Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: تولیدات  کشاورزی استان نسبت به قبل از انقلاب اسلامی ۵۶۰ درصد رشد داشته است که نسبت به میانگین کشور ۲۰۰ درصد بیشتر است. ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۰ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ذبیح‌الله غریب ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش کشاورزی فعالیت‌های چشمگیر خود را در استان و کشور  در 2 دهه گذشته انجام داده است زیرا کشور 2 سال درگیر مسائل انقلاب، 8 سال درگیر مسائل جنگ و 10 سال نیز درگیر مسائل سازندگی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جامعه انسانی در تمام‌ دوران‌ها به دنبال توسعه و رشد بوده است، وضعیت کشاورزی کشور نیز در مقایسه با دنیا از لحاظ ارزش موادغذایی رشد داشته و جزو 10 کشور اول دنیا است.

مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: کشور ما به طور متوسط در بسیاری از پارامترهای کشاورزی جزو 7 کشور دنیا قرار دارد، در تولید انار و زعفران در رتبه اول، در تولید خرما، زردآلو و پسته رتبه دوم و در تولید سیب، گیلاس و کشمش در رتبه سوم جهان قرار داریم.

غریب با اشاره به اینکه در سال 56 تنها 5 درصد از نیاز مواداولیه مثل دارو و سموم مورد نیاز دام و کشاورزی در کشور تامین می‌شد اما در حال حاضر 95 درصد نیاز دام‌ها در کشور تامین می‌شود گفت: در حوزه شیلات نیز سرعت رشد آبزی‌پروری 10 برابر رشد دنیاست و سالانه بیش از یک میلیون تن محصولات آبزی در کشور تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: از لحاظ بهره‌وری یا راندمان تولید در چهارمحال و بختیاری تولیدات قبل از انقلاب به‌ازای هر متر مکعب آب 600 گرم محصول بوده است اما در حال حاضر به‌ازای هر متر مکعب آب 1.2 کیلو گرم محصول تولید می‌شود.

ثمرات انقلاب 40 ساله‌ ـ استان‌ها| 15 رتبه برتر تولیدات کشاورزی کشور ‌به همدان اختصاص یافتهمدان|کاهش بیکاری در گرو دستیابی به راه کاهش هزینه تولیدات کشاورزی استتولیدات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به 900 هزار تن رسید

مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: کل تولیدات بخش کشاورزی استان از سال 57 تا 97 از 26 میلیون به 120 میلیون تُن افزایش داشته است که نشان‌دهنده رشد 560 درصدی است که نسبت به میانگین کشور 200 درصد بیشتر است.

غریب با اشاره به اینکه کشاورزی پیش از انقلاب اسلامی تقریبا معیشت محور بوده است، بیان کرد: در زمینه تولیدات گیاهی طی 40 سال گذشته 30 هزار هکتار باغ احداث شده است که 70 درصد کل باغات استان را شامل می‌شود.

وی تشریح کرد: در 40 سال گذشته 57 هزار هکتار زمین به مردم واگذار شده است که 35 درصد آن در اراضی آبی کشور  قرار دارد، 47هزار هکتار این اراضی زمین کشاورزی است و 10 هزار هکتار آن غیر کشاورزی است.

مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری یکی از علل گرانی گوشت قرمز را خروج دام به صورت غیرمجاز از کشور دانست و اظهار داشت: جهاد کشاورزی تامین کننده گوشت مورد نیاز مردم است و توزیع و نظارت آن برعهده سازمان صنعت، معدن و تجارت است.

انتهای پیام/ح

R41350/P/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه

وحید طهماسبی گفت: در بازدید‌های صورت گرفته آفت ملخ‌ها به مزارع کشاورزی روستای لندی حمله کرده و در حال گسترش است.

مدیر جهاد کشاورزی اردل افزود: پایش مزارع گندم و جو برای مقابله با افت ملخ‌ها انجام شد.

بیشتر بخوانید

مبارزه با آفت ملخ در هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری

وی اظهار کرد: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مرکز جهاد کشاورزی میانکوه در حال رصد و پایش این مناطق هستند و هر جایی که جمعیت به حدی برسد در همان محل کانون کوبی می‌شوند یعنی در همان نقطه سم پاشی صورت می‌گیرد.

طهماسبی ادامه داد: این آفت ابتدا از منابع طبیعی شروع به خسارت می‌کند و بعد وارد مزارع می‌شود و مدام میزبان عوض می‌کند و به همین دلیل میزان خسارت دقیق آن مشکل است و مناطق بعدی نقاطی است که در مجاورت کانون‌ها قرار دارد و بسته به میزان خوش خوراکی میزبان متغیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار