Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@20:42:55 GMT

فولاد قائنات به زودی راه اندازی می شود

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۴۰۶۲۸

فولاد قائنات به زودی راه اندازی می شود

سرقینی با بیان اینکه تولید فولاد کشور در طول چهل سال ۴۰ برابر شده است، اظهار امیدواری کرد: فولاد قائنات به زودی راه اندازی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «جعفر سرقینی» پیش از ظهر امروز (سه شنبه ۱۶ بهمن) در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، اظهار کرد: فولاد قاینات به بهره برداری نرسیده که امیدواریم به زودی راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گلایه کرد با اینکه در بخش صنعت رشد خوبی داشته ایم اما رهاوردها آنگونه که باید برای مردم، بیان نشده است.

 

وی با بیان اینکه تولید فولاد کشور در طول چهل سال 40 برابر شده است، ادامه داد: این موفقیت در صورتی است که کل فولاد دنیا دو برابر شده و تولید در کشور همسایه ایران یعنی ترکیه 17 برابر رشد داشته است.

 

وی افزود: از ابتدای انقلاب تاکنون تولید مس 10 برابر افزایش داشته و ایران قبل از انقلاب سالیانه 5 میلیون تن فولاد وارد می کرد ولی امروز با وجود تحریم ها سالی 10 میلیون تن فولاد صادر می کند.

 

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: ایران در حوزه سیمان قبل از انقلاب هشت میلیون تن سیمان تولید می کرده که در راستای تامین نیاز کشور بخشی از سیمان کشور وارد هم می شده ولی امروز خوشبختانه نه تنها سیمان مورد نیاز تامین می شود؛ بلکه ایران 87 میلیون تن ظرفیت تولید سیمان دارد یعنی 11 برابر  تولید سیمان ایران افزایش داشته است.

 

سرقینی با بیان اینکه ایران از عمده ترین کشورهای صادرکننده سیمان است، گفت: امروز سالانه 15 میلیون تن سیمان و در بعضی از مواقع 19 میلیون تن سیمان به کشورهای دیگر صادر می کنیم.

 

وی اضافه کرد: از اول انقلاب؛ همواره ایران با تحریم ها و فتنه های فراوان روبرو بوده ولی در سال میلادی سال گذشته، ایران با پشت سرگذاشتن فرانسه و ایتالیا، رتبه دهم تولید فولاد را کسب کرده است.

 

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: یعنی کشوری که همیشه تحریم بوده است در بحث فولاد توانسته رتبه دهم را کسب کند که نشان از زحمات جوانان مملکت و دعای خیر مردم و برکت انقلاب است که اگر فضای انقلاب بر جامعه حاکم نبود این اتفاقات ممکن نبود.

 

سرقینی با اعلام این خبر که ایران رتبه چهارم دنیا در بحث سیمان را به خود اختصاص داده است، افزود: در شرایط تحریم این موفقیت ها هنر است و در بحث کاشی و سرامیک به لحاظ ظرفیت تولید، ایران رتبه سوم و یا چهارم را کسب کرده و در صادرات سیمان در مقطعی یعنی در سال 93 رتبه دوم را کسب کرده است.

 

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در ابتدای انقلاب در بخش معادن، تنها 19 میلیون تن استخراج مواد معدنی داشته ایم ولی هم اکنون 400 میلیون تن در سال مواد معدنی از معادن استخراج می شود.

 

سرقینی افزود: مهم این است که نه تنها دست ایران بابت تامین مواد معدنی جلوی بیگانگان دراز نیست بلکه می توان گفت سال گذشته 9 میلیون دلار صادرات معدنی و صنایع معدنی داشته ایم و امسال علی رغم تمام تنگناها به همین عدد خواهیم رسید.

 

وی خاطرنشان کرد: آن چیزی که حق صنعت است ادا نمی شود در صورتی که زحمات زیادی در حوزه صنعت و معدن کشیده شده که خمیر مایه این موفقیت از امنیت و فضایی بوده که جمهوری اسلامی ایران ایجاد کرده و مردم در سایه این امنیت توانسته اند در بخش های مختلف، سرمایه گذاری کنند.

 

 

 

 

پایان پیام/575

منبع: شبستان

کلیدواژه: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سرود گروه سرود کانون های فرهنگی هنری مساجد دهه فجر جشنواره فیلم فجر انقلاب اسلامی کانون های مساجد 12 بهمن مجلس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبي بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود

وزیر صمت ،گفت: باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عباس علی‌آبادی عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان، اظهار داشت: صنایع در تامین ارز و پشتیبانی مورد حمایت دولت هستند، اما صنایع و تولیدکنندگان باید بتوانند ارز خود را به واسطه صادرات تامین کنند.  

وی افزود: کالای صنعتی کالایی است که بتوان آن را صادر کرد، تولیدکنندگانی که بتوانند کالایی با ارزش افزوده بالا تولید کنند و بتوانند کالا را صادر کنند مزیت رقابتی پیدا خواهد کرد. اگر  تولیدکنندگان نتوانند کالای صادراتی تولید کنند نشان می‌دهد کالای آنها کیفیت لازم را ندارد. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ارتباط با مشکل تولیدکنندگان در ارائه زمان‌بندی مشخص از سوی دولت برای تخصیص ارز تصریح کرد: مسئله زمان‌بندی تخصیص ارز موضوع درستی است، اما به وزارتخانه ارتباطی ندارد و مسئله ملی و به بسیاری از مولفه‌ها مرتبط است.

علی‌آبادی عنوان کرد: دولت تمام تلاش خود را در راستای توسعه صادرات به‌کار گرفته است که یکی از اقدامات در این زمینه برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی است که هر ساله یک بار در ابتدای سال برگزار می‌شود و یک بار در انتهای سال به صورت تخصصی برگزار می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند صادرات خود را توسعه دهند و یکی از اقدامات دولت دعوت 2 هزار و 200 بازرگان به این رویداد بوده است. 

وی با بیان اینکه دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند، ادامه داد: هر ماشین‌آلات معدنی که در داخل کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست، اما اگر ماشین‌آلاتی در داخل کشور تولید نمی‌شود یا در صورت تولید از کیفیت قابل قبول برخوردار نیست از سوی وزارت صمت مجوز واردات صادر خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، بیان کرد: مسائل و مشکلات کشور باید اولویت‌بندی شود و ابتدا مسائل اصلی و مهم برطرف شود. مسئله تحریم اولویت اصلی کشور نیست، بلکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، تمام اختیارات وزیر در چارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند، بلکه لازم است قانون را رعایت کنند. مسائل و مشکلات تولیدکنندگان در سطح ملی منتقل می‌شود، اما اگر مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسائل عینا به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی‌آبادی تصریح کرد: امسال به نظر می‌رسد تا 50 میلیارد دلار ارز تامین شود که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و اگر کسی ثبت سفارش داشته باشد تامین ارز انجام خواهد شد. برای امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده است و اگر کسی کالایی را صادر کند ارز تولیدکننده مطالبه نخواهد شد.

وی با بیان اینکه باید به سمت اقتصاد تعادلی و بازار رقابت کامل پیش برویم، گفت: در کشور برخی از صنایع به امید برق و انرژی ارزان هستند، اما دیگر انرژی ارزان نداریم. امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است، بنابراین باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم و به نوعی سال رونمایی از ظرفیت‌های موجود در کشور است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: مشکل اصلی شهر اراک آلودگی آب و هوا است، نیروگاه شازند نیازمند فیلتراسیون است و صنایع استان می‌توانند برای این امر کمک داشته باشند تا آلودگی هوای شهر اراک برطرف شود و تا پایان سال آینده شهر اراک از آلودگی پاک شود.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: ایران باید به سمت صنعتی شدن پیش برود، صنایع ایران باید دانش‌بنیان و کیفی باشند، کیفیت در صنعت بسیار مهم است و اولویت در شهر اراک باید تامین آب صنایع باشد، صنعت کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر هدایت شود، کالاهای آساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • آیفون تاشو به زودی روی خط تولید قرار می‌گیرد/ عکس
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی