Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام نظامی روس از امکان وارد شدن همکاری‌های نظامی-فنی روسیه و ایران به مرحله‌ای جدیدی، از جمله ایجاد سامانه مشترک دفاعی در سواحل خلیج فارس خبر داده و تحقق این طرح در سال ۲۰۲۰ را بعید ندانست. ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴ بین الملل اروپا دیپلماسی ایران نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "دمیتری شوگایف" مدیر سرویس فدرال همکاری‌های نظامی-فنی روسیه در مصاحبه اختصاصی با روزنامه «کامرسانت»، چاپ مسکو اعلام کرد که در سال 2020  همکاری‌های نظامی-فنی با ایران وارد مرحله تازه‌ای خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد، همکاری‌ها با طرف ایرانی از سال 2001  ادامه دارد، ولی محدودیت‌های خاصی به دلیل قطعنامه شورای امنیت مصوبه سال 2015  در این زمینه وجود دارد. در همین رابطه تا سال 2020  همکاری‌های نظامی-فنی در عرص تسلیحات تهاجمی جنبه محدودی خواهد داشت، البته سامانه‌های دفاع موشکی شامل این تجهیزات نمی‌شوند.

این مقام نظامی تاکید که روسیه بدون هیچ مورد نقضی، به تمامی تعهدات بین المللی خود در قبال اجرای این محدودیت‌ها عمل کرده است.

وی گفت: «شرکای ایرانی ما هرگز علاقه خود به سامانه‌های مختلف دفاع موشکی را از دست نداده‌اند، برای اینکه این سامانه‌ها دارای ویژگی‌های بالا و منحصر به فردی هستند و می‌توانند با سامانه‌های دیگر همگرا شوند. در واقع ما می‌توانیم به ایران پیشنهاد طرح ایجاد سامانه مشترک حفاظتی و دفاعی در سواحل خلیج فارس را بدهیم و تحقق این طرح در سال 2020  بعید نیست و ما معتقدیم که در این رابطه مشارکت دو کشور به مرحله ‌جدیدی وارد خواهد شد.»

اجرای کامل برنامه صادرات تسلیحاتی روسیه در سال گذشته

شوگایف همچنین اعلام کرد که روسیه در پایان سال 2018  برنامه مربوط به صادرات تسلیحاتی خود را بطور کامل اجرا کرد. او افزود: «رقم نهایی پس از آنکه به رئیس جمهوری، ولادیمیر پوتین گزارش دهد، به اطلاع عمومی هم رسانده خواهد شد. ولی با اطمینان می‌توانم بگویم که این برنامه بطور کامل اجرا شده است.»

به گفته وی، طی سه سال گذشته صادرات تسلیحات نظامی روسیه در سطح 15  میلیارد دلار مانده است و برنامه آتی قراردادهای صادراتی نیز به 55  میلیارد دلار رسیده است.

ادامه برنامه توسعه همکاری‌های نظامی-فنی روسیه با کوبا و ونزوئلا

مدیر سرویس فدرال همکاری‌های نظامی-فنی روسیه همچنین از اعظای اعتبار مالی معادل 38 میلیون یورو به کوبا برای خرید تسلیحات نظامی روسی بر اساس توافقنامه ‌بین دولتی که سال گذشته در مسکو به امضاء طرفین رسیده، خبر داد.

وی یادآور شد، توافقنامه مربوط به توسعه همکاری‌های نظامی-فنی با کوبا از سال 2006 وجود داشته و در حال حاضر مشارکت دوجانبه در چارچوب برنامه تایید شده در مسکو و هاوانا در حال اجراست و این برنامه قبل از هر چیز در راستای تقویت بخش دفاعی کوبا  در نظر گرفته شده است.

شوگایف یادآور شد که این مشارکت دوجانبه به کوبا اجازه می‌دهد تا صنایع نظامی خویش را توسعه دهد و هزینه گزاف این برنامه نیز از طریق اعتبار مالی دولتی تامین می شود.

کرملین: ونزوئلا از روسیه تقاضای هیچ کمکی نکرده استحمایت سیاسی، مالی و تسلیحاتی روسیه از ونزوئلا

این مقام نظامی در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که روسیه به همکاری‌های نظامی-فنی با ونزئلا ادامه خواهد داد. پیش از این برخی رسانه‌ها از امکان تجدید نظر رهبر مخالفان ونزوئلا که خود را رئیس جمهوری موقت نامیده، در همکاری‌های نظامی-فنی با روسیه، به دلیل عدم اجرای تعهدات طرف روسی به قراردادهای منعقد شده، خبر داده بودند.

شوگایف یادآور شد: «فناوری‌های روسی در ونزوئلا و کشورهای دیگر منطقه، مانند پرو و برزیل، بازتاب مثبتی دارد و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا از آمادگی رزمی ارتش ونزوئلا حمایت کنیم. البته با دقت روند اوضاع سیاسی در این کشور را زیر نظر داریم و در عین حال علاقه‌ای به از بین رفتن همکاری‌های نظامی-فنی با ونزئلا نداریم.» به گفته وی، ادعای عدم اجرای تعهدات روسیه نیز از طرف افرادی که طرف قرارداد ما هستند، مطرح نشده است.  

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,95,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "روسیه" اخبار ایران (بین‌الملل)

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه اخبار ایران بین الملل اخبار روسیه اخبار ایران بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

رئیس دانشگاه بین المللی چابهار  اظهارکرد: این تفاهم‌نامه در زمینه‌های تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، انتشار مقالات علمی و استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی همکاری خواهد کرد.

عبدالغفور بادپا افزود: امضای این تفاهم‌نامه، فرصت‌های جدیدی برای تبادل دانش و تجارب بین ۲ دانشگاه فراهم می‌کند و به ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش در حوزه جغرافیا در منطقه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: توسعه دانش جغرافیا در جنوب شرق ایران‌، تمرکز بر حوزه‌های توسعه پایدار، مدیریت منابع آب و مخاطرات محیط زیستی، تبادل دانشجو و استاد، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک‌، انتشار مقالات علمی، استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی از اهداف عقد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشگاه بین المللی چابهار اظهار امیدواری کرد این همکاری مشترک، به حل چالش‌های منطقه جنوب شرق کشور و ارتقای سطح رفاه مردم این منطقه کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آخرین تحولات اوکراین| هشدار ژنرال ناتو درباره امکان توقف حمایت نظامی غرب از کی‌یف
  • رئیس سیا نگران روابط ایران و روسیه شد/ برنز به ایران اتهام زد
  • شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رئیس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیاز خطرناکی پیش می‌رود
  • ادامه پیشروی های گسترده ارتش روسیه با تصرف یک شهر دیگر/ پیش بینی روزهای سخت در انتظار ارتش اوکراین
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی