کانال مالی که برای تسهیل تجارت میان دو کشور در تمامی زمینه‌ها تاسیس شده است، فاز اول آن به پرداخت‌های مرتبط با اقلام کالاهای اساسی و پزشکی اختصاص یابد. فاز بعدی به تمامی اقلام تجاری و عضویت تمامی طرف‌های تجاری ایران از جمله چین، هند و روسیه تعمیم می‌یابد. اما همین اقلام فاز اول هم حوزه وسیعی از تجارت اقلام به شرح زیر را شامل می‌شود:

۱- انواع محصولات کشاورزی مانند سویا و ذرت، ۲- انواع محصولات غذایی، ۳- میوه و سبزیجات، ۴- سموم کشاورزی، کود و بذرهای گیاهی، ۵- غذای دام شامل کنجاله و علوفه، ۶- شیرخشک و مواد اولیه، ۷- مواد اولیه دارویی، ۸- انواع داروهای عمومی و داروهای بیماری‌های خاص، ۹- انواع تجهیزات پزشکی و بیمارستانی، ۱۰- دستگاه‌ها و وسایل پیشرفته جراحی و اتاق عمل، ۱۱- تجهیزات پیشرفته پزشکی مانند دستگاه‌های رادیوتراپی و پرتودرمانی جهت مقابله با سرطان، ۱۲- انواع واکسن‌های انسانی و دامی و...

خوشبختانه کشورمان در سال‌های اخیر قدم‌های مهمی در امر خودکفایی در تولید این اقلام برداشته است اما کماکان خرید اقلام برخی از این بخش‌ها ضروری می‌باشد. کشورمان در هر سال حداقل حدود ۷ تا ۸ میلیارد یورو برای این اقلام بودجه تخصیص می‌دهد که انتقال مبالغ برای خرید این اقلام از طریق سیستم بانکی، همگی با مشکل مواجه است. سیستم بانکی بین‌المللی علی‌رغم ادعای دروغین مقامات آمریکایی، به‌علت تحریم‌های آمریکا حاضر به انتقال پول برای خرید این اقلام نیستند.

شایان ذکر است، چه در مذاکرات و چه در بیانیه سه کشور اروپایی، اجرایی شدن این کانال مالی مشروط به امر دیگری چه مذاکرات موشکی و چه ترتیبات FATF نشده است. آن‌ها خوب می‌دانند که حق چنین کاری را ندارند بلکه همین الان هم بدهکار کشور ما هستند. جمهوری اسلامی ایران در صورت طرح هرگونه شرطی قطعا اصل کانال مالی را نخواهد پذیرفت و اقدام مقتضی در خصوص کل فرآیند را اتخاذ خواهد کرد.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات روسیه مبنی بر اینکه به‌رسمیت شناختن کابل به تشکیل حکومت فراگیر بستگی دارد، تاکید کرد: حکومت کنونی افغانستان فراگیر است.

«میخاییل گالوزین» معاون وزارت خارجه روسیه پیش‌تر با تأکید بر لزوم ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان گفته بود: حکومت فراگیر مستلزم این است که نمایندگان همه اقوام، مذاهب و جریان‌های سیاسی افغانستان در آن حضور داشته باشند.

سخنگوی حکومت طالبان به «آمو» گفته است حکومت ایجاد شده توسط طالبان به باور وی «فراگیر» است.

حدود یک هفته پیش نیز «سراج‌الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با هیئتی از افغان‌های مقیم خارج درباره درخواست‌ها جهت تشکیل حکومت فراگیر گفته بود: جهان باید درک کند که افغانستان یک کشور مستقل است. افغانستان همانطور که در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت نمی‌کند، این را هم نمی‌پذیرد که دیگران مداخله کنند.

چندی قبل نیز ذبیح الله مجاهد در واکنش به خواسته سران کشورهای آسیای مرکزی و آلمان درباره حکومت فراگیر گفته بود حقوق زنان و حکومت فراگیر در این کشور تأمین است و این موضوع داخلی است.

وی افزود: «کابینه حکومت افغانستان متشکل از همه اقوام است، نمایندگان همه اقوام در این نظام حضور دارند و از جمله زنان حقوق تمام افغان‌ها در کشور تأمین است».

کد خبر 848107 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه روسیه افغانستان طالبان افغانستان

دیگر خبرها

  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • آزادی ۵ نفر از صیادان ایرانی در کشور سیشل
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم