Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جشنواره «هنر مقاومت»، محمد حبیبی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح در گفت‌وگویی با ابراز رضایت از برگزاری جشنواره «هنر مقاومت» گفت: به لطف خدا و با همکاری و تلاش مجدانه و کوشش‌های جهادی هنرمندان و مدیران عرصه هنر‌های تجسمی کشور، شاهد برگزاری این جشنواره در سطح کشور و انظار عموم مردم از طیف‌ها و سلایق گوناگون بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من از زحمات همه دست‌اندرکاران جشنواره در تمامی سطوح اعم از داوران و دبیران بخش‌های ۱۰ گانه، مدیران اجرایی و تیم روابط عمومی جشنواره تشکر می‌کنم و امیدوارم در چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد تبلور و تجلی استعداد‌های ارزشی کشف نشده این حوزه و اعتلای هنرمندان حال حاضر رشته‌های گوناگون هنر‌های تجسمی در سطح کشور باشیم.
وی افزود: برای ما مایه مباهات و افتخار بود که آثار برگزیده جشنواره «هنرمقاومت» به صورت کاملاً خودجوش و مردمی و به صورت حرکت‌های جهادی در مساجد، محله‌ها، مدارس، مراکز علمی و دانشگاهی و اماکن زیارتی اکران می‌شود و عموم اقشار مختلف جامعه می‌توانند با هنر‌های تجسمی از نزدیک ارتباط برقرار کنند و تأثیر بپذیرند.
عضو شورای سیاستگذاری جشنواره «هنر مقاومت» ادامه داد: آستان قدس رضوی (ع)، آستانه مقدسه حضرت معصومه (س)، سایت‌های راسخون و khamenei.ir و سازمان متروی تهران و حومه همکاری‌های بسیار نزدیک و تعامل مثبتی را در اکران این آثار ارزشمند با ستاد برگزاری جشنواره داشتند که جا دارد از آن‌ها نیز تشکر کنم.
وی با انتقاد از سازمان زیباسازی شهرداری تهران گفت: در همه جای دنیا شهرداری‌ها از توسعه فعالیت‌های فرهنگی هنری در گستره حوزه جغرافیایی خود استقبال می‌کنند و حتی خودشان را به عنوان مشارکت کننده و حامیان مالی و معنوی جشنواره‌ها و فعالیت‌های عام‌المنفعه سهیم می‌کنند که در دوره‌های گذشته به همین شکل عمل می‌شد؛ اما متأسفانه با وجود قول همکاری و مساعدت ویژه، در ایام جشنواره به بهانه درج یا عدم درج لوگو و نشان «روایت فتح» که یادگار جاودان سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی است و متولی برگزاری این نمایشگاه است، این موضوع یعنی اکران شهری آثار برگزیده را ملغی اعلام کردند و از ادامه همکاری سرباز زدند. به این دوستان نیز اعلام می‌کنم که جشنواره نه تنها در تهران بلکه در تمام ایران مخاطبان و مشتریان خودش را پیدا کرده است، اما متأسفانه این مردم نجیب پایتخت هستند که در چهل سالگی انقلاب از دیدن و رویت کلان این آثار در سطح شهر محروم شده‌اند.
وی در پایان گفت: ما همچنان آمادگی داریم که با همکاری این سازمان و نهاد‌ها و دستگاه‌های مربوطه آثار مرتبط به این نمایشگاه را به یُمن و برکت پیروزی انقلاب اسلامی در سراسر تهران و ایران اکران کنیم تا همه ایران با دستاورد‌های کشور و بخش‌های مختلف این جشنواره آشنا شوند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: محمد حبیبی جشنواره هنر مقاومت زیباسازی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین

علی درخشنده که سال ۱۳۹۸ نخستین فیلم بلندش را با نام «دشمنان» در جشنواره فیلم فجر رونمایی کرده بود، درباره معرفی فیلمش و تاخیر در اکران آن پس از حدود پنج سال بیان کرد: «همسایه شما، زهره» یک تریلر - درامای روانشناختی درباره زنی با یکسری پیچیدگی‌های ذهنی و روان‌نژندی است که سبب می‌شود به اقداماتی پیرامون خودش دست بزند و شاید مشابه آن را به شکلی امروز هم در جامعه ببینیم. البته من فیلم را پنج سال قبل ساختم، ولی در آن زمان هم چنین مسائلی دیده می‌شد. حتی یادم می‌آید وقتی ماجرای مرحوم بابک خرمدین پیش آمد و بعد‌ها شنیدیم که پدر و مادرش بجز او چند نفر دیگر را هم کشته بودند، تشابهاتی نسبت به آنچه من در فیلم روایت کرده بودم، دیده می‌شد که این موضوع از نگاه کردن به جامعه نشأت می‌گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، او افزود: داستان دیر اکران شدن فیلم هم در دو سال اول پس از ساخت، بخاطر شیوع کرونا بود که پخش و اکران همه فیلم‌ها را تحت تاثیر قرار داد. در آن مقطع پخش جهانی در اولویت ما بود که در همان زمان، فیلم من و «تومان» مرتضی فرشباف به جشنواره‌های شناخته شده‌ای همچون «شب‌های سیاه تالین» راه پیدا کردند، گرچه شاید من عجله کردم، چون بسیاری از جشنواره‌ها در آن دوران برگزار نشدند. بعد از آن هم مسائل دیگری پیرامون من و تهیه‌کننده فیلم (مجید برزگر) پیش آمد که مجوز نمایش فیلم را تحت تاثیر قرار داد و با وجود اینکه فیلم پروانه نمایش داشت، تاکید شد که باید آن را دوباره ببینند البته در نهایت همه مسائل برطرف شد.

وی درباره اینکه آیا خودش تصمیم گرفته فیلمش را در گروه هنر و تجربه اکران کند گفت: اگرچه اوضاع سینما در گذشته هم چندان خوب نبود، اما در همان سال‌ها برخی پخش‌کننده‌ها می‌گفتند باوجود آنکه بازیگری به عنوان ستاره در فیلم نیست، باز هم می‌توان این فیلم را در سینمای بدنه اکران کرد در حالی که الان شرایط سینما آنقدر تغییر کرده که به سختی می‌توان چنین فیلمی را در سینمای بدنه و کنار این تعداد کمدی اکران کرد. از سوی دیگر گروه هنر و تجربه دو سالی است که از فیلم من پشتیبانی کرده و پیگیری‌هایی را بابت به اکران رسیدن فیلم انجام داده، به همین دلیل به گفته بسیاری از کارشناسان مربوط، اکران در این بسته و شرایط مناسب‌تر بود و من هم دوست داشتم فیلمم را روی پرده ببینم تا اینکه بخواهم آن را اکران آنلاین کنم.

درخشنده که این روز‌ها در تدارک ساخت یک سریال برای شبکه نمایش خانگی است، درباره تغییر نام فیلمش از «دشمنان» به «همسایه شما، زهره» نیز توضیح داد: اسم فیلم را تغییر دادم، چون با توجه به شرایط فعلی تصور کردم «زهره» می‌تواند مثل یکی از همسایه‌های ما باشد که کنار ما زندگی می‌کند؛ ضمن اینکه تدوین فیلم را هم در بخش‌هایی تغییر داده بودم و بهتر بود نام آن هم جدید باشد. البته در این چند سال باز هم فیلم به فهرست مقدماتی چند جشنواره همچون ادینبورگ و شانگ‌های راه پیدا کرد، اما صادقانه به آن‌ها اطلاع دادم که با وجود تدوین دوباره و تغییرات در فیلم آن را یک بار در شب‌های سیاه تالین نمایش داده‌ام. این‌ها سبب شد که خوشحال باشم از اینکه فیلم هنوز زنده است و تاریخ مصرف ندارد.

رویا افشار، ندا جبرئیلی، مسعود دلخواه، قربان نجفی، علی بی غم، سینوهه دانشمند، توران یاقوتی و سعید آرمند در «همسایه شما، زهره» به ایفای نقش پرداخته‌اند. در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: «شیوا گفت: همه‌ش احساس می‌کنم شهاب هر شب داره از پشت این درخت‌ها بهمون نگاه می‌کنه! و زهره به آهستگی سرچرخاند سمت پنجره.»

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • «پای تختی هستیم»
  • برگزاری مسابقات اسب دوانی شمال غرب کشور در سلماس
  • اجرای پویش «پای تختی هستیم» در پایتخت
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد