Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@10:22:46 GMT

تحقق ۷۵ درصدی درآمد شهرداری در ۹ ماهه امسال

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۳۷۴۴۲

تحقق ۷۵ درصدی درآمد شهرداری در ۹ ماهه امسال

خزانه‌دار شورای شهر تهران گفت:‌ شهرداری تهران در برش عملکردی ۹ ماهه امسال توانسته مبلغ ۹۸ هزار و ۷۱۷ میلیارد ریال یعنی ۷۵ درصد منابع را تحصیل کند. ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سید حسن رسولی امروز در جریان صدو‌بیست و دومین جلسه شورای شهر تهران و در نطق پیش از دستور در ارائه گزارش حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری تهران در 3 ماهه مهر، آبان و آذر و ارزیابی میزان انطباق آن با بودجه مصوب سال 97 اظهار کرد: در ارزیابی کلی شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب، شورا موظف بوده در برش عملکردی 3 ماهه خود نسبت به تامین منابع در سقف 43 هزار و 573 میلیارد ریال اقدام و به همین میزان مصارف خود را نیز تنظیم کرده و تعادل میان منابع و مصارف را برقرار کند؛ در این راستا در این 3 ماه شهرداری توانسته مبلغ 35 هزار و 924 میلیارد ریال (معادل 82 درصد) منابع مالی را تحصیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهرداری تهران در این مدت با 82 درصد تحقق درآمد و 18 درصد کسری بودجه مواجهه است، تصریح کرد: شهرداری مبلغ 23 هزار و 486 میلیارد ریال هزینه در 3 ماه مهر، آبان و آذر منظور کرده است؛ از کل منابع حاصله 65 درصد هزینه‌ها ثبت شده که ثبت این میزان مصارف برای 3 ماه، بیانگر فاصله زمانی در نحوه ثبت رویدادهای مالی شهرداری است؛ به عبارتی هر چند این فاصله نسبت به ماه‌های گذشته کاهش پیدا کرده اما عدم ثبت 35 درصدی هزینه‌ها در دفاتر مالی نشاندهنده عدم رفع نقایص ثبت این رویداد مالی است.  

خزانه‌دار شورای شهر تهران درباره عملکرد تامین منابع در فصل پاییز امسال نیز گفت: شهرداری تهران کسری عملکردی 7 هزار و 649 میلیارد ریالی (معادل 18 درصد) نسبت به بودجه مصوب دارد؛ عمده این کسری عملکرد مربوط به بخش درآمدها است؛ درآمدهای مصوب 3 ماهه مبلغ 20 هزار و 688 میلیارد ریال است اما شاهد عملکرد 14 هزار و 960 میلیارد ریالی در مجموع 3 ماه هستیم که نسبت به مصوب شورا با کسری عملکرد 5 هزار و 728 میلیارد ریال (معادل 28 درصد) در این بخش مواجه هستیم؛ شهرداری برای جبران این کسری سه ماهه باید 5 هزار و 728 میلیارد ریال را در ماه‌های آتی مازاد بر تکلیف جذب کند.

رسولی همچنین تصریح کرد:‌ درآمد حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای که عمدتا مربوط به عوارض تغییر کاربری، واگذاری مازاد تراکم مجاز و فروش اموال و املاک شهرداری است؛ مصوب 3 ماهه مبلغ 18 هزار و 633 میلیارد ریال است اما شاهد عملکرد 14 هزار و 152 میلیارد ریال در 3 ماه و کسری عملکرد 4 هزار و 481 میلیارد ریالی یعنی 24 درصد هستیم؛ شهرداری برای جبران این کسری باید 4 هزار و 481 میلیارد ریال را در ماه‌های آتی مازاد جذب کند.

وی با بیان اینکه شهرداری در بخش درآمد حاصل از تملک دارایی‌های مالی این 3 ماه، مبلغ 6 هزار و 809 میلیارد ریال یعنی 19 درصد از درآمد خود را از این محل تامین کرده است، اعلام کرد:‌ شهرداری تهران برای تامین درآمدهای خود مکلف به تامین 4 هزار و 248 میلیارد ریال منابع از این محل بوده است.

خزانه‌دار شورای شهر تهران درباره عملکرد حساب هزینه فصل پاییز 97 نیز گفت: عملکرد حساب مصارف 3 ماهه مصوب مبلغ 39 هزار و 609 میلیارد ریال است؛ طبق رویدادهای ثبت شده در دفاتر مالی، شهرداری تهران در این بخش کسری عملکردی 16 هزار و 144 میلیارد ریالی یعنی 40 درصد نسبت به بودجه مصوب دارد، عمده این کسری عملکرد مربوط به بخش تملک دارایی‌های سرمایه ای است، در حالی که شهرداری مکلف به هزینه 17 هزار و 121 میلیارد ریال یعنی معادل 43 درصد منابع در این محل بوده است اما شاهدیم مبلغ 2 هزار و 930 میلیارد ریال معادل 17 درصد از مصارف 3 ماهه را در بخش تملک دارایی‌های سرمایه‌ای که عمدتا به هزینه‌های توسعه شهر و اجرای پروژه های عمرانی اختصاص می‌یابد، هزینه کرده است.

رسولی ادامه داد:‌ رقم کل مصارف هزینه‌ای، مصوب 3 ماهه مبلغ 18 هزار و 210 میلیارد ریال است اما شاهد عملکرد 19 هزار و 345 میلیارد ریال در 3 ماه مهر، آبان و آذر هستیم، به عبارتی 82 درصد کل مصارف شهرداری در مهر و آبان و آذر ماه 1397 از جنس هزینه‌های جاری بوده است.

وی گفت: رقم کل مصارف تملک دارایی‌های مالی  یا همان هزینه‌های بازپرداخت وام‌ها، تسهیلات و دیون، مصوب سه ماهه مبلغ 4 هزار و 278 میلیارد ریال است اما شاهد عملکرد یک هزار و 210 میلیارد ریالی (معادل 28 درصد) هستیم. این سرفصل طی 3 ماه با 72 درصد کمبود نقدینگی روبرو بوده البته مطمئنا هزینه های قطعی و پرداختی بیش از ارقامی است که در گزارش شهرداری به آن اشاره شده است.

رسولی درباره عملکرد 9 ماهه هزینه و درآمد شهرداری تهران نیز گفت: شهرداری براساس بودجه مصوب شورا موظف بوده است در برش عملکردی 9 ماهه خود نسبت به تامین منابع در سقف 130 هزار و 721 میلیارد ریال اقدام و به همین میزان مصارف خود را تنظیم و تعادل میان منابع و مصارف را برقرار کند اما در برش عملکردی 9 ماهه امسال توانسته مبلغ 98هزار و 717 میلیارد ریال (75 درصد) منابع را تحصیل کند.

وی ادامه داد:‌ شهرداری در 9 ماهه امسال مبلغ 37هزار و 907 میلیارد ریال هزینه در نه ماهه معادل 32 درصد مصارف خود را ثبت و به شورا ارائه کرده، مطمئنا شهرداری هم اکنون مازاد درآمد بر مصارف معادل 68 درصد ناشی از این گزارش را در خزانه خود موجودی ندارد و هزینه کرده است.

رسولی با بیان اینکه تعیین تکلیف حساب‌های فی‌مابین شهرداری پایتخت و دستگاه‌های اجرایی دولت یکی از مهمترین اهداف حوزه مدیریت شهری دوره پنجم است، گفت: با این هدف از ظرفیت مجمع 51 نفر امید (نمایندگان مجلس و شورای شهر) به ریاست عارف استفاده کرده‌ایم؛ جلساتی با رئیس‌جمهور  و معاون ایشان (رئیس سازمان برنامه و بودجه) و وزارت امور اقتصادی و دارایی (خزانه داری کل) برگزار شده است. در نتیجه همسویی و توافق صورت گرفته نمایندگان طرفین مسئول شدند به موضوع رسیدگی و اظهار نظر کنند؛ سازمان حسابرسی کشور نیز به عنوان داور و مرجع رسیدگی به ادعاهای آنان تعیین شده است و این فرآیند هم‌اکنون ادامه دارد.

خزانه‌دار شورای شهر تهران ادامه داد:‌ براساس گزارش اول بهمن جاری سرپرست وقت معاونت مالی و اقتصاد شهرداری، کل مطالبات ادعایی شهرداری نه ادعاهای تایید شده، طی 9 ردیف مربوط به سال‌های 95 و 96 مبلغ 18 هزار و 873 میلیارد تومان اعلام شده است؛ از این رقم تاکنون مبلغ یک هزار و 367 میلیارد تومان معادل 2. 7 درصد که به تائید سازمان حسابرسی و خزانه داری کل کشور رسیده به‌صورت اوراق تسویه اسناد خزانه از سوی دولت به شهرداری پرداخت شده است.

رسولی گفت: هر چند رقم دریافتی ناچیز است اما اراده دولت برای تحقق این مهم و اهتمام شهرداری به‌ویژه نگین تاجی سرپرست قبلی حوزه معاونت مالی و اقتصاد شهری ستودنی است؛ به‌عنوان خزانه‌دار مراتب سپاسگزاری خودم را اعلام می‌کنم؛ انتظار دارم شهردار تهران و امامی معاون مالی و اقتصاد شهری با استفاده از تجارب و ظرفیت ارتباطی و هماهنگ‌کنندگی خویش در تداوم این روند سریع کنند.

جدال 2 عضو شورای شهر تهران بر سر روشن و خاموش کردن کولر!جزئیات جلسه شورای شهر تهران با فرماندار درباره اخذ عوارض از محدوده زوج و فردبررسی لایحه افزایش تعرفه طرح ترافیک 98 در جلسه بعد شورای شهر تهران

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT11 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران شورای شهر تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۷۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از وزارت نیرو، "عیسی بزرگ‌زاده" با بیان اینکه میزان آب مخازن سدهای کشور به بیش از ۳۲ میلیارد متر مکعب رسیده است، گفت: این مجموع آب موجودی در همه مخازن سدهای وزارت نیرو است، پرشدگی سدهای کشور ۶۵ درصد است و این یعنی هنوز ۳۵ درصد مجموع سدها خالی است، اما اگر بخواهیم سدهای کشور را بررسی کنیم باید بگویم که تقریباً میزان آب موجود در مخازن نسبت به سال گذشته ۴۰۰ میلیون متر مکعب بیشتر شده است.

وضعیت مطلوب ۶ سد حوضه آبریز دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته

سخنگوی صنعت آب ادامه داد: اگر بخواهیم نگاهی به وضعیت ۱۳ سد دریاچه ارومیه داشته باشیم، باید بگویم وضعیت این سدها ۶ درصد نسبت به سال گذشته بهتر شده است و پرشدگی مخازن این سدها ۷۷ درصد است. در حال حاضر آب موجود در این ۱۳ سد یک میلیارد و ۲۶۳ میلیون متر مکعب است. در مورد زاینده‌رود اصفهان و حجم آب موجود در سد زاینده‌رود باید گفت که در حال حاضر حجم آب موجود در سد زاینده‌رود ۳۹۶ میلیون متر مکعب است و پرشدگی این سد ۳۲ درصد است که نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد عقب‌تر است، اما باوجود این درصد پرشدگی مخزن این سد مطلوب است و برای تأمین آب شرب اصفهان با مشکل مواجه نخواهیم شد.

کاهش ۵ درصدی آب پنج سد تهران

سخنگوی صنعت آب به وضعیت سدهای تهران هم اشاره کرد و گفت: در ارتباط با ۵ سد استان تهران که شامل سدهای لار، لتیان، ماملو، امیرکبیر و طالقان است، مجموع آب مخازن این سدها ۱۸۷ میلیون متر مکعب و پرشدگی این سدها ۲۶ درصد است که نسبت به بهار سال گذشته ۵ درصد کاهش داشته است. این یعنی اینکه شهروندان تهرانی باید حداقل ۱۵ درصد در مدیریت آب صرفه‌جویی کنند.

وی افزود: در سدهای زنجیره کارون، دز، کرخه، مارون، جره و سد کوچری وضعیت قابل قبولی نسبت به سال قبل داریم و این خبر بسیار خوبی است. خوشبختانه سد دز ۹۹ درصد پر شده است. در آذربایجان شرقی سد ارس نسبت به سال گذشته وضعیت بسیار خوبی دارد و ۱۰۰ درصد مخزن این سد پر شده و این یعنی نسبت به سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است. سدهای خدا آفرین و ستارخان نیز ۳۱ درصد مخزن‌شان پر شده و میزان آب موجود مخازن آنها نسبت به سال گذشته دو برابر رشد داشت است.

ذخیره آب سد استقلال بندرعباس ۵۲ درصد کاهش یافت

بزرگ‌زاده به وضعیت سدهای هرمزگان اشاره کرد و گفت: اما در بندرعباس سد استقلال متأسفانه حجم موجود آب نسبت به سال گذشته ۵۲ درصد کمتر است و در حال حاضر ۲۵ درصد این سد پر شده و حجم آب موجود در این سد ۶۹ میلیون مترمکعب است، اما سد شمیل و نیان در همین منطقه وضعیت بهتری دارند و با پرشدگی ۳۵ درصدی نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد رشد داشته است. سد سرنی در منطقه هرمزگان نیز ۱۱ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است. سد بیجار در استان گیلان ۲۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش حجم داشته و این شرایط خوبی برای مردم این استان در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: سد اکباتان در استان همدان نسبت به سال گذشته ۸۲ درصد آب بیشتری دارد و سد قشلاق با رشد ۳۱ درصدی نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد مخزن این سد پر شده است. در استان گلستان سدهای وشمگیر، گلستان و بوستان در وضعیت بهتری نسبت به سال قبل بسر می‌برند. در استان فارس سد درودزن و سد سلمان فارسی نسبت به مدت مشابه سال قبل کمی عقب هستند. سد رودبال داراب فارس وضعیت خوبی ندارد و نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد عقب است. همچنین در استان کرمانشاه حجم آب سد گاوشان ۴ درصد نسبت به سال گذشته کمتر است، اما در وضعیت خوبی بسر می‌برد. سد چاه نیمه‌ها نسبت به سال گذشته شرایط بهتری دارند و حجم آب این سد ۱۸۲ میلیون متر مکعب است.

سخنگوی صنعت آب از تأمین آب شرب مردم سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: خوشبختانه برای استان سیستان و بلوچستان امسال با توجه به بارش‌های خیلی خوب و حجم آب سدها مشکل آب شرب نخواهیم داشت و تأمین آب این مناطق تضمین شده است. با بضاعت آبی و پروژه‌هایی که انجام دادیم آب شرب ۵ شهرستان استان سیستان و بلوچستان و همچنین زاهدان تأمین خواهد شد. همچنین با منابع آب ذخیره شده از فعالیت سامانه‌های بارشی، کمبود آب مناطق تحت پوشش شبکه انتقال آب سدها اعم از شرب و کشاورزی در این استان به مدت چهار سال رفع شد. همچنین طبق هدفگذاری انجام شده، تأمین آب شرب ۱۹۰۰ روستا در سیستان در این دولت به نتیجه خواهد رسید.

خارج شدن ۱۰ استان از تنش آبی

بزرگ‌زاده با اشاره به خارج شدن ۱۰ استان از تنش آبی به دلیل بارش‌های مطلوب بهاری گفت: خوشبختانه ۱۰ استان مهم کشورمان از تنش آب خارج شدند و این موضوع بسیار مهمی است. استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، یزد، ایلام، گلستان، همدان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان بارش‌های خوبی نسبت به متوسط بلند مدت دریافت کردند که این میزان از ۱۰ درصد تا ۶۹ درصد است. این استان‌ها امسال از تنش آبی خارج شدند. استان‌های کردستان، آذربایجان شرقی، اصفهان، مازندران، کرمان و مرکزی در شرایط نرمال قراردارند و استان‌های هرمزگان، قم و اردبیل کمی زیر نرمال هستند، اما استان‌های خراسان شمالی، البرز، گیلان، چهارمحال و بختیاری، فارس، بوشهر، زنجان، سمنان، خراسان رضوی، تهران و قزوین شرایط سختی از نظر میزان بارش دارند به‌طوری که در این استان‌ها ۱۰ درصد تا ۲۸ درصد کمتر از نرمال بارش داشتیم. بنابراین از شهروندان تهران، مشهد، بندرعباس، داراب، البرز و قزوین می‌خواهیم در مصرف آب مدیریت کنند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر میزان آب موجودی سدهای کشور چنان که اشاره کردم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰۰ میلیون متر مکعب بیشتر است. سال گذشته حجم آب ۳۱.۹۷ میلیارد متر مکعب بود وامسال به ۳۲.۳۹ میلیارد متر مکعب رسیده است و امیداریم با بارش‌های روزهای آینده این میزان حجم آب بیشتر شود.

2323

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903798

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در فروردین ۱۴۰۳
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • کاهش ۱۴ درصدی سود خالص آرامکوی عربستان
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت