Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@14:06:26 GMT

اجرای بیش از ۱۹۰ هزار متر مکعب عملیات آبخیزداری در قم

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۴۱۵۵۶

اجرای بیش از ۱۹۰ هزار متر مکعب عملیات آبخیزداری در قم

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قم بااشاره به اینکه از محل اعتبار صندوق توسعه ملی، حدود ۱۲ میلیارد تومان ابلاغ اعتبار به اداره کل شده است، گفت:این اعتبار در قالب پروژه های مختلف که در مجموع ۱۹۰ هزار متر معکب است انجام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، سید محمدتقی سجادی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران با موضوع «اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی»، اظهار داشت: با امر مقام معظم رهبری و دستور ایشان، جریان مبارکی با عنوان اجرای برنامه های آبخیزداری در حوزه های مدیریت جامعه و ۶۲۷ حوزه آبخیز در شهرستان های کشور شکل گرفت که اعتبارات این طرح از محل صندوق توسعه ملی بود و تخصیص به صورت صد درصد لحاظ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای نخستین بار، رویکرد اجرای پروژه ها، براساس مدیریت جامع محور بود و قرار بر این شد در ۶۲۷ حوزه آبخیز در شهرستان های کشور، فعالیت ها به شکل کامل انجام شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قم با اشاره به اینکه در کنار فعالیت ۶۲۷ حوزه آبخیز، اقدامات ترویجی و مستندسازی هم مدنظر بوده است، گفت: برنامه های ترویجی از شش ماه قبل شروع شده و ۱۴ روستای هدف مدنظر است.

وی ابراز داشت: برنامه های آموزشی و ترویجی و ساختارسازی اجتماعی برای مراقبت از ظرفیت های منابع طبیعی شکل گرفته است.

سجادی با اشاره به شکل گیری تشکل هایی برای کمک به بهبود وضعیت منابع طبیعی و به مشارکت گرفتن مردم در اجرای فعالیت ها، بیان داشت: از محل اعتبار صندوق توسعه ملی، حدود ۱۲ میلیارد تومان ابلاغ اعتبار به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قم صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: این اعتبار در قالب پروژه های مختلف از جمله علمیات کنترل سیلاب و آبخوان داری در حوزه های آبخیز محمودآباد نیزار، علی آباد و چاله گنبد، خدیجه خاتون، کبار و وشنوه و منطقه شرق قم تخصیص یافته است که در مجموع ۱۹۰ هزار متر معکب می شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قم افزود: تلاش می کنیم در این پروژه ها با ایجاد بندها و سدهای گابیونی و عملیات پخش سیلاب و احیای پوشش گیاهی، از آب و خاک حفاظت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۶۰درصد پروژه ها اجرا شده است و امیدواریم مابقی پروژه ها تا پایان سال عملیاتی شود.

سجادی در رابطه با بحث توسعه معدن، گفت: درباره توسعه معدن در قم باید بسیار با احتیاط رفتار کرد، چه بستر دریاچه نمک باشد چه مناطق کوهستانی و ظرفیت های خاص غرب و جنوب غربی قم باشد.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۱۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش گفت: طی یک سال گذشته، ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، اصغر فرهادی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

فرهادی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، اضافه کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد، گفت: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

کد خبر 751127

دیگر خبرها

  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • آبگیری بیش از ۸۰۰ هزارمتر مکعب از سازه‌های آبخیزداری درمیان
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب