Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، سینت‌جین‌کربن (Saint Jean Carbon) اعلام کرد که این شرکت در حال توسعه شکل جدیدی از باتری‌ها است. در این اطلاعیه آمده است که شرکت سینت‌جین‌کربن ساخت نمونه اولیه از باتری‌های حاوی آب‌نمک و نانوژل را آغاز خواهد کرد. این باتری‌ها به سرعت شارژ شده و عمر طولانی‌تری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف درازمدت این پروژه تولید سه سری از باتری‌های نانوژلی است که از بهار سال 2020 آغاز خواهند شد.

تحقیقات روی باتری‌های آب‌نمکی 5 سال است که آغاز شده‌است. این باتری‌ها در مقایسه با باتری‌های لیتیمی، ظرفیت ولتاژ محدودتری داشته از این‌رو تحقیقات برای حل چالش‌های این حوزه ضروری بوده است. یافته‌های اخیر این شرکت نشان می‌دهد که گرافن در ژل آب‌نمک غلیظ می‌تواند به بهبود عملکرد باتری کمک کند. وجود گرافن در این ساختار مانع از تجمع آن می‌شود. باتری‌های آب‌نمکی ایمنی بیشتری داشته و آتش نمی‌گیرند و در عین حال هزینه مواد خام مورد نیاز برای ساخت آنها نیز کمتر است.

این شرکت قصد دارد تا خط تولید این باتری‌ها را راه‌اندازی کند تا بتواند سه نوع باتری مختلف تولید کند: 1- باتری‌های کوچک قابل‌حمل، 2- باتری‌های ثابت با ظرفیت بالا، 3- باتری‌های با دانسیته انرژی بالا به‌منظور استفاده در موتورسیکلت و خودرو.

پاول اوگیلیو مدیرعامل شرکت سینت‌جین ‌کربن می‌گوید: « طی سال‌های فعالیت ما که در پروژه‌های مختلف چه در بخش طراحی محصول چه در تولید مواد اولیه، کار کرده‌ایم، پروژه تولید باتری حرکتی کاملاً طبیعی در مسیر حرکت در علم کربن بوده است. ما ماده اولیه کربنی را برای توسعه باتری به کار گرفتیم. امیدوارم که این حرکت در این مسیر تا رسیدن به محصولی رقابت‌پذیر در آینده ادامه یابد.»

سینت‌جین ‌کربن یکی از شرکت‌های فعال در حوزه ذخیره انرژی و تولید انرژی سبز است. این شرکت در بخش استخراج گرافیت و لیتیم نیز در ایالت کبک کانادا فعالیت دارد.

انتهای پیام/

169 / 279 نانوژل باتری آب نمک تولید صنعتی باتری ظرفیت ولتاژ انرژی ماده اولیه کربنی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: باتری آب نمک تولید صنعتی باتری انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۶۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است