Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@19:22:14 GMT

قدرت آنتی بیوتیک میکروب حشرات

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۳۷۰۲۰

قدرت آنتی بیوتیک میکروب حشرات

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز به نقل از دانشگاه ویسکانسین-مدیسن، محققان اعلام کردند که باکتری‌هایی که در بدن حشرات زندگی می کنند، آنتی بیوتیک هایی را تولید می کنند که قوی تر از آنهایی است که توسط باکتری های خاک تولید و در حال حاضر در پزشکی استفاده می شوند.

مطالعه بر روی میکروب های بیش از 1400 حشره سراسر آمریکا فعالیت های ضد باکتری را حتی در برابر برخی از شایع ترین و خطرناک ترین آنتی بیوتیک‌های مقاوم پاتوژن نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آنتی بیوتیک‌های جدید کشف شده دارای اثر مسمومیت و حساسیت کم در انسان هستند، بنابراین در آینده ای نزدیک برای استفاده بالینی مناسب هستند.

دانشمندان پیش از این کشف کرده بودند که زنبورهای سرخ علاوه بر اینکه روحیه تهاجمی دارند دارای زهری کشنده نیز هستند.

این زهر نه تنها برای انسان بلکه برای باکتری ها نیز کشنده است. دانشمندان قصد داشتند تا از این زهر برای تهیه آنتی بیوتیکی که برای انسان‌ها خطرناک نباشد؛ ولی بتواند باکتری ها را از بین ببرد استفاده کنند. سرانجام آنها توانستند با موفقیت این آنتی بیوتیک را روی موش های آزمایشگاهی تست کنند.

« سزار دلا فونته نونز» از مرکز میکروبیولوژی و ایمونولوژی دانشگاه « MIT» اعلام کرد: «ما توانستیم این مولکول های سمی را برای درمان بیماریهای عفونی تغییر بدهیم. با تجزیه و تحلیل این ماده می توانیم ساختار آنرا برای مبارزه با بیماریها مجددا طراحی کنیم.»

بر اساس تحقیقات انجام شده روی زنیور سرخ آمریکایی، این زنبور دارای نوع خاصی از پپتید به نام « Polybia paulista » است. قبلا تحقیقاتی در زمینه درمان سرطان با این ماده صورت گرفته بود.

محققان دانشگاه زوریخ نیز متوجه شده اند که آنتی بیوتیک به نام تناتین (thanatin) به غشای خارجی باکتری های گِرَم منفی حمله می کند. آن ها دریافتند که تناتین ساخته شده توسط نوعی سوسک پیوند پروتئین- پروتئین در باکتری را منقطع می کنند.

بنابراین، تناتین می تواند به عنوان پایه ای برای توسعه کلاس جدیدی از آنتی بیوتیک ها باشد.

گِرَم منفی از انواع باکتری می‌باشد و شامل گروهی از باکتری‌ها است که به‌دلیل نوع دیواره آن‌ها در هنگام رنگ‌آمیزی گرم توانایی جذب کریستال ویوله را نداشته و در مرحله دوم رنگ‌آمیزی که سافرانین (با فرمول C۲۰H۱۹N۴Cl) اضافه می‌شود، آن را سرخ صورتی نشان می‌دهد. این بخاطر وجود غشای خارجی است که از نفوذ رنگ جلوگیری می‌کند. در مقایسه با باکتری‌های گرم مثبت، گرم منفی‌ها به خاطر دیواره نفوذ ناپذیرشان به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم‌ترند.

انتهای پیام/

178 / 279 آنتی بیوتیک حشرات آمریکا بالینی مسمومیت حساسیت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آنتی بیوتیک حشرات آمریکا بالینی مسمومیت حساسیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۷۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

دکتر لورنزو تراواگلینی، نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: یافته‌های ما فرصت‌های تازه‌ای در بخش رشته‌های سیم رسانا باز می‌کند، رشته‌هایی که مبتنی بر پروتئین بوده و برای توسعه قطعات و دستگاه‌های الکتریکی پایدار و سازگار با محیط‌زیست، قابل استفاده هستند. این نانوسیم‌های مهندسی شده در آینده می‌توانند به نوآوری‌هایی در برداشت انرژی، کاربردهای زیست‌پزشکی و حسگری محیطی منجر شوند.

پیشرفت‌ها در زمینه‌های میان رشته‌ای که ترکیبی از مهندسی پروتئین و نانوالکترونیک است، نویدبخش توسعه فناوری‌های پیشرفته بوده که شکاف بین سیستم‌های بیولوژیکی و دستگاه‌های الکترونیکی را پر می‌کند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: هدف ما اصلاح مواد تولید شده توسط باکتری‌ها برای ایجاد قطعات الکترونیکی است. این دستاوردها می‌تواند به عصر جدیدی از الکترونیک سبز منجر شود و به شکل‌گیری آینده‌ای پایدارتر کمک کند.

وی می‌افزاید: بسیاری از رویدادها در طبیعت به حرکت الکترون‌ها نیاز دارند و این منبع الهام‌بخش روش‌های جدید دریافت الکتریسیته هستند. به عنوان مثال، کلروفیل در گیاهان برای فتوسنتز نیاز به حرکت الکترون‌ها بین پروتئین‌های مختلف دارد.

باکتری‌های طبیعی نیز از رشته‌های رسانا موسوم به نانوسیم برای انتقال الکترون‌ها در غشاهای خود استفاده می‌کنند. نکته مهم این است که نانوسیم‌های باکتریایی که رسانای الکتریسیته هستند، پتانسیل تعامل با سیستم‌های بیولوژیکی مانند سلول‌های زنده را دارند و می‌توانند در حسگر زیستی برای نظارت بر سیگنال‌های داخلی بدن استفاده شوند. البته هنگامی که به طور مستقیم از باکتری استخراج می‌شود، این نانوسیم‌های طبیعی به سختی اصلاح می‌شوند و عملکرد محدودی دارند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: برای غلبه بر این محدودیت‌ها، ما یک فیبر را با استفاده از باکتری E. coli مهندسی ژنتیکی کردیم. ما DNA باکتری E. coli را اصلاح کردیم تا باکتری‌ها نه تنها پروتئین‌های مورد نیاز خود را برای زنده ماندن تولید کنند، بلکه پروتئین خاصی را که طراحی کرده بودیم، ساخته و سپس آن را مهندسی کند. ما در آزمایشگاه آن‌ها را به نانوسیم تبدیل کردیم.

این تیم می‌دانست که پروتئین تولید شده توسط باکتری‌ها به خودی خود رسانایی بالایی نخواهد داشت، آنها باید ماده‌ای را به آن اضافه کنند.

هِم (Heme) یک ساختار حلقوی دارد که به حلقه پورفیرین معروف است و یک اتم آهن نیز در وسط آن قرار دارد. این ترکیب وظیفه حمل اکسیژن در گلبول‌های قرمز از ریه‌ها به بقیه بدن را بر عهده دارد.

به نقل از ستاد نانو، تحقیقات اخیر نشان داده است که وقتی مولکول‌های هِم نزدیک به هم چیده می‌شوند، انتقال الکترون را امکان‌پذیر می‌کنند. بنابراین، دکتر تراواگلینی و تیمش هِم را در رشته‌های تولید شده توسط باکتری‌ها ادغام کردند. دکتر تراواگلینی می‌گوید: همانطور که انتظار داشتیم، با افزودن هِم به این رشته، پروتئین رسانا می‌شود، در حالی که رشته بدون هِم هیچ جریانی را نشان نمی‌داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد 
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا