Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس سابق انجمن علمي مهندسي حرارتي و برودتي ايران گفت: سرمايه گذاري در حوز انرژي هاي تجديدپذير بدون حمايت دولت بسيار گران و دشوار خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از راديواقتصاد، عبدالرزاق کعبي نژاديان افزود: متاسفانه طبق معمول اين نوع انرژي نسبت به نيروگاه هاي برق متعارف 5 تا 10 برابر گران تر تمام مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي همچنين اظهارداشت: کشورها از قديم هميشه با مشکل گراني انرژي هاي تجديدپذير مواجه بوده اند.
رئيس سابق انجمن علمي مهندسي حرارتي و برودتي ايران گفت: سرمايه گذاري بدون حمايت دولت در اين حوزه به دليل هزينه هاي بالا خيلي مقرون به صرفه نيست.
وي در ادامه افزود: وزارت نيرو و ديگر دست اندرکاران به خوبي به اين مسئله واقفند که دولت ها در کشورهاي جهان براي سرمايه گذاري در اين زمينه برخي از هزينه ها را در قالب پرداخت سوبسيد و خريد برق بصورت تضميني تقبل مي کنند.
کعبي نژاديان تصريح کرد: در حال حاضر سرمايه گذاري درحوزه انرژي هاي نو کشور با توجه به وضعيت نوسان ارزي و ديگر هزينه هاي مترتب بسيار گران و مشکل خواهد بود.
رئيس انجمن انرژي ايران و مديرکل دفتر پتانسيل سنجي و ارزيابي منابع سازمان انرژي هاي تجديدپذير و بهره وري انرژي برق گفت: واقعيت اينکه با توجه به ظرفيت بسيار زياد کشور دربحث انرژي هاي نو، وجود امنيت بالاي ايران در مقايسه با کشورهاي اطراف، تهيه بسته هاي سرمايه گذاري مناسب در رابطه با موضوع انرژي هاي تجديدپذير، ايجاد کانال مالي ويژه اروپا براي مبادلات تجاري مالي با ايران موسوم به اس. پي. وي و غيره به نظر مي رسد در سال آينده اين شرايط سرمايه گذاران خارجي را دوباره به سمت ايران سوق دهد به شرطي که اس. پي. وي به همان صورتي که قول داده امکان سرمايه گذاري را براي شرکت هاي خارجي در ايران فراهم کند.
محمد ساتکين افزود: شرکت هاي زيادي پس از برجام براي سرمايه گذاري در زمينه انرژي هاي تجديد پذير به ايران آمده و حتي براي آموزش در اين زمينه اعلام آمادگي کرده بودند که متاسفانه با خروج آمريکا از برجام اين شرکت ها عقب نشيني و از کشور خارج شدند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سرمايه گذاري انرژي نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۱۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: از سال ۷۵ کمیته امداد به عنوان سازمان بیمه‌گر، پایه درمانی حمایت خود را از مددجویان تحت حمایت آغاز کرد و تا ابتدای سال ۹۸ این فعالیت‌ها را شاهد بودیم.

وی این نهاد را آغازگر طرح پزشک خانواده دانست و خاطرنشان کرد: کمیته امداد سال‌های متمادی به عنوان سازمان بیمه‌گر، طرح پزشک خانواده را اجرا کرد تا در سال‌های بعد سایر سازمان‌های بیمه‌گر از این طرح، الگو برداری کرده و طرح پزشک خانواده را گسترش دادند و از سال ۹۸ بیمه پایه درمانی مددجویان به بیمه سلامت واگذار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: کمیته امداد به عنوان بیمه مکمل هزینه‌های درمانی مددجویان اعم از ویزیت، معاینه سرپایی، خدمات پاراکلینیک، رادیوتراپی، شیمی درمانی، هزینه‌های دارویی و... را پرداخت می‌کند و حتی برای بیماران سرطانی هزینه ایاب و ذهاب و اسکان را نیز مساعدت می‌کند.

حسین نژاد گستردگی خدمات بیمه مکمل کمیته امداد را یادآور شد و بیان کرد: سرانه پرداختی بیمه در سال جدید افزایش یافته و تلاش ما بر این است تا مددجویان تحت حمایت را به اشکال مختلف مساعدت کنیم.

وی افزود: یک هزارو ۳۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جزو بیماران صعب‌العلاج و خاص هستند که کمیته امداد تلاش می‌کند هزینه این بیماران صعب‌العلاج سرطانی و زمین‌گیر را که سنگین است، پرداخت کند.

حسین نژاد اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل در حال حاضر یک هزار و ۲۱۵ نفر از بیماران صعب‌العلاج و ۱۰۵ نفر از بیماران خاص را مورد حمایت و مساعدت‌های همه‌جانبه قرار داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: با مصوبه مجلس مددجویان کمیته امداد که از طریق سیستم ارجاع درمانی به بیمارستان دولتی معرفی می‌شوند، هزینه‌های بستری آنها نیز رایگان محاسبه می شود.

حسین نژاد گفت: در سال گذشته از بابت هزینه‌های درمانی و فرانشیز این تعداد از بیماران یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی انجام دادیم که این پرداختی‌ها با اولویت بیماران سرطانی و صعب‌العلاج بوده است.

کد خبر 6100798

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است