Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس طی بیانیه‌ای تصریح کرد: ۲۲ بهمن امسال آخرین توهم استکبار نیز با شکست مواجه خواهد شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در چهلمین سال انقلاب اسلامی ایران  بیانیه تفضیلی را در این خصوص صادر کرد.

متن بیانیه ای به شرح زیر است:

« اَلَّذِینَ ءَامَنُواْ یُقَاتِلُونَ فیِ سَبِیلِ اللَّهِ وَ الَّذِینَ کَفَرُواْ یُقَاتِلُونَ فیِ سَبِیلِ الطَّغُوتِ فَقَاتِلُواْ أَوْلِیَاءَ الشَّیْطَنِ إِنَّ کَیْدَ الشَّیْطَانِ کَانَ ضَعِیفًا»؛ «کسانی که ایمان دارند، در راه خدا پیکار می کنند و آنها که کافرند، در راه طاغوت (بت و افراد طغیانگر)؛ پس شما با یاران شیطان پیکار کنید؛ زیرا نقشه شیطان، ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیه 76 سوره نسا

انقلاب اسلامی ایران در آستانه جشن چهل‌سالگی و ورود به دوران بلوغ و تکامل، فراز و نشیب‌ها و دشمنی‌های فراوانی را پشت سر گذاشته و از همه پیچ‌های مهم تاریخی با اتکال به خداوند متعال، برخورداری از پشتوانه مردمی و رهبری مدبرانه به سلامت عبور کرده است.

یکی از کشورهایی که از ابتدای انقلاب اسلامی تلاش فراوانی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران داشته و استقلال و شکوفایی ملت ایران را برنتابیده، حکومت مستکبر و مداخله‌گر آمریکاست. مجموعه سیاست‌ها، اقدامات و مداخلات (نرم و سخت) آمریکا از ابعاد مختلف موجب ناامنی و بحران آفرینی در سطح جهان شده، ناامنی که در حوزه‌های مختلف سیاسی، امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، زیست‌محیطی تسرّی یافته و روزبه‌روز بر شدّت و حدّت آن افزوده می‌شود. بنابراین آمریکا بزرگترین مسبب و دلیل ناامنی و بی‌ثباتی در جهان و بویژه در منطقه غرب آسیا است.

جمهوری اسلامی ایران به دلایل متعدد و مختلف از جمله، ماهیت مستقل و ضد استکباری و حمایت از ملت‌ها و نهضت‌های استکبارستیز، از آغاز شکل‌گیری انقلاب اسلامی همواره در صدر و کانون سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات خصمانه آمریکا قرار داشته است. زیرا ماهیت، اهداف و آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران مغایر با اهداف و منافع این ابرقدرت پوشالی بوده است. آمریکا از شیوه‌های مختلفی برای تضعیف، به چالش کشاندن، ایجاد تغییرات بنیادین و براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بهره جسته ولیکن در همه آنها با شکست مواجه شده است. از جمله مهمترین اقدامات و سیاست‌های خصومت‌آمیز آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

انجام کودتا علیه دولت منتخب و قانونی ملت ایران در 28 مرداد 1332؛
حمایت گسترده و همه‌جانبه از رژیم ستمگر شاهنشاهی و اقدامات سرکوبگرانه آن علیه مردم و انقلابیون؛
پشتیبانی و حمایت همه‌جانبه از رژیم بعث صدام در جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران به ویژه از طریق تجهیز آن به تسلیحات میکروبی و شیمیایی؛
طراحی کودتای ناکام نوژه با هدف به شکست کشاندن انقلاب نوپای ایران در سال 1359؛
خارج نمودن گروهک منافقین از فهرست گروه های تروریستی وزارت امور خارجه؛
حمله موشکی به هواپیمای مسافربری ایران در تاریخ 12 تیرماه 1367 توسط ناو آمریکایی وینسنس و به شهادت رساندن290 نفر از هموطنان که از این تعداد 66 نفر کودک و 52 نفر زن بودند؛
راه‌اندازی مسابقه تسلیحاتی در غرب آسیا با تشدید ایران هراسی و شیعه ستیزی در منطقه؛
تأسیس پایگاه‌های نظامی در مجاورت جغرافیایی جمهوری اسلامی ایران؛
حمایت از شکل گیری ناتوی عربی علیه جمهوری اسلامی ایران؛
برگزاری رزمایش های نظامی در خلیج فارس با محوریت مقابله با ایران؛
تصویب تحریم های جامع و گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران؛
 اخلال در روند تجارت دریایی جمهوری اسلامی ایران از طریق تحریم شرکت‌های وابسته به کشتیرانی
ایجاد محدودیت برای مؤسسات بانکی، مالی و اعتباری بیمه ها و مانع سازی برای رفع کامل تحریم های سوئیفت
تلاش برای تحریم همه جانبه نهادهای انقلابی جمهوری اسلامی ایران مانند سپاه پاسداران
تخصیص بودجه برای تأسیس شبکه های رادیو – تلویزیونی مخالف جمهوری اسلامی ایران
حمایت از فرقه‌های ضاله و عرفان‌های نوظهور در قالب گفتمان‌های بشر دوستانه
اعمال تحریم های اقتصادی همه جانبه با رویکرد در تنگنا قرار دادن معیشت مردم و گسترش نارضایتی عمومی
تأسیس 18میز مطالعاتی مرتبط با ایران در وزارتخانه های امور خارجه، خزانه داری، پنتاگون و جامعه اطلاعاتی آمریکا
حمایت های صریح و آشکار برخی دولتمردان و قانونگذاران نومحافظه کار آمریکا از ترور دانشمندان هسته ای و موشکی جمهوری اسلامی ایران
جنگ ارزی گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف کاهش ارزش پول ملی؛
عملیات روانی گسترده برای ملتهب نشان دادن فضای امنیتی کشور؛
ارعاب، تطمیع و تهدید سایر کشورها برای قطع یا تحدید سطح روابط اقتصادی با ایران؛
تقویت و پشتیبانی از بازیگران متخاصم منطقه‌ای برای رقابت منفی با ایران در حوزه‌های ژئوپلیتیکی پیرامون؛
برخورد دوگانه با تروریسم مانند حمایت از گروه‌های تروریستی –تکفیری مانند داعش و تقسیم تروریسم به خوب و بد؛
واکنش متناقض به موضوع نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران و برخی از کشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی؛
اعمال گسترده تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه‌های غذا و دارو؛
گشایش پرونده های حقوق بشری علیه ایران در محاکم قضایی آمریکا با هدف توقیف غیرقانونی اموال، و دارایی‌های ملت ایران؛
تداعی معرفی ایران به عنوان یک بازیگر تنش آفرین در غرب آسیا؛
ایجاد موانع متعدد در روند دستیابی ایران به دانش هسته ای صلح آمیز؛
حمایت از تبدیل نارضایتی های اقتصادی به اعتراضات گسترده خیابانی؛
حمایت از شکل گیری مثلث تکفیری‌ـ غربی ـ صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران؛
ایجاد محدودیت‌های مهاجرتی برای اتباع جمهوری اسلامی ایران؛
خروج از برجام و عدم پایبندی به تعهدات قانونی؛
فروش انبوه تسلیحات نظامی به کشورهای عرب منطقه و تشدید رقابت تسلیحاتی در غرب آسیا؛
تشکیل همایش ها و نشست های بین المللی برای مهار ایران مانند اجلاس ورشو در 13 و 14 فوریه 2019(24 و 25 بهمن ماه97)
ایجاد و حمایت از گروههای تروریستی به عنوان عوامل ناامن سازی دنیای اسلام و کمک به اقدامات تروریستی علیه مردم بیگناه ایران

موارد فوق الذکر نشان می دهند که آمریکا از فشار حداکثری برای دلسرد کردن مردم به نظام، انقلاب و رهبری استفاده می کند. در این میان با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تحریم های ظالمانه مهمترین ابزار آمریکا برای اعمال فشار بر ملت و دولت ایران بوده است. در واقع تلاش برای حمله نظامی به ایران و حمایت‌های گسترده از رژیم بعث عراق، گروه‌های معاند و تروریستی نشان داد که گزینه نظامی نمی تواند به تغییر سیاست های مستقل منطقه ای و استکبارستیزی منجر شود. به همین دلیل ایالات متحده با بین المللی کردن تحریم‌های ثانویه و تداعی معرفی ایران به عنوان عنصر بحران آفرین در منطقه، سیاست منزوی سازی جمهوری اسلامی ایران را در پیش گرفته است که از مهم ترین مصادیق آن می توان به برگزاری اجلاس ورشو با محوریت مقابله با سیاست های منطقه ای ایران در 24 و 25 بهمن ماه اشاره کرد.

دولتمردان آمریکایی با حمایت از گسترش بُرد و عمق تحریم ها، در تلاش اند در آستانه ورود به دهه پنجم انقلاب، نظام جمهوری اسلامی ایران را نظامی ناکارآمد جلوه دهند. به همین دلیل در حالی که انتظار می‌رفت با اجرای برجام، سیاست‌های خصمانه آمریکا تعدیل شود، اما آمریکا با عهدشکنی و بازگرداندن تحریم ها نشان داد که این کشور در آستانه جشن 40 سالگی انقلاب، قصد دارد از تمامی ظرفیت ها برای ناامید سازی مردم به انقلاب اسلامی و رهبری استفاده نماید. در واقع همانطور که مقام معظم رهبری (حفظه الله) می‌فرمایند: «مشکل آمریکا با ما، خود ما هستیم -یعنی خود جمهوری اسلامی- مشکل این است. نه انرژی هسته‌ای مشکل است، نه حقوق بشر مشکل است؛ مشکل آمریکا با نفْس جمهوری اسلامی است».

آمریکا به‌خوبی واقف است که عدم تعلل و ایجاد موانع برای بهره‌گیری کامل جمهوری اسلامی ایران از مزایای برجام، موجب ارتقای وزن ژئوپلیتیکی و قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد. ازاین‌رو با خروج از برجام، اعمال تحریم‌های چندجانبه و تلاش برای همراه سازی سایر کشورهای جهان در صدد اجماع سازی و انجام فشار حداکثری به ملت ایران است. از زمان روی کار آمدن رئیس جمهور قانون شکن این کشور، کاخ سفید با تشدید جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران و همچنین صدور فرامین اجرایی تحریمی در حوزه‌های مختلف و نقض مکرر و متعدد روح و متن برجام در صدد بوده تا با ارائه اتهامات واهی در حوزه های حقوق بشری، تصویر ذهنی جامعه جهانی را نسبت به جمهوری اسلامی منفی کرده و مانع انتفاع کامل ایران از دستاوردهای برجام شود در حالی که بنا بر گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا حتی اذعان گزارش فوریه 2019 جامعه اطلاعاتی آمریکا، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل به برجام پایبند بوده است.

اکنون در جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی خدای متعال را شاکریم که علیرغم اینکه آمریکا با تداوم و تشدید سیاست‌ها و اقدامات ظالمانه و خصمانه در حوزه‌های مختلف، دائماً در تلاش برای تضعیف ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و وادار نمودن آن به عقب‌نشینی از آرمان‌ها، اهداف و منافع ملی بوده است، اما نظام جمهوری اسلامی ایران در سایه رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و همدلی ملت بصیر و ولایتمدار، قلمرو ملی خود را از تهدیدات و چالش‌های متعدد امنیتی مصون نگه داشته و شاهد افزایش روزافزون اعتبار، اقتدار، امنیت، قدرت ملی و شکوفایی کشور در آستانه ورود به دهه پنجم انقلاب است.

امروز حاصل آن عزم انقلابی در مؤلفه های بی بدیل قدرت جمهوری اسلامی ایران اثبات شده است:

1-ایران اقتصاد هجدهم دنیایی است که بخش عمده قدرت های سیاسی و اقتصادی آن در مقابل سیاست های توسعه ای آن به هرگونه اقدام ناجوانمردانه ای توسل جسته اند.

2-جمهوری اسلامی ایران از معدود کشورهای دنیا است که به توان و قابلیت دفاع خود اتکا و بازدارندگی پشیمان کننده و مؤثر دست یافته است.

3-رشد علمی و گسترش استفاده از فناوری های برتر دنیای امروز افق و مسیر روشنی را پیش روی توسعه ایران ترسیم کرده است.

4- ثبات سیاسی و امنیتی، گسترش نهادهای مردم سالاری دینی، نرخ بالای رشد و توسعه انسانی، فراگیری توسعه عمرانی و زیرساخت های رفاهی

5- -اقتدار دیپلماسی و سیاست بین المللی جمهوری اسلامی ایران در روابط دوجانبه، عمیق استراتژیک منطقه ای تا شکست هژمونی قدرت های سلطه گر

نتیجه اینکه:

حضور گسترده ملت شریف ایران در راهپیمایی 22 بهمن، تیر خلاص دیگری بر آخرین توهم ظالمان دنیای امروز خواهد بود. در این روز باید هر گونه اختلاف را کنار گذاشت و این پیام رسا و روشن را به اصحاب مثلث شوم "صهیونیسم" "ارتجاع" و "استکبار" ارسال نمود که جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی از همیشه باشکوه تر برگزار می شود به گونه ای که آثار یأس دشمنان انقلاب را در نشست ورشو خواهیم دید.

تحلیل گزارش 16 نهاد اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا و تحلیل فضای سیاسی آن کشور نشان می دهد که سیاست "فشار حداکثری" بر ملت ایران با شکست مواجه شده است.

از فردای ورود به دهه پنجاهم انقلاب اسلامی ایران شاهد خواهیم بود که مقاومت ملت شریف ایران اثر بخش بوده و دشمنان ملت مجبور به طرح مجدد مذاکره و دیپلماسی خواهند شد. بی شک رسیدن به این مهم با وحدت ملی و مدیریت بهینه تسریع خواهد شد.          

 والسلام علیکم و الرحمه الله و برکاته

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: 22 بهمن کمیسیون امنیت ملی استکبار سیاست خارجی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود

 به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، دکتر "اسماعیل النجار" نویسنده و پژوهشگر سیاسی لبنانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران 4 دهه است که تحت محاصره‌ای بسیار شدید قرار دارد، ولی هیچ کمکی را برای حمایت از مردم فلسطین دریغ نکرده‌است و پایداری و ایستادگی امروز گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه همگی به خاطر حمایت‌های ایران است.

"النجار" در مصاحبه با شبکه ماهواره‌ای تونسی "المستقله" گفت: ما در محور مقاومت به فضل جمهوری اسلامی ایران، امروز به قدرتی تبدیل شده‌ایم که وجود رژیم صهیونیستی را در معرض تهدید قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به ادعاهای مطرح شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر نمایشی بودن عملیات "وعده صادق" و دروغ بودن ایستادگی محور مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی، گفت: اگر همه این مسائل نمایشی است، دیگر چه نیازی به این درگیری‌ها وجود داشت و چرا تا کنون ده‌ها هزار فلسطینی در غزه و لبنان شهید شده‌اند و خسارت‌های مادی بسیاری به خانه‌ها وارد شده است.

النجار افزود: در پاسخ به این ادعاها، این سئوال را باید مطرح کرد که آیا اتحادیه عرب واقعا عربی است و یا این که یک اتحادیه صهیونیستی است که به زبان عربی سخن می‌گوید.

این پژوهشگر لبنانی خاطرنشان کرد: اینگونه ادعاها علیه مقاومت از سوی کسانی مطرح می‌شود که در واقع بوق‌ آمریکا و "اسرائیل" هستند و از سوی منابع خارجی حمایت مالی می‌شوند.

النجار تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به هرگونه تجاوز خارجی پاسخ قاطع و فوری از داخل خاک خود می‌دهد و حتی در صورتیک ه عملیاتی امنیتی و یا سایبری روی دهد، پاسخی کاملا متناسب با آن را خواهد داد؛ این مسئله کاملا مربوط به جمهوری اسلامی ایران است.

وی اظهار داشت: ما درگیر جنگی شدید با رژیم اشغالگر صهیونیستی هستیم و محور مقاومت اکنون توانسته است حامیان این رژیم را به لرزه بیندازد.

النجار تأکید کرد: عملیات هفتم اکتبر دروغ‌های مطرح شده درخصوص دموکراتیک بودن رژیم صهیونیستی را رسوا کرد و توانست چهره و خوی وحشی این رژیم را به همه نشان دهد؛ رژیمی که به صورت برنامه‌ر‌یزی شده و به‌عمد در حال کشتار کودکان است؛ رژیمی که مدعی است که دینش به آن اجازه داده که کودکان را به قتل برساند؛ رژیمی که دست به کشتار جمعی زده و نیروهایش به زنان در بیمارستان دارالشفاء تعرض کردند.

وی افزود: رژیم صهیونیستی به عمد کودکان فلسطینی را می‌کشد تا در آینده نسل جدید فلسطینی وجود نداشته باشد که بتواند سلاح حمل کند و انتقام جنایات این رژیم را بگیرد.

النجار خاطرنشان کرد: به خداوند قسم، اگر جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی نبود، اکنون هیچ نامی از فلسطین وجود نداشت و هیچ کسی از آن یاد نمی‌کرد و سرسپردگان غرب در کشورهای عربی مسئله فلسطین را از بین می‌بردند.

وی گفت: ما در لبنان از هشتم اکتبر در حال مقابله با رژیم صهیونیستی هستیم  و توانسته‌ایم  یک کمربند امنیتی داخل اراضی اشغالی به عمق بیش از 10 کیلومتر در امتداد منطقه‌ای به طول بیش از 100 کیلومتر به این رژیم تحمیل کنیم؛ جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز در غزه همچنان در حال نبرد است و همه شاهد هستند که مقاومت توانسته است خسارت‌های سنگینی را به دشمن صهیونیستی وارد کند.

النجار افزود: ما در مقاومت لبنان و همچنین مقاومت فلسطین و دوستانمان در مقاومت عراق و سوریه و یمن با رژیم اسرائیل می‌جنگیم تا زمانی‌که این رژیم نابود شود.

وی تأکید کرد: ما برای حمایت از ملت فلسطین وارد این نبرد شدیم و حتی اگر کل دنیا فلسطین را تنها بگذارد ما دست از این نبرد نخواهیم کشید مگر زمانی‌که این جنایت‌ها علیه ملت فلسطین متوقف شود؛ ما جان و مال و فرزندان خود را فدای مردم فلسطین و مقدسات این سرزمین می‌کنیم.

این پژوهشگر لبنانی خاطرنشان کرد: ما در لبنان به عنوان مقاومت در حال نبرد با شیطان بزرگ آمریکا هستیم. ما در دریا، خشکی و حتی هوا آماده مقابله با متجاوزان هستیم. محور مقاومت اکنون در حال عمل به وظیفه واجب خود است.

النجار افزود: اگر می‌خواستیم به دیپلماسی عربی تکیه کنیم، باید بدانیم که با توجه به همدستی برخی اعراب با دشمنان، دولت‌هایی عربی به معنای واقعی نداریم که بخواهیم انتظار وجود دیپلماسی عربی را از آنها داشته باشیم.

وی گفت: دولت‌های عربی که مرزهای خود را به روی ملت فلسطین بسته‌اند و وضعیت مرگباری را برای آنان رقم زده‌اند و حتی مانع از ورود نان به غزه شده‌اند و در مقابل مرزها را برای صهیونیست‌ها جهت فرار به سوی سینا و شرم الشیخ گشودند، چه می‌توانیم درباره آنها بگوییم.

النجار تأکید کرد: دلیل این همه ظلم و ستم علیه مردم غزه و محاصره آنها از آسمان و زمین و دریا چیست، زیرا آنها نپذیرفتند که تحت ستم و ظلم و اهانت زندگی کنند و با کوچاندنشان به مصر و مواجه شدن با یک نکبت دیگر مخالفت کردند.
 

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • مهدی نصیری و توهم اتحاد
  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • جنبش دانشجویی در آمریکا مورد حمایت دانشجویان شهرکرد قرار گرفت
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود
  • عملیات وعده صادق ابهت آمریکایی‌ها و اسراییلی‌ها را شکست
  • تصویر واضح از پرچم جمهوری اسلامی ایران در دست تظاهرکنندگان در آمریکا | تصویر
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود