Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده «سیبیل شاه عباس» گفت: ۳۶۵ قصه فولکلور و کهن را با افسانه‌های نو همراه کرده‌ام که در قالب مجموعه‌ای با عنوان «قصه‌های شب» از سوی انتشارات سایه‌گستر منتشر می‌شود.

مجید شفیعی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: در حوزه ادبیات کودک و نوجوان مجموعه‌ای با عنوان «قصه‌های شب» که متشکل از ۳۶۵ قصه است، نوشته‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: این مجموعه حاصل تلاش‌های چهار ساله‌ام است که با کمک ۳۰ تن از بهترین تصویرگران کشور آماده شده و از سوی انتشارات سایه‌گستر منتشر می‌شود.

این نویسنده تصریح کرد: داستان‌های این مجموعه از لحاظ مضمونی، موضوعات متفاوتی را در بر می‌گیرد و اعم از اساطیری، فولکلور، بازآفرینی ادبیات کهن و قصه‌های اصیل است که با افسانه‌های نو همراه شده است.

وی تاکید کرد: غالب داستان‌های این مجموعه فانتزی هستند و برای رده سنی کودکان ب. و ج. نوشته شده است.

شفیعی درباره مواجهه کودکان با قصه‌های قدیمی که با افسانه‌های نو همراه شده‌اند بیان کرد: بازخورد بچه‌ها نسبت به این کتاب‌ها خوب بوده و این موضوع نشان می‌دهد بچه‌ها به خواندن این کتاب‌ها علاقه‌مند هستند.

وی گفت: سرسلسله تمام آثارم شاعرانگی و نگاه شاعرانه‌ای است که من نسبت به هستی دارم. ورودم به حوزه داستان هم از شعر بود چراکه در دهه ۷۰ بیشتر شعرهایم در مجلات فرهنگی و ادبی چاپ می‌شد.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب مطالعه داستان کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با جدول شماره ۱۴ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ «منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها» موافقت کردند.   در نشست علنی مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نمایندگان با جدول شماره ۱۴ هدفمندی موافقت کردند.   رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در مورد جدول ۱۴ بیان داشت: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه هاست همان مبلغ ۷۵۸ همت که دولت در این جدول در نظر گرفته بود از سوی کمیسیون تلفیق و صحن علنی مصوب و در این جدول ۳۱۵ همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد.   وی ادامه داد: کاری که مجلس انجام داد این است که در لایحه بودجه ۱۴۰۳، ۱۰ درصد به مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد. این رقم در لایحه ۲۰ درصد بود که اکنون با مصوبه مجلس به ۳۰ درصد رسیده است.   نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جدول ۴۲ همت برای کمیته امداد، ۳ همت برای بهزیستی و ۱۴۳ همت یارانه نان و ۷۴ همت برای یارانه دارو و شیرخشک در نظر گرفته شده است.   زارع اضافه کرد: در این جدول برخی موارد هزینه سرمایه گذاری در شرکت ملی نفت و پخش و پالایش و گاز مصوب شد و مبالغی که دولت برای واردات بنزین نیاز داشت هم درکمیسیون تلفیق و صحن علنی تصویب شد.   عبدالعلی رحیمی مظفری در مخالفت با این بخش از لایحه بودجه بیان داشت: با این رقم‌هایی که در این جدول دیده شده گازرسانی تعطیل خواهد شد وقتی نتوانیم در زیر ساخت‌های نفت سرمایه گذاری کنیم تولیدی نداریم.   وی افزود: دلیل مخالفت من با این جدول این است که توسعه نفت تعطیل می‌شود.   حمیدرضا حاجی بابایی رییس کمیسیون تلفیق بودجه در مورد جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: به دلیل اینکه توازن به هم نخورد تغییراتی در این جدول ایجاد نکردیم با همین کیفیت کار را به دولت سپردیم که دولت خود بتواند هدفمندی یارانه‌ها را اجرا کند.   داوود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه در مورد این جدول گفت: در این موضوع سعی کردیم با توجه به مقدوراتی که در وصول منابع داریم به گونه‌ای تنظیم شود که همه اهداف هدفمندی محقق شود.   وی با بیان اینکه این جدول نیاز به اصلاح و بازنگری دارد، گفت: ما پیش بینی کردیم که اعتبارات مربوط به کالا برگ که از محل سایر درآمد‌های داخلی وزارت نفت تامین شود و عمدتا محصولات جانبی است، این عنوان در کمیسیون به "صرفه جویی انرژی" تغییر کرده است چراکه صرفه جویی انرژی تبدیل به درآمد نمی‌شود و قابل انداره گیری نیست که ما بتوانیم منابع را ماهیانه وصول کنیم و این عنوان قابل اجرا نیست از این رو پیشنهاد می‌شود عنوان دولت لحاظ شود.   وی افزود: برای کالابرگ ردیف جداگانه پیشنهاد کردیم و برای این موضوع دو ردیف آورده شده که باید پرداخت نقدی معیشتی و کالا برگ را از هم تفکیک کنیم و با این ملاحظه با این جدول موافق هستیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ویترین تسنیم شماره ۶۵۸ / این کوروش افسانه است!
  • جشن تولد ۴۱ سالگی افسانه پاکرو
  • (ویدئو) ساکنان تالاب‌های افسانه‌ای عراق از خشکسالی می‌ترسند
  • اعتراضات ضداسرائیلی در غرب، فروپاشی افسانه یهودستیزی
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • مادر شاه چگونه رحیم علی خرم را به ثروت افسانه‌ای رساند؟
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • چاپ مجموعه‌داستانی درباره شهدای شاه چراغ و اغتشاشات ۱۴۰۱
  • مجموعه شعر «رو به جهان ایستاده ام رو به تو» منتشر شد
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون