Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@05:14:07 GMT

«یال و کوپال» ایرانی به مصاف خارجی ها می رود

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۴۱۹۹۴

«یال و کوپال» ایرانی به مصاف خارجی ها می رود

تهران-ایرنا-انیمیشن کوتاه «یال و کوپال» در بخش بین‌الملل یازدهمین جشنواره پویانمایی تهران به مصاف رقابت با شرکت کنندگان خارجی می رود.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، شیوا صادق‌اسدی کارگردان انیمیشن کوتاه «یال و کوپال» که به بخش بین‌الملل یازدهمین جشنواره پویانمایی تهران راه یافته است درباره داستان فیلم خود گفت: «یال و کوپال» درباره دختر نوجوانی است که عواطف فروخورده‌اش در قالب حیوانات مختلف از دنیای درونی او و از طریق رویاهایش بیرون می‌آید، اما هیچ فردی پذیرای این حیوانات نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این‌که انیمیشن «یال و کوپال» چهل و پنجمین حضور جشنواره‌ای خود را در جشنواره پویانمایی تهران پیش رو دارد، بیان کرد: این فیلم تاکنون توانسته جایزه ویژه هیات داوران جشنواره فیلم کوتاه درسدن و جایزه بهترین انیمیشن جشنواره انیماوی ایتالیا را به دست آورد.
این فیلم‌ساز انیمیشن درباره علت حضورش در جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران گفت: برای یک فیلم‌ساز انیمیشن، جشنواره پویانمایی تهران بهترین فرصت برای حفظ ارتباط با مخاطبان ایرانی است. اینکه در داخل ایران مردم فیلم مرا چگونه دریافت می‌کنند و یا چه خوانشی از آن دارند، چیزی است که نسبت به آن کنجکاو هستم. پیش از این نیز با چند فیلم دیگر در دوره‌های گذشته این جشنواره حضور داشتم و این چهارمین حضورم در جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران است.
وی ادامه داد: خوشبختانه جشنواره پویانمایی تهران شناخته شده است، مخاطبان آن افزایش پیدا کرده‌اند و در این سال‌ها هنرمندان مهمی به عنوان داور به جشنواره دعوت شده‌اند، اما طبیعتا در هر دوره سطح انتظارات مخاطب هم به نسبت گذشته بالاتر رفته و بعد از یازده دوره برگزاری دیگر نمی‌توان به چشم یک جشنواره نوپا به آن نگاه کرد.
صادق‌اسدی در پایان اظهار کرد: باید بودجه جشنواره پویانمایی تهران افزایش پیدا کند و همین‌طور آزادی عمل بیش تری به مدیران آن برای انتخاب و نمایش فیلم‌ها داده شود تا جشنواره دست بازتری برای دعوت از فیلم‌ها، فیلم‌سازها و همین‌طور تبلیغ و معرفی خود در سطح بین‌المللی داشته باشد.
یازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران از 12 تا 16 اسفند در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

**اعضای کتاب‌خانه‌های کانون، سوژه‌ یک کتاب شدند
مژگان بابامرندی با تکیه بر تجربه‌های خود از حضور در کتاب‌خانه‌های کانون پرورش فکری به خلق کتابی دست زده است که راویان مختلف دارد.
این اثر با نام «من یک مرد عنکبوتی شبیه رستم خواهم شد» برای دومین‌بار به دست مخاطبان نوجوان رسیده است.
بر همین اساس، هر بخش از این داستان بلند به روایت بخشی از فعالیت‌های کتاب‌خانه‌ای و زندگی شخصی راویان می‌پردازد. بابامرندی با تکیه بر تجربیات مستند خود به عنوان مربی کتاب‌خانه‌های کانون، قهرمان‌های این کتاب را خلق کرده است. بخشی از روایت‌های این کتاب در محل کتاب‌خانه، و بخشی دیگر در خارج از این محیط مانند خانه‌ قهرمان‌ها رخ می‌دهد.
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «باید نمایش‌نامه‌ی کتاب‌خانه را بنویسم، اما اصلاً حال و حوصله‌اش را ندارم. دلم می‌خواهد بدانم چرا نیوشا این سوال را از من می‌کرد. نکند فکر می‌کند من واقعا به او احتیاج دارم. نه‌، می‌دانم که این‌طور نیست. کاش شماره‌اش را داشتم. به مامان می‌گویم. می‌گوید: «خب از لیلا خانم بگیر.» زنگ می‌زنم به خانه‌شان. آن‌ها طبقه پایین ما هستند. می‌آید بالا. شماره نیوشا را به من می‌دهد...»
این اثر که با تصویرگری‌های سمینه خوبی همراه است نخستین بار در قالب مجموعه در کیهان بچه‌ها منتشر شده و پس از آن در قالب کتاب به دست مخاطبان رسیده است.
گفتنی است «من یک مرد عنکبوتی شبیه رستم خواهم شد» در 142 صفحه با قیمت 8‌هزار تومان در بازار کتاب عرضه شده است.
این کتاب با شمارگان 5هزار نسخه از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بازنشر شده است. سال 1391 نیز 5هزار نسخه به چاپ رسیده بود.

** مهرواره‌ی شعر آفرینش برگزار می‌شود
نخستین مهرواره‌ی شعر آفرینش با هدف قوام بخشیدن به فعالیت انجمن‌های ادبی کانون سراسر کشور از اول تا سوم اسفند در تهران برگزار می‌شود. این مهرواره با حضور اعضای برگزیده انجمن‌های ادبی از 26 استان برگزار می‌شود.
بر همین اساس، مهرواره آفرینش در هفته‌ی نخست اسفند با معرفی برگزیدگان و برگزاری چند برنامه‌ فرهنگی ادبی شاهد حضور اعضای نوجوان و ارشد آفرینش‌های ادبی کانون ‍پرورش فکری کودکان و نوجوانان خواهد بود.
براین اساس، در روز نخست این مهرواره نوجوانان و مربیان همراه در پنج کارگاه تخصصی شعر با حضور استادان برجسته کشور شرکت خواهند کرد.
در عین حال، در طی روزهای برگزاری این مهرواره 47 دختر و 19 پسر شاعر از سراسر کشور به خوانش آثار خود می‌پردازند.
داوری آثار مهرواره آفرینش از سوی سودابه امینی، محمدعلی مقیمی‌هنجنی و حسین تولایی انجام شده است.
گفتنی است در شیوه‌نامه کشوری انجمن‌ها هدف اصلی از ایجاد انجمن‌های ادبی فراگرفتن نقد ادبی و ادب نقد درج شده است.
این انجمن‌های ادبی برای نخستین بار در سال 1377 فعالیت خود را در شهر تهران آغاز کرد و هم‌اکنون در مراکز کانون سراسر کشور، 66 انجمن ادبی در حال فعالیت است.
با اعلام سودابه امینی مدیرکل آفرینش‌های ادبی و هنری کانون، اعضای داستان‌نویس این انجمن‌ها نیز روز هجدهم تیر 1398 هم‌زمان با هفته ملی ادبیات کودک برای خوانش آثار خود گردهم خواهند آمد.
علمی*9294*1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي كانون پرورش فكري انيميشين جشنواره پويانمايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۱۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد

به گزارش‬ خبرگزاری‬ مهر‬ به‬ نقل‬ از‬ روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع شد.

این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان های مسئول انجام شده است.

از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه های گردشگران دنیاست. این نوع سفر در سال های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری ها و هماهنگی های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

کد خبر 6092871 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • انتشار اعلان نمایشگاه کتاب
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • راهیابی نوجوان سمنانی به جمع استعدادهای نویسندگی کشور
  • بحران ادبیات داریم
  • نوشتن کتابی درباره امام قلی‌خان برای بچه‌ها
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد