Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدجواد جمالی نوبندگانی»، نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری برنا در خصوص دستاوردهای بهیاری سپاه گفت: حدود ۱۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از کمیسیون های متعدد، برای بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دفاعی رفتیم. سامانه هایی برای زمان هایی مثل زلزله، سیل، جنگ و برای یاری مردم طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این سامانه ها به صورت متحرک ساخته شده که با پنج تریلر می توانند چهار اتاق عمل و ۶۴ تخت بیمارستانی را ظرف مدت کمتر از ۱۰ ساعت عملیاتی کنند.

وی بیان کرد: همچنین ارتباط بهداشتی درمانی از راه دور مهیا شده به طوری که از درون یکی از این کانکس ها با مرز پاکستان ارتباط گرفته و اطلاعات بیمار را همزمان با صدا و تصویر دریافت می‌کردیم.

نماینده مردم فسا عنوان کرد: یکی دیگر از کارهای مهمی که در این راستا انجام شده بود، دستگاه ام آر آی بود زیرا ثبات این دستگاه مهم است. توانستند دستگاه ام‌آر‌آی را طراحی کنند که با سوار شدن بر دستگاه مشکلی پیش نیاید.

وی افرود: پرستاران ویزیت در مناطق محروم و عمل جراحی را انجام می دهند که همه اینها به صورت رایگان انجام می گیرد. نکته قابل اهمیت این است که هیچ مبلغی هم از دولت دریافت نمی کنند.

جمالی گفت: سیستان و بلوچستان، مناطق جنوبی کرمان، قسمت هایی از آذربایجان غربی و کردستان مناطق محروم بیشتری دارند که در اولویت کار بهداری سپاه هستند که تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار عمل جراحی انجام دادند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه در این دیدار که رئیس مجلس نیز حضور داشت ایشان خیلی تحت تاثیر قرار گرفتند، افزود: رقابت بهداری رزمی بین بیمارستان ها به وجود آورده و هر ساله عملکردشان را تحت داوری قرار می دهند و مورد تشویق قرار می گیرند. در کل دستاوردهای بهیاری سپاه بسیار مثبت بود.

خبرنگار: طالب زاده

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی تجارت زلزله سیستان و بلوچستان عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۸۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/