Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بهرام قاسمی در واکنش به بیانیه شورای اروپا با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مستقل سیاست‌‌هایش را بر اساس منافع ملی خود تنظیم و تعیین می‌‌کند، گفت: انتظار داریم دیگران در امور داخلی کشورهای مستقل دخالت نکنند.

وی ادامه داد: بارها به صورت شفاف تاکید کرده‌‌ایم که موشک و توان دفاعی کشور موضوعی داخلی، تدافعی و اقدامی بازدارنده در مسیر صلح و ثبات و امنیت منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارنظر درباره توان دفاعی و موشکی ایران بی‌‌ارزش است.

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: ما با توجه به تجربیات پیشین ناچاریم از سرزمین و کیان خود دفاع کنیم و هیچ کشور یا قدرتی در هیچ جای جهان نباید اجازه دهد در امور داخلی دیگران دخالت کند. بنابراین بهتر است اروپایی‌‌ها واقع‌‌بینانه به نقش و جایگاه ایران در صلح و ثبات و امنیت منطقه توجه کنند.

قاسمی خطاب به اروپایی‌‌ها توصیه کرد:‌ باید آنها تلاش کنند به جای سخنان مداخله‌‌جویانه جلوی انتقال سلاح‌‌‌های پیشرفته و مخرب از طریق کشورهایشان به زرادخانه‌‌های منطقه را بگیرند زیرا باعث بی‌‌ثباتی و نا‌‌امنی می‌‌شود.

وی با اشاره به تنوع موضوعات مطرح شده در بیانیه شورای اروپا اظهار داشت:‌ ما به بخش‌‌هایی از این بیانیه گلایه و انتقادات جدی داریم گویا هنوز آنها با واقعیت‌‌های جمهوری اسلامی ایران به طور کامل آشنا نیستند در حالی که مواضع ما درباره مسائل منطقه از جمله سوریه و یمن روشن بوده است و همواره به ثبات و امنیت در منطقه کمک کرده‌‌ایم به گونه‌‌ای که این کمک‌‌ها در هیچ یک از کشورهای جهان و منطقه پوشیده نیست و عملکرد ما نیز شفاف است.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: برای جهانیان ثابت شده است که جمهوری اسلامی ایران تا چه اندازه در مبارزه با تروریسم و نیز برقراری صلح و ثبات در منطقه زمان و هزینه صرف کرده است بنابراین برخی کشورهای اروپایی که نگران امنیت منطقه هستند از سیاست‌‌های جمهوری اسلامی ایران برای صلح و ثبات در منطقه حمایت کنند.

قاسمی با اشاره به اقدام اتحادیه اروپا در اعلام سازوکار مالی برای همکاری با ایران طبق برجام تصریح کرد: این اقدام را مثبت ارزیابی می‌‌‌‌کنیم هر چند بسیار با تاخیر صورت گرفت بنابراین امیدواریم اروپایی‌‌ها بر خلاف ماه‌‌های گذشته و فرصت‌‌هایی که تا حدودی از دست رفت گام‌‌های بعدی را در تحقق این سازوکار مالی سریعتر بردارند و به وعده‌‌‌های داده شده خود به ایران جامه عمل بپوشانند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بهرام قاسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقلیم کردستان: روابط تاریخی ما را به ایران پیوند داده است

دلشاد شهاب، سخنگوی ریاست اقلیم کردستان جزئیات سفر نچیروان بارزانی، رئیس این اقلیم به تهران را اعلام کرد و گفت که بارزانی می‌خواهد تاکید کند که اقلیم کردستان تهدیدی برای منافع همسایگانش نخواهد بود.

براساس گزارس رووداو، شهاب گفت: رئیس اقلیم کردستان معتقد است که استراتژی اقلیم در برخورد با کشور‌های همسایه این است که عامل ثباتی برای منطقه باشد.

او افزود: روابط تاریخی اقلیم کردستان و جمهوری اسلامی ایران را به هم پیوند داده است. ایران در روز‌های مبارزه با دیکتاتوری (صدام) پناهگاه هزاران پناهنده عراقی و کرد و سنگر عراقی‌ها و اقلیم کردستان تا سقوط رژیم دیکتاتوری بود.

سخنگوی ریاست‌جمهوری اقلیم کردستان خاطرنشان کرد: از ابتدای آزادسازی اقلیم کردستان، روابط دوستانه مبتنی بر احترام با ایران وجود داشته است، روابطی که منافع دو طرف را حفظ کرده است منطقه می‌خواهد به دوستانمان اطمینان دهد که اقلیم کردستان این موقعیت را به عنوان عامل ثبات حفظ خواهد کرد و به تهدیدی برای منافع همسایگان ما تبدیل نخواهد شد.

دلشاد شهاب در خصوص روابط تهران و اربیل گفت: جمهوری اسلامی ایران برای ما کشور مهمی است و مرز‌های وسیع و طولانی، و روابط اقتصادی و تجاری قوی و دائمی داریم.

این مقام اقلیم کردستان افزود: ایران یک نیروی تاثیرگذار در منطقه است و در عراق و منطقه نیز نفوذ دارد و در همه شرایط سخت اولین تماس با جمهوری اسلامی ایران بوده است.

شهاب در پاسخ به سوالی درباره سرد شدن روابط ایران و اقلیم کردستان از دو سال پیش، گفت: همسایگی و روابط در این منطقه ما دچار فراز و نشیب می‌شود. ما می‌خواهیم از طریق این دیدار پیام اطمینان را ارسال کنیم که منافع مشترک بین ما آنقدر زیاد است که سردی روابط ما آن را تیره و تار کند.

گفتنی است رئیس اقلیم کردستان  روز گذشته با هیئتی متشکل از دو معاون خود، وزیر داخلی اقلیم کردستان، رئیس دفتر ریاست اقلیم و تعدادی از مقامات اقلیم کردستان وارد تهران شد.

 رئیس اقلیم کردستان امروز دوشنبه با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب، ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران دیدار و گفتگو خواهد کرد.

مترجم: مینا عظیمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق از یک جنگ خانمان سوز جلوگیری کرد
  • وعده صادق امنیت ملی ایران را به صورت جهشی ارتقا داد
  • گروه‌های مقاومت در پاسخ مشروع ایران به رژیم اسرائیل دخیل نبودند
  • نقش فعال ایران در ارتقای صلح و امنیت بین‌الملل
  • رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران
  • دیدار رئیس اقلیم کردستان با دبیر شورای عالی امنیت ملی
  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • اقلیم کردستان: روابط تاریخی ما را به ایران پیوند داده است
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه