Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان از افتتاح ۱۶ طرح در دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: شاخص بهره‌مندی جمعیت روستایی استان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی ۷۶ درصد است. ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مصطفی هاشمی، پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 16 طرح عمرانی در دهه فجر افتتاح و عملیات اجرایی 6 طرح هم آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مصطفی هاشمی افزود: در سال های اخیر شاخص بهره مندی جمعیت روستایی از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی افزایش یافته و جمعیت روستایی برخوردار از آب آشامیدنی که سال 57 کمتر از 20 درصد بود به 76.03 درصد در سال 97 رسیده است.

وی بیان کرد: تعداد مشترکان شرکت آب و فاضلاب روستایی هم از 30 هزار فقره در ابتدای پیروزی انقلاب به 143 هزار مورد در ابتدای دولت یازدهم، 146 هزار در ابتدای دولت دوازدهم و 153 هزار فقره در شرایط فعلی رسیده است.

چهل‌سالگی انقلاب| 76 درصد روستائیان همدان از آب شرب سالم بهره‌مند هستند طرح بازسازی برج تاریخی خوش‌آباد و پل جهان‌آباد فامنین پایان یافت دومین یادواره 12 شهید ناجا در کبودراهنگ برگزار شد

هاشمی با اشاره به اقدامات شرکت آبفار همدان برای رفاه حال مشترکان روستایی بیان کرد: همدان جزء نخستین استان‌هایی است که قرائت، صدور و وصول قبض به‌طور الکترونیکی و بدون استفاده از کاغذ را اجرا کرده و از صدور 153 هزار قبض جلوگیری شده است.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی سامانه 1523 خدمات‌رسانی به مشترکین را سرعت داده، گفت: مرکز تلفنی 1523 به صورت 24 ساعته برای ارتباط با مشترکان فعال است و فاصله بین وقوع حوادث آب تا رسیدگی شرکت تا اندازه زیادی کاهش‌یافته است.

به گزارش تسنیم، همزمان با پنجمین روز از دهه مبارک فجر عملیات اجرایی سه طرح آب رسانی به روستاهای استان با حضور حمیدرضا جانباز، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کشور آغاز شد.

این طرح ها شامل اجرای شبکه توزیع آب در روستای آورزمان ملایر، دو طرح آبرسانی به روستای دستجرد شهرستان بهار و اجرای خط انتقال مرحله 2 مجتمع بزرگ دره شهرستان کبودراهنگ با برآورد اعتبار 7 میلیارد و 900 میلیون تومان می‌شود.

انتهای پیام/ ت

R41405/P1336/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام یاسر مظاهری امام جمعه شهر مریانج در دیدار با عباس صوفی منتخب مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی که با حضور دهیاران روستاهای دهستان الوندکوه غربی برگزار شد، اظهار‌ کرد: مشکلات این منطقه (دهستان الوندکوه غربی) به‌خصوص روستاهای اطراف، همیشه دغدغه ما بوده، به طوری‌ که اولویت ما همواره تلاش برای رفع مشکلات روستائیان گرانقدر است و به این موضوع بارها در خطبه‌های نماز جمعه اشاره داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه نباید از مشکلات مختلف در روستاها غفلت کرد، افزود: مردم روستاها همواره پای کار نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌های والای آن بوده و با تلاش برای رفع مشکلات باید قدردان این ایستادگی باشیم.

امام جمعه شهر مریانج متذکر شد: تلاش برای رفع مشکلات مردم به‌خصوص روستائیان پرتلاش، نزد خداوندمتعال پاداش ویژه‌ای دارد و بر این باورم که نماینده منتخب مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس با پشتوانه و تجربه بالا در امور اجرایی و مدیریتی، می‌تواند موجبات توسعه همدان و بخش‌های تابعه را رقم بزند.

مظاهری، نبود سالن ورزشی در منطقه را یکی از مشکلات اصلی روستائیان دامنه غربی الوند دانست و تأکید کرد: روستاها سرشار از استعداد در زمینه‌های مختلف هستند، امیدواریم با پیگیری به این استعدادها توجه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • از تخریب ۵۰ راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر