Web Analytics Made Easy - Statcounter

استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد برگزار خواهد شد. این خبر در نشست خبری نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی که در محل واحد الکترونیکی برگزار می شد، اعلام شد.

دکتر محمدرضا کشاورزی، رییس واحد الکترونیکی، با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری دنیاست، اظهار کرد: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی تنها واحدی است که اجازه آموزش مجازی در کشور را دارد و بزرگ‌ترین دانشگاه مجازی کشور نیز محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵ هزار دانشجو در بیش از ۳۰۰ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این واحد تحصیل می‌کنند. رئیس واحد الکترونیکی با بیان اینکه مرکز رشد این واحد، پشتیبان و حامی شرکت‌های دانش‌بنیان است، تصریح کرد: این واحد در حوزه‌های مختلفی فعالیت کرده و با هدفتوسعه آموزش مجازی زیرساخت‌های بومی فراوانی را راه‌اندازی کرده است تا امکان تحصیل همگان فراهم شود.

کشاورزی با بیان اینکه نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در راستای کارآفرینی در حوزه فضای مجازی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این استارتاپ ویکند که نمونه‌های آن در تمام کشورهای پیشرفته و توسط مدعیان حوزه آی‌تی برگزار می‌شود، استعداد‌های موجود را شناسایی می‌کنیم و با حمایت از آنها این ایده‌ها را به مرحله تجاری‌سازی خواهیم رساند.

استقرار برگزیدگان استارتاپ ویکند در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی
مهدیار آقانصیر، مدیر مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه تولید محتوا در دنیای مجازی باید با هدف انتقال مفاهیم صورت گیرد، اظهار کرد: در جمع‌بندی‌هایی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که با توجه به نیازهایی که این دانشگاه به تولید محتوا داشت، نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی را به عنوان یک اقدام استعدادیاب و در راستای حمایت از ایده‌ها و تجاری‌سازی آنها برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه امروز محتوا از اصلی‌ترین محورهای آموزش الکترونیک و مجازی به شمار می‌رود، گفت: متأسفانه در این حوزه با فقر محتوای آموزشی مناسب مواجه هستیم و برای رفع آن نیاز به برگزاری چنین استارتاپ ویکندهای وجود دارد. آقانصیر در تشریح این رویداد اعلام کرد: استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در جهت محتواهای موردنیاز دانش آموزان و دانشجویان برگزار می‌شود. 30 بهمن پیش رویداد  برگزار خواهد شد و استارتاپ ویکند نیز از 8 تا 10 اسفند طی سه روز برگزار می شود.

مدیر مرکز کوتاه مدت اعلام کرد علاقه‌مندان می‌توانند از طریق تارنمای http://azad.iauec.ac.ir/startup در این استارتاپ ویکند ثبت‌نام کنند. وی افزود: محورهای این رویداد اپلیکیشن‌های موبایل، انیمیشن های آموزشی، فیلم های آموزشی، نرم افزارهای کمک آموزشی (مکمل آموزش یا نرم‌افزارهای همراه کتاب)، نرم افزارهای ابزار معلم و استاد، نرم‌افزارهای دایره المعارف و فرهنگ (دانشنامه)، بازی و سرگرمی‌های آموزشی، کتاب‌ها و تکالیف الکترونیکی و .... می باشند و افراد می توانند ایده های خود را در این محورها عرضه نمایند.

مدیر مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان متذکر شد: برگزیدگان این رویداد در حوزه دانشجویی یک سال در مرکز رشد این واحد مستقر خواهند شد و از آنها انواع حمایت صورت خواهد گرفت، همچنین جوایز در خصوص شرکت کنندگانی که تمایل به حضور در مرکز رشد را ندارند، از یک تا پنج میلیون تومان است.

 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی

به دنبال راه‌اندازی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با هدف بسترسازی جهت استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در فعالیت‌های علمی و پژوهشی بخش‌های مختلف این دانشگاه، نشست تخصصی درآمدی بر هوش مصنوعی، با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد. 

در این نشست که از سوی مدیریت پژوهشی معاونت آموزش و پژوهش با همکاری مرکز هوش مصنوعی این دانشگاه برگزار شد، احسان احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن معرفی ظرفیت‌های مختلف هوش مصنوعی به ارائۀ توضیحاتی درخصوص مسیر‌ها و بستر‌های مختلفی پرداخت که اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، می‌توانند در حوزۀ هوش مصنوعی طی کنند. 

او همچنین با تشریح زیرساخت‌های ایجاد شده در مرکز نوآوری هوش مصنوعی، از آمادگی این مرکز برای پردازش داده‌های گسترده و همچنین کمک به افزایش اعتبار نتایج مطالعه‌های علمی خبر داد که نیازمند استفاده از بانک‌های داده‌ای با داده‌های متعدد و پرشمار هستند. 

علیرضا راستی، مدیر پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز در این نشست با تأکید بر اینکه مرکز هوش مصنوعی این دانشگاه فرصت ارزشمندی را برای تقویت فعالیت‌های علمی مرتبط با این حوزه در اختیار دانشگاهیان قرار داده است، از برنامه‌های درنظر گرفته شده برای فعالیت‌های آموزشی و ترویجی این مرکز خبر داد.

او افزود: به زودی نشست‌های دیگری برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و یاوران علمی دانشگاه با مقوله هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.
راستی گفت: امیدواریم این برنامه‌ها در کنار رویکرد‌های حمایتی مجموعه مدیریتی دانشگاه بتواند زمینه لازم برای آغاز فعالیت‌های مختلف حوزۀ هوش مصنوعی را در سطح شهرستان کازرون و غرب استان فارس، ایجاد کند. 
این نشست، نخستین برنامه از سلسله نشست‌هایی بود که در جهت کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در سطح فعالیت‌های دانشگاهی و همچنین کمک به رفع نیاز‌های جامعه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • برگزاری دوره آموزشی تربیتی معراج در فرخ شهر
  • راهیابی نوجوانان چهارمحال و بختیاری به باشگاه استعداد‌های برتر کشور
  •  ارتقای سواد سلامت مردم/ محور کار شورای سلامت، سند جامع سلامت باشد
  • ثبت و ضبط تاریخ شفاهی یزد قدیم در اولویت مرکز اسناد
  • ثبت تاریخ شفاهی یزد قدیم، از اولویت های مرکز اسناد و کتابخانه ملي استان يزد
  • افزایش ۱۷ برابری خرید شمش در حراج مرکز مبادله
  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • اولین نشست حلقه «بچه‌های ایران آینده» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه