Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از گاردین، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا از دستاوردهای اقتصادی دولت خود تقدیر کرده و گفت که در دو سال ریاست‌جمهوری وی نرخ بیکاری کاهش یافته و شرایط اقتصادی بهبود یافته است.

به گفته ترامپ، شرایط اقتصادی آمریکا مایه حسادت جهانیان شده است.

ترامپ همچنین گفت که ارتش آمریکا قوی‌ترین ارتش جهان بوده و این کشور هر روز در حال موفق شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این سخنرانی با اعلام برگزاری دومین نشست با رهبر کره‌شمالی بر سر تسلیحات هسته‌ای این کشور، تاکید بر ساخت دیوار در مرز کشورش با مکزیک و دعوت آمریکایی‌ها به «اتحاد ملی»، طی مواضعی بی‌اساس ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد.

به گزارش یورونیوز، همانگونه که انتظار می رفت دونالد ترامپ در کنگره بر لزوم ساخت دیوار مرزی در مرز آمریکا و مکزیک تاکید کرد و هدف از ساخت آن را مقابله با موج تازه‌ مهاجران غیرقانونی خواند که به مرز کشورش یورش آورده‌اند. ترامپ هدف دیگر از عزم خود در ساخت چنین دیواری را مقابله با تبهکارانی خواند که با خود و از مرزهای جنوبی «جرم و جنایت» را به آمریکا می آورند. وی دفاع از شهروندان آمریکا، مشاغل و زندگی و امنیت آن را یک «وظیفه اخلاقی» دانست.

وزارت دفاع آمریکا برای تقویت مراقبت مرزبانان از مرز این کشور با مکزیک نزدیک به چهار هزار سرباز تازه نفس به مرز دو کشور گسیل می‌کند. دموکرات‌های آمریکا با هزینه بیش از پنج میلیارد دلاری درخواستی دونالد ترامپ برای ساخت این دیوار مرزی مخالف هستند.

آمریکا در کنار چند کشور مطرح اروپایی و نیز آمریکای لاتین خواستار کناره‌گیری «نیکلاس مادورو»، رئیس‌جمهوری فعلی ونزوئلا از قدرت است و ریاست‌جمهوری «خوان گوایدو» رهبر خودخوانده ونزوئلا را به رسمیت شناخته است. دونالد ترامپ در این خصوص و با بیان این که آمریکا در کنار مردم ونزوئلا ایستاده است، گفت که واشنگتن از خواست اصلی مردم ونزوئلا که همانا رسیدن به «آزادی» است حمایت می‌کند.

رئیس جمهوری آمریکا در سخنرانی خود در کنگره گفت که دومین دیدار خود با «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی را در دو روز ۲۷ و ۲۸ فوریه در ویتنام برگزار می‌کند. ترامپ رویکرد دولتش در قبال پیونگ‌یانگ و مذاکرات هسته‌ای با کره‌شمالی را یکی از دستاوردهای بزرگ خود می خواند.

دونالد ترامپ بار دیگر با «فاسد، دیکتاتور و حامی تروریسم» خواندن حاکمیت در ایران، بر موضع سرسختانه خود در قبال تهران تاکید کرد و گفت که عزم واشنگتن در مقابله با حکومت ایران «قاطع» است.

وی بار دیگر و با تاکید بر کارآیی و بازگشت تحریم های اعمال شده علیه ایران اعلام کرد برای این که ایران به سلاح هسته ای دست نیابد از توافق اتمی کشورهای قدرتمند جهان با ایران، از آن خارج شده است.

به‌رغم موضع سرسختانه و خارج شدن واشنگتن از توافق هسته‌ای، مقامات ارشد اطلاعاتی آمریکا، اتحادیه اروپا و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده‌اند که تهران به این توافق پایبند بوده است.

رئیس‌جمهوری آمریکا با ابراز تردید در به نتیجه رسیدن مذاکرات کشورش با گروه طالبان، آن را تلاشی خواند برای دستیابی به صلح و توافقی سیاسی که می‌بایست انجام شود. وی هدف از به نتیجه رسیدن این مذاکرات را هم راستا با کاهش حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان دانست.

ترامپ با بیان این که آمریکا به عنوان کشوری بزرگ نباید وارد «جنگی بی پایان» شود از تصمیم خود در خارج کردن نظامیان آمریکایی از سوریه نیز دفاع کرد.

منتقدان دموکرات و نیز جمهوری‌خواه تصمیم ترامپ به خروج کامل نظامیان آمریکایی از افغانستان و سوریه را شتابزده می‌خوانند و با آن مخالفت می‌کنند.

دونالد ترامپ قرار بود سخنرانی سالانه خود در کنگره آمریکا را یک هفته پیش در ۲۹ ماه ژانویه ایراد کند که به دلیل مخالفت دموکرات‌ها بر سر ساخت دیوار مرزی مکزیک و همچنین تعطیلی ۳۵ روزه بخشی از دولت به تعویق افتاد. «نانسی پلوسی» رئیس دموکرات مجلس نمایندگان، با ایراد این سخنرانی پیش از باز شدن بخش‌های تعطیل شده دولت، مخالفت کرده بود.

دونالد ترامپ در سخنرانی ۸۲ دقیقه ای خود در کنگره خواستار وضع محدودیت‌هایی برای سقط جنین دیر هنگام شد. رئیس‌جمهوری آمریکا گفت: «من برای دفاع از منزلت هر فرد از کنگره می خواهم قانونی وضع کند که براساس آن سقط جنین دیر هنگام کودکان ممنوع شود؛ کودکانی که می‌توانند درد را در رحم مادر حس کنند.»

قوانین مربوط به سقط جنین دیرهنگام اکنون در سطح ایالت های مختلف آمریکا متفاوت است.

محافظه‌کاران اکنون با عضویت «برت کاوانا» در دیوان عالی ایالات متحده که سال گذشته میلادی پس از هفته‌ها کشمکش سیاسی به تائید سنا رسید در عالی‌ترین نهاد قضایی آمریکا حائز اکثریت هستند؛ امری که به آنها اجازه خواهد داد پس از بیش از چهار دهه تصمیم دیوان عالی مبنی بر قانونی بودن سقط جنین را تغییر دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۰۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

کد خبر 6093682

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو