Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@10:28:13 GMT

40 سال آبادانی در درمیان

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۴۸۲۲۷

40 سال آبادانی در درمیان

بیرجند - ایرنا - خدمات نظام جمهوری اسلامی در شهرستان مرزی درمیان نمود عینی دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی در حوزه محرومیت زدایی و آبادانی است که همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایرنا این شهرستان با پنج هزار و 797 کیلومتر مربع و با جمعیت 53 هزار و 714 نفر از شمال به شهرستان قاینات، از جنوب به سربیشه، غرب به بیرجند و شرق آن با مرزی به طول 70 کیلومتر به استان شیندند افغانستان متصل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درمیان دارای سه بخش، 6 دهستان، چها نقطه شهری، 157 پارچه آبادی و 100 روستای بالای 20 خانوار و 93 روستای دارای دهیاری است که در سال 1384 از بخش به شهرستان ارتقا یافت.
محرومیت زدایی و برقراری عدالت بهترین ارمغان نظام جمهوری اسلامی از آغازین روزهای پیروزی انقلاب بود و تا به امروز این هدف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف انقلاب در مناطق محروم از جمله شهرستان مرزی درمیان دنبال شده است.
بهره مندی تمام شهرها و اکثر روستاهای درمیان از نعمت برق، توسعه زیرساخت ها، آب آشامیدنی،خانه بهداشت، گاز طبیعی و تلفن ثابت و همراه نمونه ای از جمله خدماتی است که مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای مردم منطقه به برکت نظام اسلامی فراهم کرده اند.
اگرچه ممکن است هنوز برخی کمبودهای زیرساختی در برخی روستاها و مناطق مرزی و دور افتاده درمیان وجود داشته باشد اما با مقایسه منصفانه خدمات نظام با قبل از انقلاب به این نتیجه می رسیم که انقلاب اسلامی در پیمودن اهداف و ارائه خدمات در مناطق محروم موفق بوده است.

**پرداخت ماهیانه یک میلیارد تومان مستمری به مددجویان
مدیر کمیته امداد درمیان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: ماهیانه حدود یک میلیارد تومان مستمری به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد شهرستان پرداخت می شود و در حال حاضر بیش از 4 هزار خانوار زیرپوشش کمیته امداد درمیان هستند.
احمد بصیری پور بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) مولود انقلاب اسلامی است و در مجموع این چهل سال به بلوغی در خدمات رسیده که بر اساس رسالت و ماموریت اصلی خود که رسیدگی به فقرا و مستضعفان است، همواره خدمات ارزنده ای را برای این قشر انجام داده است.
وی افزود: اکنون در شهرستان یک هزار و 300 حامی به 325 یتم کمک مالی می کنند و سالانه بیش از 100 نوعروس از این نهاد کمک جهیزیه دریافت می کنند.

**احداث راه آسفالته برای 84 روستا
مدیر راه و شهرسازی درمیان هم گفت: در این شهرستان 99 روستای بالای 20 خانوار وجود دارد که از این تعداد 84 روستای از راه آسفالته مناسب برخوردار هستند و هم اکنون جاده هشت روستای دیگر نیز در حال احداث است.
محمد امین بیدار افزود: در مجموع یک هزار و 325 کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی در این شهرستان وجود دارد که از این مقدار 676 کیلومتر بعد از انقلاب اسلامی احداث و آسفالت شده است.

** تمام روستاهای بالای هفت خانوار درمیان برق دار است
مدیر شرکت توزیع برق درمیان هم گفت: بعد از انقلاب اسلامی اهالی 142 روستای شهرستان از نعمت برق برخوردار شدند که از این تعداد برق رسانی به چهار روستای با استفاده از پنل خورشیدی انجام شده است.
محمد جمالی راد افزود: 100 درصد جمعیت شهری درمیان از نعمت برق برخوردار هستند و برق رسانی به تمام روستاهای بالای هفت خانوار درمیان نیز انجام شده که این اقدامات از برکات نظام اسلامی به مردم این خطه مرزی است.

**اجرای 2150 هکتار سامانه نوین آبیاری در درمیان
مدیر جهاد کشاورزی درمیان نیز گفت: بعد از انقلاب اسلامی 2 هزار و 150 کیلومتر سامانه نوین آبیاری در شهرستان اجرا شده که از این مقدار یک هزار و 200 کیلومتر آبیاری تحت فشار و 950 کیلومتر آبیاری کم فشار است.
وحید ضیائیان احمدی افزود: همچنین در این مدت 300 رشته قنات مرمت شده و 80 باب استخر ذخیره آب و 45 باب آبشخوار احداث شده است.
وی با بیان اینکه درمیان دومین تولید کننده گوشت سفید در خراسان جنوبی است، اضافه کرد: 185 واحد پرورش مرغ گوشتی دارای پروانه بهره‌برداری فعال است که سالانه حدود 10 هزار تن گوشت سفید در شهرستان تولید می شود.

**96 درصد مردم درمیان باسواد هستند
مدیر آموزش و پرورش درمیان نیز گفت: اکنون 96 درصد گروه سنی 10 تا 49 سال شهرستان باسواد هستند.
نجف علی مقیمی افزود: بعد از انقلاب اسلامی یک هزار و 600 کلاس درس در شهرستان هوشمند سازی شده است.
وی عنوان کرد: اکنون به برکت انقلاب اسلامی بیش از 11 هزار دانش آموز زیرنظر یک هزار و 200 فرهنگی در درمیان در حال تحصیل هستند و کلاس های درس برای حداقل سه دانش آموز نیز در مناطق عشایری برگزار می شود.
مقیمی بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی 10 خوابگاه شبانه روزی، سه مرکز آموزش استثنایی و تعدادی هنرستان در 20 رشته تحصیلی در شهرستان احداث و راه اندازی شده است.

**برخورداری 94درصدی جمعیت درمیان از نعمت گاز
فرماندار درمیان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این شهرستان تجلی گاه وحدت اسلامی در خراسان جنوبی است، وحدت مردمان این خطه به برکت انقلاب اسلامی تقویت شده و مرزنشینان درمیانی در سایه همدلی و حرکت در خط ولایت همواره در تمام صحنه‌ها وحدت خود را به نمایش می گذارند.
محمد بشیری زاده عنوان کرد: کارخانه سیمان باقران از ظرفیت های بزرگ صنعتی شهرستان است که موجب توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه شده و احداث این طرح بزرگ از خدمات نظام در این خطه مرزی است.
وی گفت: بعد از انقلاب اسلامی سد مخزنی اسدیه (رزه) با حجم ذخیره آب 24 میلیون مترمکعب در نواز مرز احداث شده و در راستای معیشت مرزنشینان شهرستان 200 هکتار از اراضی پایین دست این سد به روستاییان منطقه واگذار شد.
بشیری زاده افزود: همچنین به برکت انقلاب اسلامی زیرساخت های مجتمع گلخانه ای، مجتمع دامپروری، شهرک صنعتی شهرستان برای سرمایه گذاری ایجاد شده است.
وی ارتقای شاخص های بهداشتی را از دیگر خدمات نظام در این منطقه محروم ذکر کرد و گفت: به برکت نظام اسلامی بیمارستان 24 تختخوابی خاتم الانبیاء اسدیه، 10 مرکز بهداشتی، 34 خانه بهداشت، پنج پایگاه بهداشتی با 330 نفر کادر درمانی و 17نفر پزشک عمومی و 6 پزشک متخصص در حال خدمت رسانی به مردم شهرستان هستند.
فرماندار درمیان عنوان کرد: به برکت انقلاب عملیات گازرسانی به 94 درصد شهرها و روستاهای شهرستان درمیان انجام شده است.
بشیری زاده افزود: تاکنون عملیات گازرسانی به چهار شهر، 69 روستا و 52 واحد صنعتی درمیان با اعتبار 133 میلیارد و 160 میلیون تومان اجرا شده است.
7556 * 6054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد زيربنايي محروميت زدايي چهل سالگي انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۸۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام ظهر روز شنبه در دیدار با جمعی از کارگران و کارفرمایان، به نقش مهم کارگران در اقتصاد کشور اشاره و خاطرنشان کرد: دستان پرتوان کارگران موجب گردش چرخ‌های اقتصاد کشور می‌شود.

وی افزود: کار یک ارزش والاست و کارگر وقتی می‌گوید من کارگرم باید احساس غرور کند.

وی به مقایسه نقش کارگران امروز با قبل از انقلاب پرداخت و گفت: کارگران امروز از تحصیلات عالیه برخوردار هستند و امروز هیچ‌گاه تحصیلات منافاتی با نظام سلسله‌مراتبی ندارد.

بهرام‌نیا بیان داشت: حدود ۴۰ درصد جمعیت این کشور از جامعه کارگری هستند و نقش کارگران در راستای دوام و بقای هر نظام نقشی ویژه و برجسته است که این نقش قبل، حین و بعد از انقلاب خود را نشان داد.

وی با اشاره به وقوع انقلاب اسلامی و نقش کارگران در این انقلاب، گفت: قبل از انقلاب کارگران با تحصن، نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را سرنگون کردند.

استاندار ایلام اضافه کرد: کارگران در سیاست نقشی تعیین‌کننده دارند و در نظام‌های سیاسی دنیا همواره بخش اعظمی از سیاست‌های کشور متاثر از نگاه و روی‌کرد کارگران است.

ی اضافه کرد: برای ارتقا معیشت و بهبود وضعیت کارگران نیاز به اصلاح قانون کار و کارگری و کارفرمایی داریم و امیدواریم که در مجلس جدید به موضوع کار، کارگر و دفاع از حقوق کارگران بیشتر توجه شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام تصریح کرد: به لطف شما کارگران، استان ایلام از نظر ثبت اشتغال در سال ۱۴۰۱ رتبه نخست و در سال ۱۴۰۲ رتبه سوم را کسب کرد.

وی بیان کرد: استان ایلام در حوزه کشاورزی، گردشگری، معدن، صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد که بخشی از این ظرفیت‌های بالقوه، بالفعل شده است. با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها، شاهد اشتغال‌زایی و توسعه استان خواهیم بود.

استاندار ایلام با اشاره به واحدهای در آستانه افتتاح استان از جمله فولاد ایوان، کاغذ سنگی چرداول، پتروشیمی هلیلان و ان اجی ال دهلران و … گفت: با بهره‌برداری از این واحدها، نیروهای زیادی به‌کارگیری خواهند شد.

وی از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه منعقد گردیده که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار موثر است.

استاندار ایلام در ادامه به ظرفیت‌های استان در حوزه انرژی اشاره و یادآور شد: مجوز پتروشیمی دره‌شهر صادر شده و به زودی کلنگ‌زنی می‌شود و پتروشیمی هلیلان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی و پتروشیمی دهلران با ۵۲ درصد در حال اجرا هستند.

توسعه‌ی میادین نفتی تنگ باباقیر، میدان بانکول و توسعه‌ی میدان آذر از دیگر مباحث مطرح شده استاندار ایلام در این نشست بود.

براساس این گزارش، با درخواست جامعه کارگری و کارفرمایی برای توجه ویژه به این قشر و انتصاب مشاور استاندار در امور کارگران، استاندار ایلام اعلام کرد مشاور استاندار در امور کارگران معرفی می‌شود.

???? شنبه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳

@ostandari_ilam

┄┄┅┅┅❅????????❅┅┅┅┄

????️ پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام

????اخبار و رویدادهای استانداری ایلام را در صفحات زیر دنبال کنید:

???? @IlamProvince_news :تلگرام

???? @ostandari_ilam :ایتا

???? @ostandariilam1: بله

کد خبر 6090313

دیگر خبرها

  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • نیروهای مسلح ایران دشمنان را به فرسودگی کشاندند
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند