Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-29@23:34:50 GMT

چگونه فرزندان‌مان را زهرایی تربیت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۵۱۸۰۰

چگونه فرزندان‌مان را زهرایی تربیت کنیم؟

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدجواد ابه گزارش حوزه فرهنگ وهنر خبرگزاری تقریب،  مام‌پور مدیر امور اساتید، استادیاران و سرمربیان معاونت تعلیم و تربیت سازمان بسیج درباره نحوه اجرای فرامین فاطمی در فضای مجازی از سوی زنان و مادران ابراز داشت: فضای مجازی یک چاقوی دولبه است. گاهی اوقات می‌شود از این فضای مجازی در راستای تحقق ارزش‌­ها و مادر خوب بودن استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: منتها چون که غالباً غلبه استفاده از این فضا به سمت مسائل ضدارزشی و منفی است و هنوز نتوانستیم فرهنگ استفاده از آن را در جامعه جا بیندازیم تا نام فضای مجازی می‌­آید، ذهن به سمت جنبه منفی آن متبادل می‌­شود.

حجت‌الاسلام امام‌پور تصریح کرد: با این وجود فضای مجازی ابزار خوبی است، مثلاً الان تمام محتواهای کتاب را داخل تبلت داریم یا وقتی از کتابخانه‌­های معتبر محتواهایی مورد نیاز را جستجو می‌کنید به راحتی در دسترس است. بنابراین انسان باید خودش این فضا را مدیریت کند. در فضای سالمی که به نفعش است، باید از این ابزار کمال استفاده را کرد.

وی ادامه داد: اینکه می­‌گویند حضرت زهرا (س) الگو است، گاهی اوقات  الگو بودن را تنزل می‌­دهیم و از سطح پایین چون نگاه می‌­کنیم و شروع می‌­کنیم در یک جاهایی گیر می‌­کنیم. ببینید حضرت زهرا (س) اسامی‌ها­یی دارند که این اسامی هم بی‌دلیل روی انسان‌های  معصوم گذاشته نشده است.

حضرت زهرا (س) برای مردان و زنان الگو هستند

مدیر امور اساتید، استادیاران و سرمربیان معاونت تعلیم و تربیت سازمان بسیج بیان داشت: این طور نیست که اگر اسم فردی را محمد می­‌گذارند او آدم پسندیده­‌ای باشد. حالا تفعل به خیر می‌­زنند می‌‌گویند به خاطر اینکه إ‌‌‌ن‌شاءالله یک اخلاق پسندیده‌­ای داشته باشد، نام او را محمد می­‌گذاریم. ولی اسامی معصومین این گونه نیست.

وی گفت: وقتی که می­‌گویند سیدة نساء العالمین نه اینکه سیده نساء العالمین است؛ یعنی الگوی زنان عالم است. این عبارت می­‌خواهد بگوید سیدة من نساء العالمین یعنی از جنس زن است. این الگو برای مرد و زن است. بعضی افراد این واژه را اشتباه معنا می­‌کنند. در اینجا اصلاً جنسیت مطرح نیست.

حجت‌الاسلام امام‌پور خاطرنشان کرد: منتها خداوند می­‌خواسته یک جنس زن معصوم غیر از حضرت مریم (س)، حضرت آسیه (س) و حضرت خدیجه (س)، یک کسی در یک مقام و در یک افق بالاتر از اینها خلق کند که بانوان فکر نکنند که راه برای کمال ندارند و فرع انسانیت هستند.

وی افزود: خدا ‌با نشان دادن حضرت زهرا (س) می‌خواهد بگوید. همان طور که مرد خودش اصالت دارد و می‌­­تواند مسیرهای کمال را طی کند، زن هم می‌تواند. بنابراین وقتی درباره حضرت زهرا (س) می­‌گوییم که ایشان ملیکه ملکوت، جلیله جبروت، نجیبه لولاک و‌ محبوبه افلاک است، این یک معنای دیگری پیدا می‌کند. در عین حالی که ماهیتش، ماهیت انسانی است و معصومین در همین دنیا زندگی کردند.

راز تربیت خاص حضرت زهرا (س)/ چگونه فرزندانی زهرایی داشته باشیم

مدیر امور اساتید، استادیاران و سرمربیان معاونت تعلیم و تربیت سازمان بسیج اظهار داشت: منتها آنچه که باعث می‌­شود که محصول تربیت حضرت زهرا (س)، امام حسن (ع)، امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) می‌شود، به خاطر ملکوتی بودن حضرت (س) است و اگر مادری بویی از ملکوتی بودن ببرد، آن وقت او هم بلد است مانند حضرت زهرا (س) تربیت کند.

وی ادامه داد: با این وجود حضرت زهرا (س) یک قله‌­ای است که انسان به سمت ایشان حرکت می­‌کند. اگر برنامه بانوان این باشد که به سمت ایشان حرکت کنند، آن وقت رایحه ملکوت به آن‌ها می‌رسد و بعد می‌توانند بچه‌­هایشان را زهرایی تربیت کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۱۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم