Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز – ایرنا – سرپرست فرمانداری شهرستان هندیجان گفت:آفت ملخ دریایی محدود و در مرحله انفرادی است لذا کشاورزان به شایعات منتشر شده در این زمینه توجه نکنند و اخبار را از خبرگزاری های رسمی پیگیری نمایند.

به گزارش ایرنا، پس از بیان خبر احتمال ورود ملخ دریایی به استان خوزستان و مشاهده تعدادی از این ملخ ها برای نخستین بار در شهرستان هندیجان، تصاویر و فیلمهایی از دسته انبوه ملخ ها در فضای مجازی منتشر و عنوان شد که این وضعیت جاری از حمله ملخها در هندیجان و مناطقی از استان است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتشار این ویدیوها و تصاویر که در واقع اساسا قدیمی بوده و مربوط به این منطقه نیستند ، منجر به واکنش کشاورزان و مردم در شبکه های اجتماعی شد.
سرپرست فرمانداری شهرستان هندیجان سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بلافاصله پس از دریافت اولین گزارش از مشاهده ملخ دریایی در بندر سجافی این شهرستان، اقدامات لازم انجام شد و جلسه ستاد مدیریت بحران تشکیل و تقسیم بندی کار بین ارگان های مسئول به منظور نظارت و پایش مستمر به عمل آمد.
علی بویری گفت: وضعیت این ملخ دارای دو مرحله انفرادی و تهاجمی است که تا این لحظه به صورت تهاجمی مشاهده نشده و روزانه وضعیت این آفت در نقاطی که مشاهده شده بررسی و گزارش می شود.
سرپرست فرمانداری هندیجان افزود: روز یکشنبه هفته جاری نیز تیمی از استان و وزارت جهاد کشاورزی از این شهرستان بازدید کردند و تمهیدات لازم برای احداث باند جدید و تعمیر باندهای قدیمی به منظور پرواز و فرود احتمالی هواپیمای سمپاش دیده شد و سه نقطه برای این منظور در نظر گرفته شد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر 6 تیم کنترل و پایش و دو تیم سمپاشی با نظارت جهاد کشاورزی و همکاری اداره های راه و ترابری و منابع طبیعی در شهرستان فعال هستند.
بویری ادامه داد: افزایش گروه های پایش و تراکم سنجی در تمامی مناطق در قالب گروه های 6 گانه کارشناسی نیز صورت گرفته و مرتب از آن گزارش کار دریافت می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نگرانی در خصوص حضور این ملخ ها در شهرستان وجود ندارد گفت: بنادری که این ملخ ها به صورت محدود در آن ها مشاهده شده اند با مزارع کشاورزی فاصله زیادی دارند هر چند به صورت انفرادی در نزدیکی مزارع نیز مشاهده شده اند.
سرپرست فرمانداری هندیجان گفت: عملیات سمپاشی و کانون کوبی ملخ های مشاهده شده در بندر سجافی و روستاهای دهنو، بوطاهری و رگ سفید نیز به منظور جلوگیری از افزایش آن ها آغاز شده است .
وی افزود: گروه های سمپاش به سه گروه افزایش یافته و کار با تجهیزات بیشتر و کامل تر نیز در شهرستان ادامه پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه همکاری خوبی بین کشاورزان و جهاد کشاورزی در این خصوص وجود دارد افزود: با تشکیل جلسه ستاد فنی آموزش های لازم جهت ردیابی و پایش داده شده و از کشاورزان انتظار داریم هرگونه مشاهده احتمالی ملخ ها به صورت دسته ای را گزارش دهند.
بویری تاکید کرد: اطلاع رسانی لازم در مقاطع مختلف به کشاورزان از سوی مسئولان صورت خواهد گرفت.
وی گفت: از آنجا که کشاورزان زحمتکش در سال گذشته از خشکسالی به شدت متضرر شده اند و در سال جاری به لطف نزولات آسمانی کشت نسبتاً خوبی دارند، این فرمانداری تمامی تمهیدات لازم را به منظور نظارت و پشتیبانی در این خصوص در دستور کار قرار داده است.
ملخ دریایی یکی از مضرترین انواع ملخ هاست که بومی ایران نیست و در کشورهای دیگر به نام ملخ صحرایی یا بیابانی نامیده می شود و چون معمولاً از روی خلیج فارس پرواز نموده و خود را به ایران می رساند به همین علت در ایران به آن ملخ دریایی می گویند.
سواحل دریایی مرز رویت و نخستین محل برای مشاهده احتمالی این ملخ هاست و دو بندر بحرکان و سجافی شهرستان هندیجان در حال پایش روزانه برای تعیین سطح تراکم این ملخ ها(تعداد در متر مربع) هستند.
آخرین بار در سال 1372 این ملخ ها در این شهرستان مشاهده شده اند و در سال 1342 نیز به صورت تهاجمی به محصولات کشاورزی در این شهرستان حمله و خسارت سنگین به بار آوردند.
بندر هندیجان با 95 کیلومتر مرز آبی و دو بندر تجاری و صیادی سجافی و بحرکان در جنوب شرقی استان خوزستان و شمال خلیج فارس قرار گرفته‌ است.
7163/6002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد هنديجان ملخ دريايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۸۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند

حسن اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هفت سیلوی تمام مکانیزه ذخیره گندم با ظرفیت بیش از ۲۰۰ هزار تُن کار خرید گندم از کشاورزان دهلرانی را بدون وقفه و به صورت شبانه روز انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: سیلوهای خرید از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و همچنین عوامل تشخیص و ذیحساب و ناظرین اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام در سیلوها جهت نظارت بر روند خرید مستقر می‌باشند.

اسماعیلی عنوان کرد: قیمت گندم معمولی در سال زراعی جاری هر کیلو ۱۷۵ هزار ریال و نرخ گندم دوروم نیز ۱۸۰ هزار ریال است.

کد خبر 6090486

دیگر خبرها

  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • توقیف ۳۲ محموله قاچاق در هندیجان
  • درمان «ارس» تنها پلنگ باغ وحش شهرستان مشهد پیگیری می‌شود
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت